Cum va mai aranjati parul?
Subiectul anterior · Subiectul urmator
ira_tgr
Scris: Friday, December 15, 2006 1:14 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 11/2/2007
mie imi place cum arat (in afara faptului k nu am renuntat totusi la ideea de a ma vopsi roscat) - dar intrucat iubitu' e impotriva, si sondajul de pe site a demonstrat ca, cel mai bine imi sta blonda - deocamdata il las asa dance
stele_pe_cer
Scris: Friday, December 15, 2006 1:19 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/13/2006
katy wrote:
Eu am fobie de pieptan asa ca ma tund scurthohot Glumesc.

Si eu am fobie de pieptan, dar....la mine un pieptanat dureaza o orawhat !

Il tin prins prin casa tot timpul, doar cand dorm il desfac.Il am prins intr-o coada in varful caputului si varfurile parului le prind cumva jos cu o clama micutza, si arata precum un coc...cam aiurit, dar...ma caracterizeaza.

Alteori imi fac 2 cozi impletite si asa raman pana la urmatoarea spalare.Sau imi prind numai calota intr-o codita mica,cu bilitze, ca pe vremuri.Imi plac la nebunie bilutele ....

Aseara m-am vopsit, si parul s-a aranjat super ok dupa henna...deci, sapatamana asta nu imi fac griji, se aranjeaza singur parul meusic !

Aaaaaaa, mai am cateva bentite care ma mai salveaza cand nu am kef sa ma uit nici in oglinda....
taki
Scris: Friday, December 15, 2006 1:45 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

In ultima perioada il dau cu spuma Wella Pro si il las pe spate...are volum, este ondulat...arat bine, ce mai!ras
ira_tgr
Scris: Friday, December 15, 2006 1:59 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 11/2/2007
taki wrote:
In ultima perioada il dau cu spuma Wella Pro si il las pe spate...are volum, este ondulat...arat bine, ce mai!ras

pupici te lauzi nu? pupici
taki
Scris: Friday, December 15, 2006 2:07 PM
Nivel

ira_tgr wrote:

pupici te lauzi nu? pupici

...daca nu are cine sa o faca...ras
stele_pe_cer
Scris: Friday, December 15, 2006 2:36 PM
Nivel

ira_tgr wrote:
mie imi place cum arat

Si tu te lauzihohot !Ei, atunci si eu arat binesic , pai ce...
Miri
Scris: Friday, December 15, 2006 10:27 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/26/2006
Maine sunt programata la salonul de coafura!yes
Tuns 9putin) vopsit, suvitat, aranjat....o sa lipsesc cate ore bune de acasa!ras
sousourel
Scris: Friday, December 15, 2006 10:34 PM
Nivel

Inregistrat: 2/18/2006
Miri wrote:
Maine sunt programata la salonul de coafura!yes
Tuns 9putin) vopsit, suvitat, aranjat....o sa lipsesc cate ore bune de acasa!ras

Have fun!!!yes
Miri
Scris: Friday, December 15, 2006 10:41 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/26/2006
sousourel wrote:

Have fun!!!yes

Multumesc!pupici
taki
Scris: Sunday, December 30, 2007 12:12 PM
Nivel

Cu peria, drept si usor bagat inauntru la varfuri...la coafor!sic Acasa, spuma si iese cret! thumright
Lilly of the valley
Scris: Sunday, December 30, 2007 2:11 PM
Nivel

Inregistrat: 3/23/2007
Tocmai m-am tuns mediu lung usor filat, dau volum cu peria dupa ce in prealabil am dat parul cu spuma. A ... am scapat de brunet, sunt la castaniu si in curand voi reveni la roscatchitara
taki
Scris: Sunday, December 30, 2007 2:12 PM
Nivel

mariuta wrote:
Tocmai m-am tuns mediu lung usor filat, dau volum cu peria dupa ce in prealabil am dat parul cu spuma. A ... am scapat de brunet, sunt la castaniu si in curand voi reveni la roscatchitara

Felicitari!chitara

Poze nu ai? scratch uff
kali
Scris: Sunday, December 30, 2007 6:52 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
mariuta wrote:

Foto vreau si eu!

Eu il port drept, lung , uscat cu peria ( foarte rar cu placa)- numai la coafor ( de 2-3 ori/sapt.)... filat mult...
Tocmai pentru ca am parut ondulat natural-nu-mi place, de aceea am nevoie de ajutor. Poate cine are par drept isi doreste onduleuri, dar eu nu, merci. Foarte, foarte rar le prefer... in situatiile in care ma grabesc.
leut
Scris: Monday, December 31, 2007 6:45 PM
Nivel

Inregistrat: 2/15/2006
N-am ce sa fac! M-am saturat de el, dar uite ca Revelionul asta tot asa m-a prins...creata si cu el lasat pe spate. uff
celena
Scris: Tuesday, March 25, 2008 6:08 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 2/8/2008
Fetelor, parul meu nu sta nicicum. Este ondulat natural, bogat, ma scoate din minti cand tb. sa-l aranjez. Am gasit acum 1 luna, in sfarsit, o coafeza care a reusit sa mi-l indrepte numai cu peria si foenul si am fost atat de incantata incat m-am mai dus de 2 ori de atunci. Practic, rezista cate 1 sapt. Mi l-a si tuns in scari, ce sa zic, i-a dat o forma. Ca sa nu trebuiasca sa ma duc sapt. de saptamana la coafor mi-am luat o super placa de indreptat parul si sunt mai mult decat incantata de rezultat. O sa postez poze dupa ce-mi developez filmul din aparat.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.