Cum v-ati simtit cand ati mers prima data la medicul ginecolog?
Subiectul anterior · Subiectul urmator
AdrianaC
Scris: Tuesday, May 1, 2012 6:54 AM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/12/2006
Multe fete, femei, se simt stanjenite cand merg pentru prima data la medicul ginecolog, indiferent daca acesta este femeie sau barbat.

Unele prefera sa mearga numai la medici ginecologi femeie...

Cum v-ati simtit cand ati mers prima data la medicul ginecolog si ce meic ati ales (femeie sau barbat)?
alimami
Scris: Tuesday, May 1, 2012 8:16 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 11/2/2009
Eu am mers cu mama prima data la ginecolog,la vreo 16ani, imi venise ciclul mai repede(aveam o mica dereglare).Era femeie si imi amintesc ca ma gandeam ca si ea are aceleasi organe, ca stie sa aiba grija si sa nu le raneasca. sic Mai tarziu, cand am ramas insarcinata, am ales Eu medicul si am mers la un barbat tanar si dragutz ras despre care finul meu imi spusese ca e profesionist.A "lucrat" cu cele mai micutze instrumente din dotare, a fost finutz si a ramas si medicul cu care am nascut.A fost o alegere fff buna. Am avut ceva retineri chiar la inceput,dar la noi in oras nu prea sunt medici femei buni si deci m-a interesat mai mult sa stie"meserie" , decat sexul doctorului. Si acum daca am vreo problema (de facut un PAP sau ceva)merg tot la el.thumright
bereea
Scris: Tuesday, May 1, 2012 8:28 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Pentru prima oara am mers la ginecolog dupa ce m-am casatorit.Era o femeie, foarte draguta, mi-a raspuns la toate intrebarile si m-a facut sa ma simt bine.
Apoi am mers din nou la ginecolog cand am ramas insarcinata.Orice control ginecologic ma face inca sa ma simt un pic stanjenita, indiferent de sexul medicului.Oricum , in Italia, am avut parte doar de doctori se sex masculin, intotdeauna profesionisti, atenti, raspund la intrebari,iti dau atentie.
roxinthya
Scris: Tuesday, May 1, 2012 1:52 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 11/10/2009
Cred ca prima oara am fost la un medic ginecolog femeie si ca prima oara am avut asa o usoara retzinere
Insa eu nu sunt o fire prea pudica si ulterior n-am mai avut nicio treaba.
Am fost consultata si de barbatzi si de femei, insa ceea ce am remarcat este ca barbatzii sunt mult mai delicatzi si blanzi cand fac consultatzia!ras
katy_lumika
Scris: Tuesday, May 1, 2012 4:22 PM
Nivel

Inregistrat: 1/14/2008
Eu m-am facut de ras prima oara la controlul gineco. M-am urcat pe masa invers si ma tineam foarte strans de cele doua bete unde ne punem picioarele. Doctorul, dupa ce m-a felicitat pentru sarcina confirmata de cele 7 teste, mi-a spus frumos ca nu sunt la dentist si ca trebuie sa schimb pozitia. sorry1
Mi-am jurat ca o sa vorbesc cu fetele despre orice nelamurire, sa nu intampine aceleasi situatii jenante ca mama lor blonda:018:
Acum stiu cum trebuie sa decurga un control dar nu-mi face placere.
endy
Scris: Tuesday, May 1, 2012 4:32 PM
Nivel

Inregistrat: 6/8/2010
cind imi amintesc si acum ma rusinez de ce rusine mi-a fost nu de control ci de situatia creata , pentru-ca m-am dus imbracata in pantaloni si cind a zis sa ma desbrac si eu am ramas in bluza pina la briu si cu fundul gol am crezut ca se invirte cabinetul cu mine,apoi cind am coborit de pe masa era sa cad in cap .....sic hohot
vanina
Scris: Tuesday, May 1, 2012 4:52 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 12/19/2008
Pentru mine a fost oribil pale Am avut ghinionul sa dau peste o doctorita lipsita total de profesionalism, bun simt si altele... Pentru ca imi era frica, mi-a vorbit urat si am plecat plangand in hohote, nici nu am terminat consultatia cum trebuia, a fost o experienta traumatizanta. A doua oara am cautat un doctor ras
bereea
Scris: Tuesday, May 1, 2012 5:48 PM
Nivel

