Cum va imbracati puii pe vreme rece?
Subiectul anterior · Subiectul urmator
simona83
Scris: Monday, November 24, 2014 2:23 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 7/23/2013
Vic al meu are 5 ani. A crescut mult in vara asta, cam 9 cm, si iata-ma ca nu stiu cum sa il imbrac. Una doua e cu mijlocul gol, imi e dor de body-uri. Si nu mai gasesc strampi pt varsta lui, pt fetite am mai vazut, dar pt baietei nu. Acum are un tricou/bluza cu maneca si plover deasupra, pantaloni dar cu sosete si ghetute. O sa incerc cu maieu dar nu cred sa vrea ca nu ii plac. Cum imbracati voi copiii cand vine vremea rece?
t-mihaela
Scris: Monday, November 24, 2014 5:17 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 6/20/2008
Eu vara cumpar cateva tricouri cu un numar mai mare si le poarta iarna in loc de maieuri.Nici ai mei nu suporta maieurile.
kali
Scris: Monday, November 24, 2014 9:48 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Strampi se gasesc... mai cauta. Iar cu tricourile... pentru a fi mai lungute ar insemna un numar mai mare iar in cazul asta sunt largi sus, la maneca, si se aduna sub brat deci... nu.

Daca nu-i plac maieurile cauta-i unele cu masini sau Spider Man... ce-l incanta pe el. Oricum, in cazul nostru nu avem ce face nici cu ele, ca plecam de acasa la gradi - unde este foarte cald - asa ca solutia, la noi, sta in ... salopete ( cu atat mai mult cu cat am aschiute si pantalonii nu prea au pe ce se tine si spatele e vesnic dezgolit ).

Deci: salopete de blug, raiat iar iarna... salopete de ski. In felul asta protejam spatele.
Maria & Mario
Scris: Monday, November 24, 2014 11:44 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 2/13/2006
Maiouri , bluzite cu maneca lunga , jachete / pulovere , boxeri si blugi ( poate captusiti ). Vlad nu suporta salopetele, mai ales ca la toaleta alearga singur si se enerveaza foc. De pe la 3 ani nu am mai pus salopete ! La iarna in Romania, probabil si strampi, insa aici gasesc un fel de indispensabili sport , care izoleaza termic si sunt stramti pe el .... asa ca de aia ii voi lua sigur !
Azi spre ex 3*C dimineata , fara fes , doar pantalon , pantofiori si ..... gata !
ingerash
Scris: Monday, November 24, 2014 12:12 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
Mandra mea iarna prefera pantalonii raiati,velurii iar daca face o exceptie sa poarte blugi,isi ia iegari dedesubt sau strampi;nu ii plac maieurile,poarta maleta sau helanca,top ori vesta....pentru flacaul cel mare blugi captusiti sau pantaloni de trening flausati,adora tricourile si echipamentul sportiv,bluzele mulate....pentru cel mic pantaloni de trening,veluri,blugi,de fiecare data cand iesim la cumparaturi doreste sa-i cumpar pijamale,tricouri,sosete flausate,nu ii plac strampii si bluzele cu guler.
sousourel
Scris: Monday, November 24, 2014 3:29 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/18/2006
Am achizitionat doua seturi de underware termo, pentru Victor. Ma distreaza ca ii e larg in talie si sta cu adevarat mulat doar peste torace si coapse. Dar macar e bluza lunga si nu cred ca mai iese din pantaloni. Iar pe deasupra, blugi gosi/ raiati, bluza/ pulover si jacheta. La Patricia este cu ciorapi/ colanti pantaloni, maieu, bluzita si pulover si jacheta.
mikaela
Scris: Tuesday, November 25, 2014 4:51 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 8/11/2010
Simona, dar o vestuta putin mai lunga nu merge bine? O vestuta impletita, nu cusuta, un fir moale si facuta mai lunga ar fi buna angel SI cum zic fetele, sunt termal underwear, indispendabili si bluza de corp care stau lipite de corp. Leggins (fara picior) pot fi purtati si de baieti si de fetite, daca sunt culori neutre, mai ales pe sub alti pantaloni.

mikaela attached the following image(s):
images3t406tfm.jpgimagesktq1wfw4.jpgtermal underwear.png

Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.