Cum v-ati simtit cand ati mers prima data la medicul ginecolog?
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Petronella
Scris: Wednesday, May 2, 2012 10:24 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 12/14/2010
Eu primul consult ginecologic l-am facut la vârsta de 17 ani când îmi intarziase cm si mama crezuse ca am ramas gravida ( dar eram virgina) ras mai mult de frica mamei m-am dus si am fost consultata de o femeie. A fost foarte rusinos pentru mine, mai ales , ca dupa control mi-a prescris anticonceptionale pentru reglarea cmalcool Acum dupa atâta ani , merg la control o data la 6 luni si doctorul meu ginecolog e barbat ras
bereea
Scris: Wednesday, May 2, 2012 2:20 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Ma iertati, dar mie mi se pare umilitor sa fii dusa la ginecolog pentru a verifica virginitatea
gabyta
Scris: Wednesday, May 2, 2012 2:51 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/20/2011
bereea wrote:
Ma iertati, dar mie mi se pare umilitor sa fii dusa la ginecolog pentru a verifica virginitatea

stiu beereea,,dar uite ca asa era atunci,,cel putin familia mea era f stricta cu mine din punctul asta de vedere,,pe mine m-au dus mai mult de teama sa nu fi fost insarcinata nu atat ptr a vedea daca eram virgina banghead si privind in urma ai inteleg intr-un fel pe parinti mei,,,stiu ca au fost f preocupati din cauza mea in acei ani,,,deoarece eram prostuta, credeam ca se termina lumea cu un baiatbanghead sic
Mela
Scris: Thursday, May 3, 2012 11:13 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 11/19/2006
Eu am fost si la ginecologi barbati dar si la femei,sincer,barbatii sunt mai atenti,mai finuti,femeile se poarta in genul "si eu am trecut prin asta,n-am patit nimic,n-o sa patesti nici tu".
Prima data am mers pentru o dereglare,ce sa zic,la 2 dr in 2 zile diferite si apoi direct in spital,cu anestezie generala si recuperare grea...ce zic...urata prima experienta la ginecolog.
Nu pot sa spun ca nu ma simt putin stanjenita la vizita medicala.De fiecare data port rochita,ca sa nu trebuiasca sa defilez de la cabina pana la scaun pe jumatate dezbracata sic
kali
Scris: Thursday, May 3, 2012 12:36 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Mela wrote:
Nu pot sa spun ca nu ma simt putin stanjenita la vizita medicala.De fiecare data port rochita,ca sa nu trebuiasca sa defilez de la cabina pana la scaun pe jumatate dezbracata sic

Eu nu am nicio treaba...
Acum merg la o " ea ", desi si eu prefer barbatii medici. Ei sunt mai relaxati si mai pusi pe glume - ceea ce ma destinde - ... femeile sunt peste masura de sobre si adanc implicate in actul medical.
victoria1
Scris: Thursday, May 3, 2012 3:18 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Prima data la ginecolog am fost la 16 ani la o doctorita,si nu dusa de mama ci cand invatam la profesionala trebuia sa ne ducem toate fetele din clasa.Am glmit si neam amuzat pina am intrat in cabinetsicacolo sorry1.Apoi chind am perdut prima sarcina am fost la un doctor,dar la durerile care le aveam am uitat de rusine,era un barbat foarte calm dar nu prea vorbaret parca ziceai ca lui ai era rusine chiar daca avea peste 40 de ani. Chiar astazi am fost la ginecolog(ea)si sa stiti ca este foarte atenta si foarte draguta ,dar tot rusine imi erasorry1
bulibuli
Scris: Thursday, May 3, 2012 10:58 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 3/17/2008
Prima data am fost la un barbat (n-as fi crezut ca o sa am curaj vreodata sa merg la ginecolog, daramite la un barbat, dar uite ca s-a intamplat). Acum merg la o femeie. In ambele cazuri mi s-a parut grea prima vizita, pt ca era prima (la medicul respectiv), deci nu a contat neaparat ca era barbat sau femeie (poate sa zic am fost ceva mai emotionata la barbat dar era si prima-prima data).. oricum, in ambele cazuri medicul mi-a intuit emotiile si a stiut cum sa se poarte sa faca momentul sa treaca mult mai usor (e important in meseria asta sa fii si un bun psiholog, cred eu). Deci nu am avut nicio exerienta traumatizanta legata de vizita la ginecolog, ma consider norocoasa ca am avut parte pana acum de medici f buni (stiu si fete care nu au fost asa de norocoase). Cat despre relaxare si simtul umorului, primul meu dr (barbat) era f f serios deci nu prea eram pe aceeasi lungime de unda si , desi un medic excelent, era f tehnic si nu prea gaseai empatie. Cu doctoreasa pe care o am acum pot sa mai schimb o vorba, sa mai fac o glumita, ma simt f relaxata in prezenta ei. Inutil sa va mai povestesc despre alte aspecte.. sa-i dea Dumnezeu sanatate, sa mai colaboram si pe viitor, la urmatorul/urmatorii copii sic Pot sa spun cu mana pe inima ca toata sarcina si nasterea a fost pt mine o experienta placuta.. sa tot faci copii asa..ras
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.