Inregistrat: 3/29/2007
vanina wrote:
Pentru mine a fost oribil pale Am avut ghinionul sa dau peste o doctorita lipsita total de profesionalism, bun simt si altele... Pentru ca imi era frica, mi-a vorbit urat si am plecat plangand in hohote, nici nu am terminat consultatia cum trebuia, a fost o experienta traumatizanta. A doua oara am cautat un doctor ras

Un comportament nepermis din partea unui cadru medical , mai ales pentru ca era femeie
roxinthya
Scris: Tuesday, May 1, 2012 6:06 PM
Nivel

Inregistrat: 11/10/2009
Mare e gradina Domnului! rambo
miriam
Scris: Tuesday, May 1, 2012 6:48 PM
Nivel

Inregistrat: 5/17/2009
Eu prima data am fost la ginecolog cand am ramas insarcinata... mi l-a recomandat cineva si am fost multumita, cu el am nascut... era un barbat in varsta.
Acum merg la alt medic (pt Pap ) , tot barbat si mai tanarras
shirel
Scris: Tuesday, May 1, 2012 10:42 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
Ha,ha ce-am mai ras Katy dar sa stii ca si eu am avut aceeasi tendintza hohot hohot numai ca de rusine am asteptat exact sa-mi arete cum si ce trebuie sa fac.Oricum m-am simtit varza.hohot hohot
Dar principalul este ca mi-am ales doctorul dupa numele sotului uite asa ca sa nu ma simpt straina de el ....si am avut dreptate suntem prieteni cu adevarat.ras sic Nu mai am nici o jena ,imi cunoaste copii inainte si dupa nastere ...minunat!Uite chiar mi-am adus aminte ca trebuie sa fac o programare!
kali
Scris: Tuesday, May 1, 2012 10:52 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Sincer va spun ca nu-mi mai aduc aminte...
koko2008
Scris: Wednesday, May 2, 2012 7:51 AM
Nivel

Inregistrat: 1/11/2009
Prima oara am fost la o femeie ....a fost ok ,draguta si mi a explicat ce si cum....eram acolo pentru anticonceptionale .
Cand am ramas insarcinata am ales un barbat , mi a fost recomandat.Am mai fost si la o femeie dar nu m am simtit ok.Am revenit la medicul pe care il am si acum.Are vreo 45 de ani si e un moldovean glumet....si mie asta imi place ras
gabyta
Scris: Wednesday, May 2, 2012 9:21 AM
Nivel

Inregistrat: 1/20/2011
vai ce mi-am amintit fetelor banghead am fost la ginecoloc prima data la 17 ani,era medicul lui mami,il cunosteam de mica ,,cu atat mai mult rusinea a fost si mai mare deoarece ma tarase mami acolo ca sa confirme doctorul daca eram virgina sau nu ,,,,,
TOTUL datorita faptului ca ma parasise iubitul care facea stagiul militar si binenteles nu mai ai statea gandul la mine,,iar eu draga de mine sufeream ingrozitor,,,greva foamei si alte alea,,,,iar parintii mei vazand cat eram de distrusa au pus in calcul si ,,,fata asta o fi facut ceva de este asa nebuna dupa el(vb lui tati),,si eu saraca nu am vazutguns pana la 21 de ani,,,ce prostutahohot hohot
oanamaria
Scris: Wednesday, May 2, 2012 10:23 AM
Nivel

Inregistrat: 4/22/2009
Nu-mi mai amintesc !
Dar prefer femeile si aum dr.care s-a ocupat si se ocupa de sarcinile mele este o doamna tare draguta cu multa experienta .
De nevoie am fost de 2 ori la barbati la control si mi-a fost tare-tare rusine .
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.