Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17818
| Multe fete, femei, se simt stanjenite cand merg pentru prima data la medicul ginecolog, indiferent daca acesta este femeie sau barbat.
Unele prefera sa mearga numai la medici ginecologi femeie...
Cum v-ati simtit cand ati mers prima data la medicul ginecolog si ce meic ati ales (femeie sau barbat)? |
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/2/2009 Mesaje: 1847
| Eu am mers cu mama prima data la ginecolog,la vreo 16ani, imi venise ciclul mai repede(aveam o mica dereglare).Era femeie si imi amintesc ca ma gandeam ca si ea are aceleasi organe, ca stie sa aiba grija si sa nu le raneasca. Mai tarziu, cand am ramas insarcinata, am ales Eu medicul si am mers la un barbat tanar si dragutz despre care finul meu imi spusese ca e profesionist.A "lucrat" cu cele mai micutze instrumente din dotare, a fost finutz si a ramas si medicul cu care am nascut.A fost o alegere fff buna. Am avut ceva retineri chiar la inceput,dar la noi in oras nu prea sunt medici femei buni si deci m-a interesat mai mult sa stie"meserie" , decat sexul doctorului. Si acum daca am vreo problema (de facut un PAP sau ceva)merg tot la el. |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22796
| Pentru prima oara am mers la ginecolog dupa ce m-am casatorit.Era o femeie, foarte draguta, mi-a raspuns la toate intrebarile si m-a facut sa ma simt bine. Apoi am mers din nou la ginecolog cand am ramas insarcinata.Orice control ginecologic ma face inca sa ma simt un pic stanjenita, indiferent de sexul medicului.Oricum , in Italia, am avut parte doar de doctori se sex masculin, intotdeauna profesionisti, atenti, raspund la intrebari,iti dau atentie. |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Cred ca prima oara am fost la un medic ginecolog femeie si ca prima oara am avut asa o usoara retzinere Insa eu nu sunt o fire prea pudica si ulterior n-am mai avut nicio treaba. Am fost consultata si de barbatzi si de femei, insa ceea ce am remarcat este ca barbatzii sunt mult mai delicatzi si blanzi cand fac consultatzia! |
|

Inregistrat: 1/14/2008 Mesaje: 5944
| Eu m-am facut de ras prima oara la controlul gineco. M-am urcat pe masa invers si ma tineam foarte strans de cele doua bete unde ne punem picioarele. Doctorul, dupa ce m-a felicitat pentru sarcina confirmata de cele 7 teste, mi-a spus frumos ca nu sunt la dentist si ca trebuie sa schimb pozitia. Mi-am jurat ca o sa vorbesc cu fetele despre orice nelamurire, sa nu intampine aceleasi situatii jenante ca mama lor blonda:018: Acum stiu cum trebuie sa decurga un control dar nu-mi face placere. |
|

Inregistrat: 6/8/2010 Mesaje: 2562
| cind imi amintesc si acum ma rusinez de ce rusine mi-a fost nu de control ci de situatia creata , pentru-ca m-am dus imbracata in pantaloni si cind a zis sa ma desbrac si eu am ramas in bluza pina la briu si cu fundul gol am crezut ca se invirte cabinetul cu mine,apoi cind am coborit de pe masa era sa cad in cap ..... |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 12/19/2008 Mesaje: 886
| Pentru mine a fost oribil Am avut ghinionul sa dau peste o doctorita lipsita total de profesionalism, bun simt si altele... Pentru ca imi era frica, mi-a vorbit urat si am plecat plangand in hohote, nici nu am terminat consultatia cum trebuia, a fost o experienta traumatizanta. A doua oara am cautat un doctor  |
|

Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22796
| vanina wrote:Pentru mine a fost oribil  Am avut ghinionul sa dau peste o doctorita lipsita total de profesionalism, bun simt si altele... Pentru ca imi era frica, mi-a vorbit urat si am plecat plangand in hohote, nici nu am terminat consultatia cum trebuia, a fost o experienta traumatizanta. A doua oara am cautat un doctor 
Un comportament nepermis din partea unui cadru medical , mai ales pentru ca era femeie |
|

Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Mare e gradina Domnului! |
|

Inregistrat: 5/17/2009 Mesaje: 4992
| Eu prima data am fost la ginecolog cand am ramas insarcinata... mi l-a recomandat cineva si am fost multumita, cu el am nascut... era un barbat in varsta. Acum merg la alt medic (pt Pap ) , tot barbat si mai tanar
|
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Ha,ha ce-am mai ras Katy dar sa stii ca si eu am avut aceeasi tendintza numai ca de rusine am asteptat exact sa-mi arete cum si ce trebuie sa fac.Oricum m-am simtit varza. Dar principalul este ca mi-am ales doctorul dupa numele sotului uite asa ca sa nu ma simpt straina de el ....si am avut dreptate suntem prieteni cu adevarat. Nu mai am nici o jena ,imi cunoaste copii inainte si dupa nastere ...minunat!Uite chiar mi-am adus aminte ca trebuie sa fac o programare! |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Sincer va spun ca nu-mi mai aduc aminte... |
|

Inregistrat: 1/11/2009 Mesaje: 5442
| Prima oara am fost la o femeie ....a fost ok ,draguta si mi a explicat ce si cum....eram acolo pentru anticonceptionale . Cand am ramas insarcinata am ales un barbat , mi a fost recomandat.Am mai fost si la o femeie dar nu m am simtit ok.Am revenit la medicul pe care il am si acum.Are vreo 45 de ani si e un moldovean glumet....si mie asta imi place |
|

Inregistrat: 1/20/2011 Mesaje: 3242
| vai ce mi-am amintit fetelor am fost la ginecoloc prima data la 17 ani,era medicul lui mami,il cunosteam de mica ,,cu atat mai mult rusinea a fost si mai mare deoarece ma tarase mami acolo ca sa confirme doctorul daca eram virgina sau nu ,,,,, TOTUL datorita faptului ca ma parasise iubitul care facea stagiul militar si binenteles nu mai ai statea gandul la mine,,iar eu draga de mine sufeream ingrozitor,,,greva foamei si alte alea,,,,iar parintii mei vazand cat eram de distrusa au pus in calcul si ,,,fata asta o fi facut ceva de este asa nebuna dupa el(vb lui tati),,si eu saraca nu am vazut pana la 21 de ani,,,ce prostuta |
|

Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Nu-mi mai amintesc ! Dar prefer femeile si aum dr.care s-a ocupat si se ocupa de sarcinile mele este o doamna tare draguta cu multa experienta . De nevoie am fost de 2 ori la barbati la control si mi-a fost tare-tare rusine . |
|
|