|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| stele_pe_cer wrote:Ce prompta esti  !
N-am somn |

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6678
| Kiki wrote:N-am somn
Am eu si pt tine ! |
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| stele_pe_cer wrote:Multumesc  ! Da, a fost nunta, ne-am si intors din prima parte a concediului! Casa de piatra Stele. Distractie placuta in a doua parte a concediului. |

| MNiko wrote:Casa de piatra Stele. Distractie placuta in a doua parte a concediului.
Multumim mult ! |

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| Casa de piatra si te asteptam sa pui cateva poze cu rochita la topicul respectiv! Sunt curioasa ca stiu ca nu ai deloc gusturi rele! |

| taki wrote:Casa de piatra si te asteptam sa pui cateva poze cu rochita la topicul respectiv! Sunt curioasa ca stiu ca nu ai deloc gusturi rele!
Multumesc pt urari !Voi posta o poza cu rokitza...este foarte simpla, fara prea multe detalii... |

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 3579
| stele_pe_cer wrote:Multumesc pt urari  !Voi posta o poza cu rokitza...este foarte simpla, fara prea multe detalii...
Poti sa pui mai multe foto, ca nu se supara nimeni
si vrem si detalii... |

|
Am pus cateva foto la topicul "Rokii de mireasa" ...In privinta detaliilor, au fost atat de multe detalii, ca nu as sti nici de unde sa incep ! |

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Am o intrebare: cand parintii mirelui sau miresei sunt divortati de muulti ani si fiecare s-a recasatorit, ce se scrie pe invitatie la parinti????? |
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/31/2008 Mesaje: 3374
| Parintii naturali cu numele actual, sau in functie de preferinta mirelui/miresei, cuplul care doreste. Parintii cumnatului meu sunt in situatia asta de peste 20 de ani, iar pe invitatie a trecut pe maica-sa cu sotul ei (cei care l-au crescut). |

Inregistrat: 5/12/2006 Mesaje: 12982
| In mod normal si etic ar fi sa se scrie numele parintilor naturali cu numele actuale insa acum mai depinde si daca merita .... |

| Se poate opta doar pentru numele mic al parintilor. Nu scrie nicaieri ca daca ai 5 nume trebuie sa apara toate pe invitatie... |

Inregistrat: 5/12/2006 Mesaje: 12982
| Kiki wrote:Se poate opta doar pentru numele mic al parintilor. Nu scrie nicaieri ca daca ai 5 nume trebuie sa apara toate pe invitatie... Daaa uite ca ai dreptate ...daca or avea atitea nume cite are si fata mea le trebuie carte nu invitatie. |

| dya wrote:Daaa uite ca ai dreptate  ...daca or avea atitea nume cite are si fata mea le trebuie carte nu invitatie.
Ei, era dat ca exemplu...Chiar ieri mi-au cazut ochii pe o invitatie primita de ai mei si erau trecute numai numele mici - la miri, nasi si parinti... |
|

| dya wrote: ...daca or avea atitea nume cite are si fata mea le trebuie carte nu invitatie.
|
|
|