Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| monica irimia wrote:Ce fata frumoasa ai, Mari! Foarte frumoasa, tanara si ochioasa. Imi place si coafura. Monica,multumesc.....Are 25 de ani,...peste cateva zile |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| marivic wrote:Am fost cu Adriana si ne-am tuns apoi ei i-a facut o coafura super,...... Iar bretonul i l-a filat,caci se tunsese ea singura si se ciuntise,.....
Foarte frumi ! Sa iti traiasca mami ! |
|
| Taty,multumesc,.....Are un par de mor,....Este foarte des si l-a avut pana la jumatatea spatelui.Acum a tuns-o in V dar tot este lung si eu as fi vrut mai scurt,dar sotul meu si cu Alex, a zis NUUUUUUU,ca te batem! |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| marivic wrote:Taty,multumesc,.....Are un par de mor,....Este foarte des si l-a avut pana la jumatatea spatelui.Acum a tuns-o in V dar tot este lung si eu as fi vrut mai scurt,dar sotul meu si cu Alex, a zis NUUUUUUU,ca te batem!
Ce frumos ca se implica si barbatii ! |
|
| Ai mei sunt obsedati dupa parul lung, ...dar eu am 3 fire, ....Doar Victor ma mosteneste,parca,in rest.....toti au parul des ca al sotului meu(sau cel putin cum il avea in tinerete ) |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 6/8/2010 Mesaje: 2562
| Marivic sintem la fel si eu cu 3 fire si sotul cu dorinta de par lung , iar eu nu stiu cum sa-l mai port Il am pina la umeri iar cand mergem la vreun eveniment ma duc la coafor sa-l prind in un fel de coc ! |
|
| Uffff,mie una mi-ar place scurt,filat,cu carare pe mijloc,filat,....asa l-am purtat in tinerete,dar nu ma mai lasa sotul sub nici o forma acum |
|
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| frumoasa foc! si Vic ii seamana f bine |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| marivic wrote:Uffff,mie una mi-ar place scurt,filat,cu carare pe mijloc,filat,....asa l-am purtat in tinerete, dar nu ma mai lasa sotul sub nici o forma acum
Ce ma amuza chestia asta!Sotului ii cer o parere, dar eu hotarasc. |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 6/8/2010 Mesaje: 2562
| Fiecare cu sotul ei |
|
| Lilly,multumesc,.... |
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| bereea wrote:
Ce ma amuza chestia asta!Sotului ii cer o parere, dar eu hotarasc.
si sotul meu prefera parul lung,dar al meu(si karina ma mosteneste) e foarte fin si arata nearanjat tot timpul.din cauza asta prefer mai scurt si el trebuie sa inteleaga asta.pentru asta m-am si tuns si urmeaza si karina |
|
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Mi-am facut si eu de cap asta fiindca indata implinesc 40 de ani,mi-am tras o tunsoare emo in degradeu jumatate blond jumatate castaniu inchis .Imi place la nebunie poate ati vazut ceva pe facebook pus de stylistul meu dar in realitate si dupa cateva zile arata super misto si ciudat .Ce-mi place ca nu ma pot plictisi de o asemenea tunsoare pot sa-mi aranjez parul jumatate blond -jumatate negru asta cu cararea pe mijloc ,pot sa arat ca si cum am suvitze blonde .Daca mi-l strang tot in coada de cal sunt satena inchis cu putin blond.Tebuie sa-mi fac ceva fotografii ca sa va dati seama deci asta este prima etapa de ami schimba prefixul cred ca am innebunit dar asta este plus ca si sarcina de obicei imi da niste ideei de ma sperii si eu de ele . |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Practic. Imi aranjes parul cat mai practic. Vara, lung sa-l pot tine si in coada daca am chef si inainte de Craciun (cel putin in ultimii 3 ani asa a fost) l-am tuns scurt, cat mai scurt. Asta si ca o asaptare la obiceiul lui Patri mic de a ma trage de par |
|
| Noul meu look Vopsit,scurtat,putin filat....
|
|
|