Cum va alegeti prietenii ?
Subiectul anterior · Subiectul urmator
KRYS85
Scris: Friday, October 2, 2009 10:32 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 9/23/2008
Da Miri aici cred ca iti dau dreptate dar am zis sa nu exagerez ca poate nu pentru toti e un sfat mare!!!!pupici pupici pupici pupici computerlove
t-mihaela
Scris: Friday, October 2, 2009 8:14 PM
Nivel

Inregistrat: 6/20/2008
Eu nu am prieteni in afara familiei si ma simt foarte bine.ras
Cris-DL
Scris: Friday, October 2, 2009 8:29 PM
Nivel

Inregistrat: 10/4/2006
t-mihaela wrote:

ras Si eu !

Avem prieteni foarte multi, dar nu-i simt prieteni adevarati, intimi, aproape... si nici nu-mi doresc ! Pe niciunul nu pot conta, ca pe familie. Dar la distractii,cool
Laura
Scris: Friday, October 2, 2009 8:52 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 8/8/2006
t-mihaela wrote:

La fel si eu. angel Prietenii mei sunt reprezentati de familie. thumright In rest, cunostinte, amici. E frumos si bine asa....cel putin pentru mine.
Miri
Scris: Friday, October 2, 2009 9:24 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/26/2006
t-mihaela wrote:

Acum...pot si eu sa-ti dau dreptate!E mult mai bine asa!Te scutesti pe tine insuti de o gramada de probleme!sic
shirel
Scris: Saturday, October 3, 2009 12:04 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
Eu sunt foarte sociabila si mai in majoritatea timpului sunt inconjurata de prieteni.Orcum eu stiu sa fac selectia lor i citesc de la inceput ce este de capul lor,dar chiar am noroc de prieteni de incredere care daca am nevoie de ajutor sunt mereu aproape de mine.Am lasat si in Romania prietene din copilarie cu care tin legatura aproape saptamanal.am o prietena iubita in Roma,una in Germania astea sunt mai departe si am un prieten cu care am invatat care este amicul meu de suflet de mult timp.Multumesc lui D-zeu de prieteni adevarati!Sa nu credetkii ca sunt o fraiera anchetez omul bine inainte de al introduce in sufletul meu dar daca a intrat acolo ramane si chiar nu ma dezamageste niciodata.
in viatza de multe ori prieteni sunt mult mai buni decat familia,prietenii tii poti alege ,familia o primesti si gata!sic
raly
Scris: Saturday, October 3, 2009 6:54 AM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 12/17/2007
Foarte corect,Shirel!thumright thumright
bereea
Scris: Saturday, October 3, 2009 2:41 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Si eu sunt o fire foarte prietenoasa, gata sa cred cei mai bun despre o persoana.Si totusi nu ma pot lauda cu multi prieteni.Am o prietena buna din scoala generala, ne vedem o data pe an, cand merg eu acasa , dar mi-e la fel de draga ca intotdeauna.Si am o prietena aici, in Italia.Ne intelegem foarte bine dar este o prietenie recenat doar de vreo 2 ani.

