Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Ce gradini frumoase aveti fetelor! |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| raly wrote:Ce gradini frumoase aveti fetelor!
si mie imi plac! |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Waw Adriana,minunata gradina!
Ador magnoliile tale Marivic! |
|

Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Multumesc,Mihaela.... |
|
 Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| AdrianaC wrote:Nu credeam ca o sa mai ajung vreodata sa am si eu casuta cu gradina... dar... iata ca trebuie doar sa continui sa visezi si sa iti doresti ceva foarte mult si ... se va intampla...
Adriana,gradina ca gradina dar eu vad doi copii fericiti acolo...asta conteaza cel mai mult.Numai cine a stat toata viata la bloc ( ca mine )isi da seama ce inseamna sa cresti copiii la casa .Sa fiti sanatosi ,curtea e frumoasa are loc destul si pt catel
In gradinita mea florile de primavara s-au dus,au fost frumoase ,acum am plantat niste anuale.Noi ne mutam la jumatea lui iulie nu prea ma mai atrage sa gradinaresc doar mentin sa fie frumos .Ieri am fost la casa noua ,vai e plina de papadii ,nimeni nu a tuns iarba , inotam cu taica-meu prin papadii Flori sunt in jurul casei niste tufe ,cred ca le gasesc inflorite camd ma duc.Revin atunci. |
|

| Si eu cu cateva poze....Mi-a inflorit ,,Mana Maicii Domnului''...am de doua feluri....

Si opera sotului meu....un suport pt Tumbergia din trestie de zahar,trestie care creste la noi in curte...

|
|

Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| marivic, ai priveliste de vis! si nu pot decat sa-mi imaginez ce mireasma placuta ai in jurul casei |
|

| Daaaa,asa este Lilly...numai scuzati gardul....are saracul vreo 23 de anisori si este gata sa-si dea duhul ....va ceda locul unuia modern si in trend Lilly,mireasma estede..... neimaginat....miroase a ,,Mana Maicii Domnului,seara si a Trompeta ingerului sau Datura,caci si aceea mi-a inflorit |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 7/3/2010 Mesaje: 1948
| marivic wrote:.miroase a ,,Mana Maicii Domnului,seara si a Trompeta ingerului sau Datura,caci si aceea mi-a inflorit
Suna divin! |
|

Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Mana Maicii Domnului sau caprifoi am si eu, mutat pe un gard in spatele casei unde s-a putut dezvolta linistit , caci acolo nici el nu deranjeaza pe nimeni si nimewni nu-l deranjeaza pe dansul.
In rest: trandafirii, o minune, plin de gura leului, crini si muscate. Urimeaza (sper) gladiole si craite. Nu am inteles cine mi-a mancat bulbii de dalie? |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 6/12/2018 Mesaje: 1
| Wow! Ce frumoasa locatie si gradina! Deja visez la una asemanatoare! Din pacate mai am putin de asteptat |
|

Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
| Noi avem trandafiri cataratori, super frumosi cand infloresc Andreea06 attached the following image(s):

|
|
 Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17859
| Arata superb ! Si eu sunt disperata dupa trandafiri si anul acesta au inflorit o splendoare. |
|

Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Ce minunatii aveti voi in gradinile voastre!!Imi vine sa ma mut la voi!! |
|
 Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17859
| 

|
|
|