Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17829
| Eu sunt in pana de idei, parul meu nu e acum nici lung si nici scurt, totusi ajunge sa il prind intr-o coada scurta.
Cum va mai aranjati parul? Va coafati? il intoarceti cu peria, il intindeti? |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 2691
| Si eu sunt in lipsa de idei. Acum e in crestere si ma gandesc sa mi-l las iar lung. Si mie imi ajunge de o codita mica drept pentru care pe perioada vacantelor am sa-l tin asa ca sa nu ma tenteze sa il tund. Cum de sarbatori nu mergem niciunde nu am motive sa ma coafez sau sa-i dau alta forma. Singura schimbare pe care o voi aplica este sa-l vopsesc uni caci acum am jumatate de cap cu suvite si jumatate fara. O sa-l fac cognac sau ciocolata. Asta ca sa arat mumoasa la noul servici. |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Eu am parul lung, deci teoretic, e mai usor de aranjat; dezavantajul e ca-i ondulat Insa, cum m-a lovit lenea de cand sunt mamica, il prind intr-o coada sau mi-l ridic cu o clama de aia cu gherute si gata. Si eu duc lipsa de inspiratie... si talent cand e vorba de par, asa ca, daca stie cineva modalitati simple si de efect de a-l aranja , le astept cu interes. |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Eu folosesc spuma si fel de fel de clame, clamite...uneori si o bentita...Depinde de stare. Uneori il fac cu peria... |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 10/4/2006 Mesaje: 6849
| Eu dupa ce fac baie, imi pun tratamentul in cap (dar nu de fiecare data, ca uit ) il usuc si il intorc putin cu peria electrica Ma spal de 2 ori pe saptamana la cap, dar parul meu nu prea mai vede peria decat atunci cand il intorc dupa baie In fiecare dimineata imi dau cu putin spray pentru protectie si modelare.... in rest, arici de par, clame, o bentita, etc |
|
Inregistrat: 2/22/2006 Mesaje: 4839
| Nu-l mai aranjam , il lasam asa Coada de cal salvatoare si clama cu gheare |
|
Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Sa-mi traiasca coafeza...am freza ideala... nu trebuie bibilita nu stiu cat... spalat par, putin perie si uscator, un strop de spuma/ fixativ si in rest pieptanat (sau nu, e egal) pana la urmatorul spalat. |
|
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 1856
| cum am parul lung ...zilnic in casa parul strans in coada....iar cand iesim ori mi-l dau cu spuma (il am ondulat) ori il intind cu placa..im mai intorc varfurile in sus dupa intins...in fine depinde de ce im trece prin cap in acel moment sa im fac ... |
|
Inregistrat: 2/27/2006 Mesaje: 1307
| Mie nu-mi place deloc cum sta parul meu...N-are parca nicio forma, indiferent de lungime. Orice i-as face, el se blegeste la loc in 5 minute. Macar cu vopsitul ma mai "scot". |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 9/28/2006 Mesaje: 581
| Parul..parul..parul...cateodata imi vine sa ma tund la chelie, fetelor, pe bune...asa de rau ma enerveaza.... Mi-ar fi placut sa il pot purta lung, dar cum am gatul scurt, nu mi se potriveste...m-as fi impacat cu el si asa, nici scurt, nici lung, mijlociu...dar forma capului...nu ma avantajeaza... asa ca il am scurt... Am firul de par foarte subtire, mult timp am crezut ca nu am par des, dar mi s-a spus apoi ca am par des, dar e subtire...si e si foarte moale...domne, trebuie sa imi pun spuma, fixativ...etc. |
|
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 5089
| am parul scurt. scurt. de tot. si de aia nu ma stresez decat cu pieptanatul. zilnic, evident. cand ma mai apuca frezele de pe creier il dau cu spuma si gata! am freza. am avut un par luuung si frumos... acum vreo 3 ani! am revazut niste poze de atunci si am inceput sa plang de nu stia barbatu-meu ce am. aveam un par frumos, drept si pana spre brau. filat, in scari. superb, ce mai! de ce m-am tuns oare? |
|
Inregistrat: 10/14/2006 Mesaje: 1445
| Mdeah... Si la noi e pana de idei...tot celebra coada de cal si clama cu gherute... Dar mi-am facut programare pe 16 la o tipa si ma las pe mana ei... I-am zis ca vreau sa ma tunda (nu scurt...) in asa fel incat sa-mi stea si bine, si sa se poata aranja doar din periatul zilnic... Si poate sa ma vopseasca sau niste suvite... mai vedem... |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Eu am fobie de pieptan asa ca ma tund scurt Glumesc. Mi-ar placea sa-l am din nou lung ca in adolescenta insa port casca de la motor si mi-l strica asa ca voi imbatrani cu el scurt : |
|
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 5089
| da... si eu trebuie sa ma vopsesc ca arata ciudat parul meu. chiar ma uitam azi de dimineata in oglinda si mi-am zis ca e cazul sa fac ceva in sensul asta. |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Luni ma vopsesc sau imi fac suvite, inca nu m-am hotarat, cert e ca de ziua mea vreau sa arat super |
|
|