Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/22/2006 Mesaje: 4839
| Cine-i cret vrea drept si cine-i drept vrea cret Am si eu o placa nici nu stiu de ce am luat-o ca eu nu-s creata , nici macar ondulata Leut, daca esti prin zona, o vrei ? am folosit-o doar de doua ori .Mor de curiozitate sa te vad cu parul drept |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 6678
| mihaela75 wrote:Cine-i cret vrea drept si cine-i drept vrea cret Am si eu o placa nici nu stiu de ce am luat-o ca eu nu-s creata , nici macar ondulata Leut, daca esti prin zona, o vrei ? am folosit-o doar de doua ori .Mor de curiozitate sa te vad cu parul drept Ia te uita...am intrat din intamplare si ce-mi vad ochii? Habar nu am daca o vreau. Iuli cred ca s-ar cifuli tare sa ma vada cu parul intins! M-a facut o data o colega de serviciu da' n-am stat decat 5 minute. Eram ciudata. Mi s-a zis ca am fata de indianca... |
|
Inregistrat: 2/17/2006 Mesaje: 4933
| Eu am in sfarsit parul destul de lung incat sa am mai multe optiuni. Daca ma plictisesc de el lasat liber il prind in tot felul de variante...
Leuto, chiar as fi shocata sa te vad cu parul "lins" !!!!
|
|
Inregistrat: 2/22/2006 Mesaje: 4839
| leut wrote:Ia te uita...am intrat din intamplare si ce-mi vad ochii? Habar nu am daca o vreau. Iuli cred ca s-ar cifuli tare sa ma vada cu parul intins! M-a facut o data o colega de serviciu da' n-am stat decat 5 minute. Eram ciudata. Mi s-a zis ca am fata de indianca...
Ei las ca-i trece ciufuleala ca te faci la loc creata la prima spalare . Astept pm cu alegerea ta |
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| leut,si eu vreau sa te vad cu parul drept eu una nici nu mai stiu ce sa fac cu parul meu.intr-o zi imi vine sa il tund,apoi parca l-as lasa sa mai creasca.parca as vrea breton,dar...oare mi-ar sta bine??habar nu am cum,dar parca mi-as dori o schimbare |
|
Inregistrat: 1/11/2009 Mesaje: 5442
| Asa ii aranjez parul fetei dar si cunostintelor
|
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 1/18/2008 Mesaje: 554
| koko2008 wrote:Asa ii aranjez parul fetei dar si cunostintelor
szuper ..oare cum faci ...?? |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Foarte frumos, Koko! Esti super priceputa! Ce bine arata! |
|
| :018: Multumesc. |
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| koko,cum faci?in a doua poza,da,inteleg,dar in prima poza nu prea inteleg cum e facut |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 10/23/2008 Mesaje: 869
| Eu m-am tuns scurt si ar trebui sa imi fie mai usor cu aranjatul.... dar nu e deloc asa de usor. E rar si nu am volum deloc la el. se pleosteste de parca m-a plouat Azi imi cumpar spuma sa vad dak reusesc sa ii dau ceva volum.Apropo de spuma se foloseste pe parul ud sau uscat? |
|
| De aici am invatat http://www.princesshairstyles.com/2011/04/never-ending-french-braid-bun.html |
|
Inregistrat: 6/26/2007 Mesaje: 6054
| Wow, Kokko, ce frumos!!! Eu nu am rabdare sa fac asa ceva. Sunt asa satula de par lung si des, ca altceva decat placa nu am in cap. Ma simt foarte bline cu parul indreptat cu placa cu tooate ca imi ia o jumatate de ora sa-l indrept, imi amortesc mainile si tot nu e indreptat perfect. Daca nu se inventa placa asta, il calcam cu masina de calcat. Am un par ciudat, undulat pe dedesubt si drept pe deasupra, si mai e si foarte, foarte des. |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Eu in sfarsit mi-am facut intindere permanenta dar nu braziliana fiindca se facea cu o substantza care a fost interzisa la noi .Asa ca a aparat ceva nou intinderea frantuzeasca care nu strica si nici nu este o substantza periculoasa sanatati.Superb am iesit si multumesc celor care au infiintzat asa de repede aceasta minune.Ma privesc in oglinda si n u-mi vine sa cred parul meu este matasa si lins de nu ma mai satur sa-l ating. Ma va tine 6 luni dupa care voi repeta .Nu stiu daca acuma are cineva sa ma pozeze dar uite ca am reusit sa-l pacalesc . Revin cu poze! Cat costa 800 de sekeli c-am 200 de euro dar se meritaaaa! |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| shirel,vreau sa te vad |
|
|