Cum va alegeti medicul ginecolog?
Subiectul anterior · Subiectul urmator
AdrianaC
Scris: Tuesday, May 1, 2012 6:52 AM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/12/2006
Indiferent ca sunteti sau nu insarcinata, ca va doriti sau nu un copil in acest moment, de la o anumita varsta fiecare tanara, fiecare femeie, trebuie sa inceapa sa isi faca regulat un control la medicul ginecolog.

Care sunt aspectele pe care le luati in calcul atunci cand va alegeti medicul ginecolog? Dupa ce criterii va ghidati? Mergeti la orice medic ginecolog sau cereti mai intai niste referinte prietenilor, cunoscutilor, familiei?

dyenutza67
Scris: Friday, May 4, 2012 12:32 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 1/30/2012
eu cand mi-am ales medicul am intrebat in stanga si in dreapta deoarece nu vroiam sa merg la oricine fiind vorba de copilul meu. mai mersesem inainte fara sa ma interesez prea mult dar ca ppentru a-mi alege medicul care sa-mi supravegheze sarcina am fost foarte prudenta.
ce m-a interesat la respectivul medic:
-disponibilitate
-incredere
-eficienta
-comunicare
-responsabilitate
Poate cer prea mult dar nu cred ca este cineva care sa nu caute aceste calitati la un medic. si sunt de parere ca fiecare medic indiferent de specializare ar trebui sa le aiba.
alimami
Scris: Friday, May 4, 2012 2:03 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 11/2/2009
Eu, pt ca nu avusesem probleme de ordin ginecologic pana la sarcina, nu prea cunosteam medicii din oras.Asa ca, am intrebat pe finul meu care e medic(nu ginecolog) pe cine mi-ar recomanda. Am cautat un medic cu experienta(dar nu batran si blazat), unul care vrea sa-si faca un renume bun in oras(nu pomul laudat), unul serios,de incredere, pe care sa ma pot baza.Am avut incredere orbeasca in medicul meu ginecolog si bine am facut.Nu am iesit din cuvantul lui si mi-a oferit siguranta ca totul va merge ff bine-asa a si fost.Am cautat pe cineva despre care am aflat ca-si face bine treaba si in spital si policlinica(la stat), dar si la cabinetul lui(privat).Orice imi spunea,eram convinsa ca asa era si ca era alegerea cea mai buna. De ex, la inceput(prin sapt 7) aveam un hematom mai mare ca sarcina in uter.M-a asigurat ca tratamenul pe care mi-l da e cel mai bun si ca hematomul se va retrage,nu va afecta sarcina. Apoi, dupa primele 2luni de sarcina fara cafea(ca asa hotarasem eu), am ajuns la el cu tensiune ff mica si constipata-mi-a zis sa-mi reiau fara probleme obiceiul cu cafeaua ca nu-mi face rau o ceasca de cafea dimineatza. Nush..au fost multe,dar cel mai important cred ca e sa ai incredere in medicul ginecolog, sa stii ca ceea ce zice,aia si este.
missy_furla
Scris: Thursday, May 16, 2019 5:15 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 5/3/2019
eu am mers prin abonamentul de firma ani de zile la o doctorita la Regina Maria, de care eram exrem de multumita, ptr ca sa patesc beleaua sa plece din retea fix inainte sa raman insarcinata.
Si acum merg tot la Regina Maria dar la cine am nimerit intamplator (primul loc liber ) cand am mers "speriata" pentru confirmarea sarcinii (nu ma puteam baza doar pe testele de urina.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.