Cum va ingrijiti tenul iarna?
Subiectul anterior · Subiectul urmator
AdrianaC
Scris: Monday, December 4, 2006 4:28 PM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/12/2006
Iarna tenul nostru trebuie sa suporte frigul, treceri repetate de la cald la rece, uneori chiar viscol, ger.

Cum va ingrijiti tenul iarna? Faceti ceva in mod deosebit?

Eu desi stiu ca ar fi bine macar sa folosesc unele creme, nu le folosesc uff
Vesna
Scris: Monday, December 4, 2006 6:12 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/27/2006
Obligatoriu trebuie sa-mi dau cu crema de fata, altfel incepe sa ma manance pielea, de uscata ce e. Din fericire, nu conteaza ce marca folosesc! Uneori, pun si un fond de ten mai cremos ca sa protejez.
Kiki
Scris: Monday, December 4, 2006 8:59 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
Crema hidratanta...cat se poate de grasa. Eu oricum am un ten uscat, de ma imbolnaveste, nu alta. Iarna, daca nu folosesc crema e jale. Pana acum am folosit crema hidratanta pentru sezonul rece de la Avon si am fost super multumita! Am folosit si Garnier, dar nu e asa grozava.
Cris-DL
Scris: Monday, December 4, 2006 9:03 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 10/4/2006
Vesna wrote:
Obligatoriu trebuie sa-mi dau cu crema de fata, altfel incepe sa ma manance pielea, de uscata ce e. Din fericire, nu conteaza ce marca folosesc! Uneori, pun si un fond de ten mai cremos ca sa protejez.

Tot obligatoriu crama pe fata, numai ca la mine conteaza si marca uff am tenul f sensibil si exagerat de uscat, daca nu-mi dau crema dimineata si seara la culcare e jale, se exfoliaza aproape toata fata, imi curge piele de pe fata banghead
Ema
Scris: Tuesday, December 5, 2006 11:38 AM
Nivel: Guest

De obicei folosesc crema dimineata si seara, nu ma duc la culcare fara sa fiu demachiata, masca o data sau de doua ori pe saptamina, citeodata folosesc ser anti ridthumright
clara_severin
Scris: Tuesday, December 5, 2006 12:14 PM
Nivel: Guest

Bineinteles ca fiecare foloseste (sau nu) creme, masti, etc conforme cu tipul de ten pe care il are.
Si eu am ten uscat, ca urmare folosesc creme hidratante, de la orice firma doar sa fie hidratanta sau pentru ten uscat.
In ultima vreme "vinez":
1. creme de noapte cu vitamina A (buna pentru prevenirea si/sau reducerea ridurilor) si eventual vitaminele E,C,F (am vazut ca exista in combinatii cu Vit.A.
2. creme pentru ochi (unde pielea e mai sensibila si mai predispusa la riduri) si aici tot asa crema/gel pentru zona delicata a ochilor, daca are vitamina A e cea mai buna pentru mine, daca mai are si vitaminele C,E e si mai buna.
Ambele tipuri de creme exista la Avon, Oriflame, nu neaparat la firme cu produse scumpe, dar daca tenul este sensibil, este necesar sa se aiba si acest lucru in vedere.
3. Pentru iarna folosesc "crema pentru vreme rece", utilizata pentru zile de stat afara (la saniuta, la scgi, drumetii pe munte,etc)
4. Un ruj hidratant (ca e luciu de buze, ca e ruj incolor, ca e o crema hidratanta sau pentru ten uscat) folosesc mai ales cind e frig si vint.
taki
Scris: Sunday, December 30, 2007 12:05 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 2/13/2006
Crema hidratanta de zi si de noapte, aplicata zilnic! thumright
oanalaurisa
Scris: Sunday, December 30, 2007 1:40 PM
Nivel

Inregistrat: 1/10/2007
taki wrote:
Crema hidratanta de zi si de noapte, aplicata zilnic! thumright

Iar peste cativa anisori nu ne strica nici o crema pentru ochi...ras
taki
Scris: Sunday, December 30, 2007 1:42 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 2/13/2006
oanalaurisa wrote:

Iar peste cativa anisori nu ne strica nici o crema pentru ochi...ras

Dap, un gel contur de ochi!love
oanalaurisa
Scris: Sunday, December 30, 2007 1:45 PM
Nivel

Inregistrat: 1/10/2007
taki wrote:

Dap, un gel contur de ochi!love

Ala e inca bine, eu ma gandeam la vremea cand va fi cazul de un filler pentru ochi cum e cel de la Eucerin cu hyaluron sau o crema antirid de ochi ras
kali
Scris: Tuesday, October 25, 2011 12:31 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
De cand a dat frigul, simt nevoia de o crema mai grasa. Problema e ca am uitat ce am folosit anul trecutalcool
Ceva idei?
oanamaria
Scris: Tuesday, October 25, 2011 12:35 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 4/22/2009
Eu nu-mi schimb crema de fata in functie de anotimp .
Ma impac foarte bine acum cu cremele Anew de la AVON cele pentru 30+ ,am setul complet si sunt multumita .
alexandrabogdan
Scris: Tuesday, October 25, 2011 12:36 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 4/17/2008
eu am inceput sa folosesc produse romanesti. pana inainte sa raman gravida aveam un ten gras de toata frumusetea. acum e normal si folosesc crema Bioten pt ten normal/mixt. vad ca imi merge bine cu ea
mirela74chris
Scris: Tuesday, October 25, 2011 1:04 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 10/17/2009
Eu folosesc cremele de la L'Oreal Paris.Mi le aduce sotul,nu le iau din tara.Acum folosesc gama Youth Code .Am set(zi,noapte,ochi)Sunt multumita de ele.
ingerash
Scris: Tuesday, October 25, 2011 5:36 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
mirela74chris wrote:
Eu folosesc cremele de la L'Oreal Paris.

Sunt supercool bounce dar si cate o masca cu miere din cand in cand ajuta,mai revitalizeaza tenul.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.