Cum va mai aranjati parul?
Subiectul anterior · Subiectul urmator
AdrianaC
Scris: Monday, December 4, 2006 4:21 PM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/12/2006
Eu sunt in pana de idei, parul meu nu e acum nici lung si nici scurt, totusi ajunge sa il prind intr-o coada scurta.

Cum va mai aranjati parul? Va coafati? il intoarceti cu peria, il intindeti?
Roxanel
Scris: Monday, December 4, 2006 5:48 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/13/2006
Si eu sunt in lipsa de idei. Acum e in crestere si ma gandesc sa mi-l las iar lung. Si mie imi ajunge de o codita mica drept pentru care pe perioada vacantelor am sa-l tin asa ca sa nu ma tenteze sa il tund. Cum de sarbatori nu mergem niciunde nu am motive sa ma coafez sau sa-i dau alta forma. Singura schimbare pe care o voi aplica este sa-l vopsesc uni caci acum am jumatate de cap cu suvite si jumatate fara. O sa-l fac cognac sau ciocolata. Asta ca sa arat mumoasa la noul servici.sic
kali
Scris: Monday, December 4, 2006 6:01 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Eu am parul lung, deci teoretic, e mai usor de aranjat; dezavantajul e ca-i ondulatbanghead
Insa, cum m-a lovit lenea de cand sunt mamica, il prind intr-o coada sau mi-l ridic cu o clama de aia cu gherute si gata. Si eu duc lipsa de inspiratie... si talent cand e vorba de par, asa ca, daca stie cineva modalitati simple si de efect de a-l aranja , le astept cu interes.
Kiki
Scris: Monday, December 4, 2006 8:58 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
Eu folosesc spuma si fel de fel de clame, clamite...uneori si o bentita...Depinde de stare. Uneori il fac cu peria...
Cris-DL
Scris: Monday, December 4, 2006 9:11 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 10/4/2006
Eu dupa ce fac baie, imi pun tratamentul in cap (dar nu de fiecare data, ca uit uff ) il usuc si il intorc putin cu peria electrica scratch Ma spal de 2 ori pe saptamana la cap, dar parul meu nu prea mai vede peria decat atunci cand il intorc dupa baie cyclops
In fiecare dimineata imi dau cu putin spray pentru protectie si modelare.... in rest, arici de par, clame, o bentita, etc thumright
mihaela75
Scris: Monday, December 4, 2006 9:51 PM
Nivel

Inregistrat: 2/22/2006
Nu-l mai aranjam , il lasam asauff Coada de cal salvatoare si clama cu gheareplans
sousourel
Scris: Monday, December 4, 2006 10:07 PM
Nivel

Inregistrat: 2/18/2006
Sa-mi traiasca coafeza...am freza ideala... nu trebuie bibilita nu stiu cat... spalat par, putin perie si uscator, un strop de spuma/ fixativ si in rest pieptanat (sau nu, e egal) pana la urmatorul spalat.
Laura&Alfonso
Scris: Monday, December 4, 2006 10:47 PM
Nivel

Inregistrat: 4/4/2006
cum am parul lung ...zilnic in casa parul strans in coada....iar cand iesim ori mi-l dau cu spuma (il am ondulat) ori il intind cu placa..im mai intorc varfurile in sus dupa intins...in fine depinde de ce im trece prin cap in acel moment sa im fac ...pupici
Vesna
Scris: Tuesday, December 5, 2006 10:19 AM
Nivel

Inregistrat: 2/27/2006
Mie nu-mi place deloc cum sta parul meu...N-are parca nicio forma, indiferent de lungime. Orice i-as face, el se blegeste la loc in 5 minute. plans Macar cu vopsitul ma mai "scot". uff
monachris05
Scris: Wednesday, December 6, 2006 5:55 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 9/28/2006
Parul..parul..parul...cateodata imi vine sa ma tund la chelie, fetelor, pe bune...asa de rau ma enerveaza....banghead banghead banghead
Mi-ar fi placut sa il pot purta lung, dar cum am gatul scurt, nu mi se potriveste...m-as fi impacat cu el si asa, nici scurt, nici lung, mijlociu...dar forma capului...nu ma avantajeaza...banghead banghead banghead asa ca il am scurt...
Am firul de par foarte subtire, mult timp am crezut ca nu am par des, dar mi s-a spus apoi ca am par des, dar e subtire...si e si foarte moale...domne, trebuie sa imi pun spuma, fixativ...etc.
Andi&Mariuca
Scris: Wednesday, December 6, 2006 8:52 AM
Nivel

am parul scurt. scurt. de tot. si de aia nu ma stresez decat cu pieptanatul. zilnic, evident. cand ma mai apuca frezele de pe creier il dau cu spuma si gata! am freza.ras
am avut un par luuung si frumos... acum vreo 3 ani! am revazut niste poze de atunci si am inceput sa plang de nu stia barbatu-meu ce am. aveam un par frumos, drept si pana spre brau. filat, in scari. superb, ce mai! de ce m-am tuns oare?banghead plans angry
Cris Rusu
Scris: Wednesday, December 6, 2006 9:48 PM
Nivel

Inregistrat: 10/14/2006
Mdeah... Si la noi e pana de idei...tot celebra coada de cal si clama cu gherute...
Dar mi-am facut programare pe 16 la o tipa si ma las pe mana ei... I-am zis ca vreau sa ma tunda (nu scurt...) in asa fel incat sa-mi stea si bine, si sa se poata aranja doar din periatul zilnic... Si poate sa ma vopseasca sau niste suvite...
mai vedem...
katy
Scris: Thursday, December 7, 2006 2:04 AM
Nivel: Guest

Eu am fobie de pieptan asa ca ma tund scurthohot Glumesc.
Mi-ar placea sa-l am din nou lung ca in adolescenta insa port casca de la motor si mi-l strica asa ca voi imbatrani cu el scurtcry ras :
Andi&Mariuca
Scris: Thursday, December 7, 2006 8:36 AM
Nivel

da... si eu trebuie sa ma vopsesc ca arata ciudat parul meu. chiar ma uitam azi de dimineata in oglinda si mi-am zis ca e cazul sa fac ceva in sensul asta.
katy
Scris: Friday, December 15, 2006 1:09 PM
Nivel: Guest

Luni ma vopsesc sau imi fac suvite, inca nu m-am hotarat, cert e ca de ziua mea vreau sa arat superras yes
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.