Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/2/2007 Mesaje: 2320
| mie imi place cum arat (in afara faptului k nu am renuntat totusi la ideea de a ma vopsi roscat) - dar intrucat iubitu' e impotriva, si sondajul de pe site a demonstrat ca, cel mai bine imi sta blonda - deocamdata il las asa |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6678
| katy wrote:Eu am fobie de pieptan asa ca ma tund scurt Glumesc.
Si eu am fobie de pieptan, dar....la mine un pieptanat dureaza o ora !
Il tin prins prin casa tot timpul, doar cand dorm il desfac.Il am prins intr-o coada in varful caputului si varfurile parului le prind cumva jos cu o clama micutza, si arata precum un coc...cam aiurit, dar...ma caracterizeaza.
Alteori imi fac 2 cozi impletite si asa raman pana la urmatoarea spalare.Sau imi prind numai calota intr-o codita mica,cu bilitze, ca pe vremuri.Imi plac la nebunie bilutele ....
Aseara m-am vopsit, si parul s-a aranjat super ok dupa henna...deci, sapatamana asta nu imi fac griji, se aranjeaza singur parul meu !
Aaaaaaa, mai am cateva bentite care ma mai salveaza cand nu am kef sa ma uit nici in oglinda.... |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| In ultima perioada il dau cu spuma Wella Pro si il las pe spate...are volum, este ondulat...arat bine, ce mai! |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/2/2007 Mesaje: 2320
| taki wrote:In ultima perioada il dau cu spuma Wella Pro si il las pe spate...are volum, este ondulat...arat bine, ce mai!
te lauzi nu? |
|
| ira_tgr wrote: te lauzi nu?
...daca nu are cine sa o faca... |
|
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6678
| ira_tgr wrote:mie imi place cum arat
Si tu te lauzi !Ei, atunci si eu arat bine , pai ce... |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Maine sunt programata la salonul de coafura! Tuns 9putin) vopsit, suvitat, aranjat....o sa lipsesc cate ore bune de acasa! |
|
Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Miri wrote:Maine sunt programata la salonul de coafura! Tuns 9putin) vopsit, suvitat, aranjat....o sa lipsesc cate ore bune de acasa!
Have fun!!! |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| sousourel wrote:Have fun!!!
Multumesc! |
|
| Cu peria, drept si usor bagat inauntru la varfuri...la coafor! Acasa, spuma si iese cret! |
|
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| Tocmai m-am tuns mediu lung usor filat, dau volum cu peria dupa ce in prealabil am dat parul cu spuma. A ... am scapat de brunet, sunt la castaniu si in curand voi reveni la roscat |
|
| mariuta wrote:Tocmai m-am tuns mediu lung usor filat, dau volum cu peria dupa ce in prealabil am dat parul cu spuma. A ... am scapat de brunet, sunt la castaniu si in curand voi reveni la roscat
Felicitari!
Poze nu ai? |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| mariuta wrote:Tocmai m-am tuns mediu lung usor filat, dau volum cu peria dupa ce in prealabil am dat parul cu spuma. A ... am scapat de brunet, sunt la castaniu si in curand voi reveni la roscat
Foto vreau si eu!
Eu il port drept, lung , uscat cu peria ( foarte rar cu placa)- numai la coafor ( de 2-3 ori/sapt.)... filat mult... Tocmai pentru ca am parut ondulat natural-nu-mi place, de aceea am nevoie de ajutor. Poate cine are par drept isi doreste onduleuri, dar eu nu, merci. Foarte, foarte rar le prefer... in situatiile in care ma grabesc. |
|
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 6678
| N-am ce sa fac! M-am saturat de el, dar uite ca Revelionul asta tot asa m-a prins...creata si cu el lasat pe spate. |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 2/8/2008 Mesaje: 240
| Fetelor, parul meu nu sta nicicum. Este ondulat natural, bogat, ma scoate din minti cand tb. sa-l aranjez. Am gasit acum 1 luna, in sfarsit, o coafeza care a reusit sa mi-l indrepte numai cu peria si foenul si am fost atat de incantata incat m-am mai dus de 2 ori de atunci. Practic, rezista cate 1 sapt. Mi l-a si tuns in scari, ce sa zic, i-a dat o forma. Ca sa nu trebuiasca sa ma duc sapt. de saptamana la coafor mi-am luat o super placa de indreptat parul si sunt mai mult decat incantata de rezultat. O sa postez poze dupa ce-mi developez filmul din aparat. |
|
|