Cum va alegeti prietenii ?
Subiectul anterior · Subiectul urmator
AdrianaC
Scris: Sunday, June 25, 2006 11:28 PM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/12/2006
Cum va alegeti prietenii si de unde stiti ca va sunt intradevar prieteni?

V-ati inselat vreodata in privinta vreunui prieten?

Cati prieteni buni aveti? Dar foarte buni?
Miri
Scris: Sunday, June 25, 2006 11:34 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/26/2006
Cum ne alegem prietenii?oare
Nu cred ca am o metoda anume,e un lucru care se intimpla firesc in momentul in care simt ca sunt pe aceeasi"lungime de unda"cu o alta persoana.
M-am inselat de citeva ori,pentru ca persoane pe care le credeam prietene au reactionat cu totul altfel decit ar fi facut-o un prieten adevarat,in situatiile date.banghead
Increderea in oameni-nemarginita,pot sa spun-ma face sa-i consideri pe toti prieteni,pina la proba contrarie.
Dar prietenii foarte buni pot sa-i numar pe degetele de la o mina.Sunt cei care mi-au dovedit ca merita acest apelativ.
LIA
Scris: Monday, June 26, 2006 8:14 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 3/6/2006
Intr-adevar, e greu sa iti alegi un prieten adevarat. Eu pot sa spun ca am foarte putini astfel de prieteni (mai bine putini si buni, nu?). Cand i-am ales, m-am bazat foarte mult si pe intuitie, si pana acum nu m-a inselat niciodata. V-i s-a intamplat vreodata, cand ati cunoscut pt. prima data pe cineva, sa simti ca acea persoana iti va face rau, sau dimpotriva, ca o cunosti de foarte mult timp si ca o simti aproape?
kali
Scris: Monday, June 26, 2006 8:45 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Miri wrote:

Nu cred ca am o metoda anume,e un lucru care se intimpla firesc in momentul in care simt ca sunt pe aceeasi"lungime de unda"cu o alta persoana.

Are dreptate Miri.
Eu ma atasez foarte greu de cineva; sunt foarte rezervata si de aceea nu am multi prieteni. Nici nu-mi doresc. Consider ca nu conteaza atat de mult cantitatea, cat calitatea- si asta e valabil si in ceea ce priveste timpul petrecut impreuna. Am prietene foarte bune cu care vorbesc destul de rar, dar cu toate astea tinem foarte mult una la alta iar clipele impreuna sunt foarte placute. Ne-am sustinut intotdeauna cand a fost cazul, am gasit mereu o vorba buna cand am avut nevoie.
Dezamagita nu am fost pentru ca nu pretind nimic de la nimeni. Daca cineva nu a reactionat cum as fi facut-o eu, a fost ok din punctul meu de vedere... nu toata lumea e la fel... important e sa ne respectam.
In schimb lipsa de bun simt o ''miros'' de departe si ma feresc de la bun inceput.
stele_pe_cer
Scris: Monday, June 26, 2006 11:50 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/13/2006
AdrianaC wrote:
Cum va alegeti prietenii si de unde stiti ca va sunt intradevar prieteni?

Nu mi-i aleg intr-un mod anume, ma bazez pe ceea ce simt.Simt ca sunt compatibila cu cineva, simt asa, o dragoste mare fata de persoana respectiva, indif.de sex sau varsta.Dar am niste criterii cam fixe dupa care imi aleg prietenii

De unde stiu ca imi sunt prieteni?Uneori viata ne pune la incercare prietenia si abia atunci ies la suprafata adevaratele santimente, deci, la mine, timpul este cel care masoara prietenia.

AdrianaC wrote:
V-ati inselat vreodata in privinta vreunui prieten?

Da, de doua oriplans , si am suferit teribil.

AdrianaC wrote:
Cati prieteni buni aveti? Dar foarte buni?

Buni:5.
Foarte buni:unul singur (il keama "imaginea din oglindasic )....
Kiki
Scris: Tuesday, June 27, 2006 7:07 AM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
Eu sunt destul de lipicioasa, de mica am fost, si ma atasez foarte repede de cineva. Nu stau sa ma gandesc daca o persoana ar putea fi prietena mea...las lucrurile sa vina de la sine.
Tzepe mi-am luat destule, dar asta e viata. Poate tzepele astea ma fac sa imi apreciez mai bine prietenii adevarati. Prietenii adevarati sunt putini, sunt oricum mai mult de 10 dar mai putin de douazeci. Imi plac prietenii mei adevarati care la orice ora indiferent de problema imi pot sari in ajutor.
Dupa o tzeapa luata, mereu am zis ca nu mai fac asta sau nu mai fac aia, dar, cum se zice "naravul din fire nu are lecuire" si o iau de la capat. Sunt prietenoasa si stiu ca gresesc cand am prea multa incredere in cineva...dar, tot timpul, viata merge mai departe cu sau fara prieteni, fie ei falsi sau adevarati.
Alyna
Scris: Tuesday, June 27, 2006 12:04 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/15/2006
Eu sunt o fire f prietenoasa si mi-e foarte usor sa-mi fac noi prieteni. F buni am 3..si nu m-au dezamagit niciodata pana acum.Bineinteles ca innainte imi puneam mai usor 'sufletul pe tava' in fata unor persoane pe care le credeam prieteni si care apoi m-au dezamagit ff tare, dar acum am invatat sa fiu mai selectiva si mai atenta cu secretele mele.
cute_babies_of_mine
Scris: Tuesday, June 27, 2006 1:52 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 4/4/2006
Eu intru in categoria celor care isi fac foarte greu prieteni! Dovada, am doar 2 prietene foarte bune, dar pe care le cunosc de la 3, respectiv 7 ani! Desi nu sunt in acelasi oras cu mine, netul ne ajuta sa tinem legatura!
E o relatie fantastica; cele mai tari lucruri intr-o prietenie mi se par increderea, relationarea sufleteasca si respectul!
In rest, am amici foarte multi. Dar prietenia e altceva...
taki
Scris: Tuesday, June 27, 2006 5:30 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 2/13/2006
Prietenii nu ii alegem noi, ci ei ne aleg pe noi sic , asta e parerea mea.
leut
Scris: Tuesday, June 27, 2006 6:07 PM
Nivel

