Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Eu am o intrebare pentru toate mamicile mai mult sau mai putin experimentate:cum,cind si cu ce taiati voi unghiutele bebicilor vostri? La mina,in primele saptamini i le pileam cu pila din trusa speciala pentru bebe,Safety 1st. Acum i le tai cu unghiera din trusa, in timp ce doarme ,dar la picioruse?Ca sint mult mai mici si mai greu de"prins"... Miri attached the following image(s):
|
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 3/4/2006 Mesaje: 448
| Noi am cumparat de la Chicco forfecuta de-aia boanta si am folosit-o de cind s-a nascut. Nu puteam sa-i tai unghiile decit cind dormea. Acum e mai mare si sta, chiar intinde minutele sa-i pilesc si ei unghiile dupa ce i le tai. E o dulce.Aceeasi forfecuta o folosesc si pentru unghiile de la picioare. Prietena mea a gasit o trusa care are pila, forfecuta si unghiera speciale pentru bebe. Ea ii taie unghiile baietelului ei cu unghiera; si pe alea de la miini si pe cele de la picioare. Acum depinde cu ce te-ai obisnuit. Mie mi-e mai usor cu forfecuta, ei ii este mai usor cu unghiera. Vezi si tu cu care poti mai bine. |
|
Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17828
| Ce scumpa e Sara cum sta ea adormita !
Eu ii tai unghiutele cand apuc, nu cand doarme ca atunci mi se pare mai imprevizibil.
I le tai de obicei cand e treaz, dupa ce a mancat. Sta destul de cuminte. Noi avem o forfecuta cu varfuri rotunjite si e foarte buna ca nu pot sa il intep cu ea.
La manute i le tai mai rotund, iar la piciorute, drept. |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Si eu tot forfecuta cu varf bont de la Chicco folosesc. I le tai cand e treaz, ca nu face figuri. La inceput facea, acum are rabdare sa i le tai. ca si Adriana, ma chinui sa i le tai cat mai rotund posibil la manute ca sa nu se zgarie cand cresc. La picioare, i le tai drept. |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Eu am folosit la inceput forfecuta cu varfurile rotunjite dar de pe la un an mi s-a parut mai usor cu unghiera. Lui Jodie Kate inca nu i-am taiat unghiutele, dar zilele astea e neaparat. Dar sut asa de mici, cred ca un copil nou nascut iti pare mai mic decat este cand mai unul mai mare...la John acum mi se pare floare la ureche sa ii tai unghile, mai ales ca el acum sta, stie ce se intampla. Dar la asta mica mi-e o frica... |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 6570
| A, o intreaga aventura cu taiatul unghiilor. Inchupuiti-va ce degetele avea Ruxandra la nastere, la 2,5 kg... Nici nu imi puteam imagina ca voi reusi sa ii tai cumva unghiutele. Eu am cumparat forfecuta de la NUK, are tot forma speciala in varf, nu e ascutita ci rotunjita. Am crezut ca imi va trebui lupa si muuult sange rece pentru operatiunea asta, dar, impinsa de imprejurari (se zgaria rau de tot pe fata) am reusit sa ii tai unghiile. Dupa ce am facut asta prima data am mai capatat curaj. Am uitat sa precizez: curajul il am doar cand doarme Ruxy, nu am incercat niciodata cat e treaza sa ii tai unghiile. |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| Aseara dupa ce Sasha a papat si a adormit si Taka i-a taiat unghiutele. Cred ca in timp ce dorm este momentul ideal de manichiura la bebei |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Noi inca nu ne-am incumetat sa ii taiem unghiutele, dar vad ca nu se zgarie pe fata...inca. |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 2034
| eu personal nu i-am taiat niciodata unghiile. E specialitatea lui tati care i le taie in timp ce fata papa ca in somn nu se poate, tresare la orice atingere. Nu totdeauna reuseste sa-i rotunjeasca colturile si se ma zgarie si ea, chiar cu manichiura facuta. Ca "utilaje" folosim forfecuta speciala pt bebe, nu mai stiu daca de la nuk sau de la chicco |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Eu i-am cumparat lui Tudor o forfecuta de la Nuk, cu forma speciala! E drept ca de manichiura se ocupa tati, dar eu zic ca momentul ideal e dupa baie, cand bebe papa la san sau din biberon. Unghiutele sunt moi, iar tata se simte implicat in ingrijirea bebeului. |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/27/2006 Mesaje: 1307
| Si noi tot forfecuta boanta de la Chicco folosim. La inceput, numai in timpul somnului "de frumusete", acum numai cand e treaz. Intr-adear, e un pic mai greu la picioare, ca da din ele, dar ma misc repede. |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Folosim forfecuta cu varfuri rotunjitem Farlin, parca. Manichiura o fac doar eu, ziua, cand e mai linistit, sau dupa baita, dar atunci trebuie tinut bine, ca e somnoros si marait. |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 6/11/2007 Mesaje: 818
| Noi folosim inca din primele zile de viata forfecuta cu varfuri rotunjite si ii tai unghiutele cand e treaza,ii place sa ma urmareasca cum ii fac manichiura... |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Eu folosesc in continuare unghiera din trusa ei de bebe...e asa de usor acum, cand stie de unde luam trusa, sta sa-i tai unghiutele si sa le pilesc! |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 6/24/2007 Mesaje: 208
| Eu folosesc forfecuta dar este un mare chin pentru ca nu i le pot taia in somn ca se trezeste (are somnul foarte sensibil desi nu noi i-am indus sensibilitatea) si treaza e foarte greu pentru ca e tot timpul in miscare, mereu mai ramane cate un coltisor cu care se mai zgaraie pe fata, ce sa facem.... |
|
|