Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 2691
| Eu i le tai cu unghiera din trusa de bebe imediat dupa baie, cand e molesita si adormita, pe masa de infasat. De la nastere si pana acum continuam in acelasi stil. |
|
Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17840
| Cum taiem unghiutele |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 1/10/2007 Mesaje: 5597
|
Sunt super filmuletele,Adriana! N-am reusit sa le urmaresc chiar pe toate,insa mare parte le-am vizionat deja. |
|
Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 3065
| Eu i-am ros la inceput unghiile , apoi acasa le tai cu forfecuta speciala ptr bebei , care are si o luminita care bate exact unde vrei tu sa tai ... |
|
Inregistrat: 2/17/2006 Mesaje: 4933
| Cu forfecuta speciala, cand doarme. Doar ca trebuie sa fiu tare finuta si calma. In plus am observat ca are o viteza uimitoare de crestere. Trebuie sa i le tai o data pe saptamana !! Voi cat de des? |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 12/15/2007 Mesaje: 766
| Si noi tot o data pe saptamana sau chiar mai repede. Cum ii cresc , cum se tot feaca la ochi , se zgarie. Eu i le tai cand e treaz, m-am obisnuit asa de cand era mic ( dormea putin , si cum de-abia asteptam sa adoarma, mi-ea frica sa nu cumva sa-l trezesc ). |
|
Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17840
| Articol despre cum sa taiati unghiutele bebelusului, ce sa faceti si ce sa nu faceti, care e cel mai bun moment |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| La Stefi nu a fost niciodata nicio problema in taiatul unghiutelor .A stat mereu cumintel chiar interesat de ce se intampla si i le-am taiat doar treaz . Am folosit o forfecuta cu varf bont de la Chicoo pe care mi-am prergatit-o si acum in trusa bebelusului . |
|
Inregistrat: 1/11/2009 Mesaje: 5442
| N-am putut sa ma descurc cu forfecuta cu varf bont....am cumparat o unghiera pentru bebe si o am si acum Le taiam numai cand era treaza si calma |
|
Inregistrat: 12/14/2010 Mesaje: 944
| Si eu mi-am cumparat o trusa speciala pentru unghiutele bebelusei, dar mi-au recomandat înca din spital sa i le pilez , nu se le tai. |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Cu unghera de bebe de 2 ori pe saptamana. |
|
Inregistrat: 1/18/2008 Mesaje: 554
| Petronella wrote:Si eu mi-am cumparat o trusa speciala pentru unghiutele bebelusei, dar mi-au recomandat înca din spital sa i le pilez , nu se le tai.
Oare e bine sa le pilezi? Am mai auzit chestia asta si la o verisoara care a nascut in italia. |
|
Inregistrat: 1/11/2009 Mesaje: 5442
| Am folosit si eu pila o perioada |
|
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| oanamaria wrote:La Stefi nu a fost niciodata nicio problema in taiatul unghiutelor .A stat mereu cumintel chiar interesat de ce se intampla si i le-am taiat doar treaz . Am folosit o forfecuta cu varf bont de la Chicoo pe care mi-am prergatit-o si acum in trusa bebelusului .
De la primul pana la ultimul cuvant parca as fi postat eu! |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| Eu zic ca dureaza prea mult pana i le pilesti si nu stiu cat de confortabil se simte bebe sa-l tii de degetel si sa-i tot freci unghiuta. |
|
|