Inregistrat: 2/15/2006
Prietenii...sunt aia pe care-i simti aproape in orice situatie, cu sufletul! Atat!
Nici nu mai stiu care-mi sunt prieteni si care nu...daca stam sa-i puricam pe toti nu mai ramane nici unul. Ce pot spune este ca m-a dezamagit tocmai cea mai buna prietena a mea. Nici in cele mai stranii situatii nu as putea minti pe cineva, mai ales un prieten. UIte ca eu ma aflu in fata unui astfel de fapt si astea sunt situatiile care-ti darama orice incredere in oameni.
fdianamaria
Scris: Wednesday, June 28, 2006 6:46 PM
Nivel

Inregistrat: 2/17/2006
eu fac parte din categoria celor cu extrem de putini prieteni...nu sunt sociabila deloc (cred)...de fapt cauza principala sunt valorile morale pe care le ridic la standard de legi ale vietii: sinceritatea si corectitudinea in primul rand. De aceea de fiecare data triez oamenii destul de repede, asa ca tepe n-am prea avut. Nu iert la nesfarsit (cred ca e rau si asta), dar cred cu tarie in a doua sansa in cazul prietenilor (asta nu inseamna ca iert destul???) Si, mai presus de orice, nu accept sub nici o forma jigniri sau badjocora de nici un fel la adresa familiei mele (familia mea, asa mica cum e, e mai presus de orice si oricine)
Prieteni adevarati am vreo 2, maxim 3 (exceptand aici mama si sora care imi sunt si prietene bune, pe langa rude sic )

PS Se cam intrevad ceva prietenii cu fete de pe acest forum (deocamdata am o Anaida pe lista de ceva vreme...si mai e cineva...care mi-e tot mai draga). Poate voi si ajunge ruda cu careva dintre voi, daca tot aveti fetite...(dar si baieti, ca vreau si-o fata sa nasc in cativa ani)
Roxanel
Scris: Wednesday, June 28, 2006 6:56 PM
Nivel

Inregistrat: 3/13/2006
Eu prietenii mi-i aleg daca prima data cand ne intalnim, ne cunoastem exista vreun feeling. Sunt persoane care mi se par antipatice la prima vedere si asa raman! O singura data o persoana pe care am categorisit-o antipatica a reusit sa ma faca sa-mi schimb parerera despre ea. Bravo ei!yes
Miri
Scris: Thursday, October 1, 2009 9:54 PM
Nivel

Miri wrote:
Cum ne alegem prietenii?oare
M-am inselat de citeva ori,pentru ca persoane pe care le credeam prietene au reactionat cu totul altfel decit ar fi facut-o un prieten adevarat,in situatiile date.banghead
Increderea in oameni-nemarginita,pot sa spun-ma face sa-i consideri pe toti prieteni,pina la proba contrarie.

Dar prietenii foarte buni pot sa-i numar pe degetele de la o mina.Sunt cei care mi-au dovedit ca merita acest apelativ.

Tot ceea ce am spus in urma cu 3 ani (deja a trecut atata timp?uff } ramane in picioare...cu cateva sublinieri... exact cele de mai sus!
In cazul meu, orice ruptura este iremediabila si orice tradare, de neiertat!
KRYS85
Scris: Thursday, October 1, 2009 10:06 PM
Nivel

Inregistrat: 9/23/2008
Prieteni am si eu dar prieteni buni uff cry ,am avut un prieten bun dar de cand a plecat din tara se pare ca si-a cam uitat de unde a plecat,oricum eu zic ca roata se poate si intoarce!!!!
Si la urma urmei prieten esti cu toata lumea cand ai ,iar cand nu ai ,nu mai ai pe nimeni,asta e parerea mea!!!pupici pupici pupici

Si un mic sfat:aveti grija cum va alegeti prietenii!!!pupici pupici
Miri
Scris: Thursday, October 1, 2009 10:07 PM
Nivel

cristina85 wrote:

Si un mic sfat:aveti grija cum va alegeti prietenii!!!pupici pupici

Draga mea, asta este un sfat mare!thumright
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.