Dezamagita de prietene? O , da, am fost si inca cum. De aceea acum mi-e greu sa numesc pe cineva prieten, mai degraba amic(a).
petro
Scris: Sunday, October 4, 2009 9:42 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/31/2008
Pe vremuri as fi zis ca mi-a i-a dat Dumnezeu. Acum cred ca sunt un om foarte selectiv. Nu ma apropii de oricine, iar cine ma cunoaste stie ca nu vorbesc orice cu oricine. Sunt sociabila din fire, insa prietenii ii pot numara pe degete. Nu-mi place sa fiu inconjurata de multi "prieteni". Mi se pare obositor. Insa am cativa prieteni pe care ma pot baza la orice ora din zi si din noapte. Aveam si o confidenta candva, dar undeva s-a rupt ceva si s-a racit relatia. Asta imi lipseste uneori foarte mult. Ma bucur insa foarte mult ca am cunoscut pe cineva (datorita acestui forum) de care ne-am apropiat si cu care sper sa dezvoltam o relatie frumoasa in viitor. Sunt oameni pe sufletul nostru si ii iubim si respectam enorm.
monika
Scris: Monday, October 5, 2009 12:56 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 5/22/2008
Petro, dragut-o si eu am fost in aceeasi situatie cu multi prieteni, dar cea mai apropiata si care este langa mine la orice ora din zi si din noapte este Raly si sora mea.
PrincessLilou
Scris: Friday, November 6, 2009 1:43 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 11/4/2009
Prietenii...Cred ca as putea sa dezbat pe topicul asta o noapte intreaga. Poate ar trebui sa spun ceva intai despre mine. Cand intru intr-un grup nou eu sunt genul care sta tot timpul intr-un colt si ii cerceteaza pe fiecare si apoi ies la iveala si incetul cu incetul si personalitatea mea. Cred ca ma atasez de persoanele cu care pot comunica orice, idiferent daca avem pareri opuse sau nu. Tot la fel poate nu ma rezum la a vorbi numai cu persoane care au aceleasi gusturi ca mine in materie de viata, arta, tot ce ne inconjoara. Dar prieteni-prieteni nu mi-au ajuns multi. Asa in Romania am foarte multi amici...de tot felul. Amicii sunt aceia care stau in jurul tau numai cand au ei chef sau cand esti pe aceeasi lungime de unda ca si ei. Prieten/a imi este acel/ aceea care ma intelege si ma accepta asa cum sunt, care nu ma judeca, care sare pentru mine cand mi se intampla ceva sau care vine cu o vorba buna cand sunt suparata, care e langa mine si la bine si la greu. Acum ca sunt departe de casa s-a dovedit foarte usor cine imi este prieten si cine nu, cine isi aduce aminte de mine macar sa-mi zica din cand in cand salut. Am o prietena draga de acasa care e pe acest forum si care m-a adus aici si mi-e tare dor de ea.pupici
cute_babies_of_mine
Scris: Friday, November 6, 2009 2:02 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 4/4/2006
plans iloveyou iloveyou iloveyou
oanamaria
Scris: Sunday, December 26, 2010 8:38 PM
Nivel

Inregistrat: 4/22/2009
Prietenii?!
Sunt de mai multe feluri si pot spune ca am avut mai mult ,,prieteni de conjunctura'',mai exact in diverse perioade ale vietii mele am avut prietene foarte bune pe care ma puteam baza si cu care puteam discuta orice ,dar care ,din cauza vietii,s-au autoeliminat din viata mea sau nu au mai corespuns din diverse motive .In timp am devenit foarte selectiva si dificila .Recunosc!
Acum am doar cunostinte bune ,nu confidente sau prietene .Si mi-e foarte bine asa.
Sunt prietenoasa cand imi place persoana respectiva ,comunicativa ,sincera ,dar nu ma arunc in prietenii asa cu capul inainte.
Culmea este ca fostele prietene ma felicita de sarbatori ,ma mai suna si imi cauta compania ,dar nu mai este ce a fost candva si mie nu-mi plac lucrurile facute pe jumatate.
Prietenii cei mai buni din viata mea ca DA am si prieteni ce credeati?!sic sunt MAMA si SOTUL meu.iloveyou

tamarisc
Scris: Monday, December 27, 2010 8:55 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 11/15/2009
nu pot sa spun ca nu am prieteni dar nici ca am. ma las mai mult aleasa decat sa imi aleg prietenii, nu ma atatsez prea tare sufleteste de nimeni. imi e bine asa. si totusi sunt persoane din afara familiei la care tin mult. 4 la numar. oriunde sunt, gandul meu e acolo la ele si sper sa ramana asa.dar cel mai bun prieten il port in suflet si o sa piara odata cu mine. ultimul gand inainte de culcare si primul gand de dimineata cand ma trezsc se indreapta catre el, si asa o sa raman o viata intreaga. Multumesc Cerului pt norocul de a-l fi intalnit!
bereea
Scris: Monday, December 27, 2010 10:43 AM
Nivel

Inregistrat: 3/29/2007
oanamaria wrote:

Acum am doar cunostinte bune ,nu confidente sau prietene .Si mi-e foarte bine asa.

Aici ma incadrez si eu.Am ajuns la concluzia ca nu am prieten cu adevarat, dar nici nu-mi lipsesc.Am prieteni mai ales cand au nevoie de mineras , de aceea nu mai cred in prietenia adevarata
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.