Cum stergem pixul de pe linoleum ?
Subiectul anterior · Subiectul urmator
georgy_adinutza
Scris: Friday, May 5, 2006 1:09 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/2/2006
Fetelor , eu am o problema : Adinutza a scris cu pix si cu market pe jos , langa cosuletul cu jucarii si langa patutul ei . Iar eu nu gasesc nici o solutie care sa curete pixul si markerul . Am incercat cu acetona , cu clor , cu axion si nimik .....oare oare
Kiki
Scris: Friday, May 5, 2006 1:11 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
georgy_adinutza wrote:
Fetelor , eu am o problema : Adinutza a scris cu pix si cu market pe jos , langa cosuletul cu jucarii si langa patutul ei . Iar eu nu gasesc nici o solutie care sa curete pixul si markerul . Am incercat cu acetona , cu clor , cu axion si nimik .....oare oare

Fixativ de par ai incercat?
Mama curata pixul de pe canapea cu fixativ.
georgy_adinutza
Scris: Friday, May 5, 2006 1:13 PM
Nivel

Kiki wrote:

Fixativ de par ai incercat?
Mama curata pixul de pe canapea cu fixativ.

nu , cu asta nu am incercat , dar o sa incerc azi cand ajung acasa si va zic ce rezultate da ....

multumesc mult kiki !!!pupici pupici pupici
Kiki
Scris: Friday, May 5, 2006 1:16 PM
Nivel

georgy_adinutza wrote:

nu , cu asta nu am incercat , dar o sa incerc azi cand ajung acasa si va zic ce rezultate da ....

multumesc mult kiki !!!pupici pupici pupici

pupici
codruta
Scris: Friday, May 5, 2006 1:42 PM
Nivel

incearca si cu spirt
georgy_adinutza
Scris: Friday, May 5, 2006 1:43 PM
Nivel

codruta wrote:
incearca si cu spirt

mersi , o sa incerc si cu asta !!!
georgy_adinutza
Scris: Saturday, May 6, 2006 9:41 AM
Nivel

fetelor , am incercat si cu fixativ de par si cu spirt si ....plans plans plans plans plans ......nu merge !!!!!!

cred ca ramane un singur lucru de facut : sa schimb linoleumul :003: :003: :003: :004: :004: :004:
Kiki
Scris: Saturday, May 6, 2006 9:49 AM
Nivel

Cu CIF ai incercat? sau Domestos...incearca-le pe toate, daca tot ai de gand sa schimbi linoleumul...
georgy_adinutza
Scris: Saturday, May 6, 2006 9:51 AM
Nivel

Kiki wrote:
Cu CIF ai incercat? sau Domestos...incearca-le pe toate, daca tot ai de gand sa schimbi linoleumul...

cu domestos da , am incercat si nimik.......si cu ajax am incercat si nimic ....oricum vrem sa punem parchet , dar pana il punem , parca imi sta pe creier ...oare ras
Kiki
Scris: Saturday, May 6, 2006 10:13 AM
Nivel

Incearca cu CIF, la mine toate petele le scoate, de oriunde ar fi ele..
georgy_adinutza
Scris: Saturday, May 6, 2006 10:14 AM
Nivel

O sa incerc si cu asta sa vad , problema e ca markerul este din acela permanent si ........oare oare oare
Kiki
Scris: Saturday, May 6, 2006 10:29 AM
Nivel

georgy_adinutza wrote:
O sa incerc si cu asta sa vad , problema e ca markerul este din acela permanent si ........oare oare oare

data viitoare cumpara-i si tu markere care nu sunt permanente...ce te faci daca va scrie pe parchetul proaspat pus? ras
georgy_adinutza
Scris: Saturday, May 6, 2006 10:39 AM
Nivel

Kiki wrote:

data viitoare cumpara-i si tu markere care nu sunt permanente...ce te faci daca va scrie pe parchetul proaspat pus? ras

Dar nu i le-am cumparat , erau markerele pe care i le adusesem lui cumnatu meu , insa adina a descoperit locul unde si le tine si cand nu a fost el atent a si scris !!!!!

Eu sper ca nu va mai face asa ceva , deoarece acum cand incerc sa sterg cu fel si fel de .... o iau si pe ea langa mine sa vada si ea ca nu se mai spala , si incerc sa ii spun sa nu mai scrie decat pe caiete si carti !!!!
Kiki
Scris: Saturday, May 6, 2006 10:41 AM
Nivel

georgy_adinutza wrote:

Dar nu i le-am cumparat , erau markerele pe care i le adusesem lui cumnatu meu , insa adina a descoperit locul unde si le tine si cand nu a fost el atent a si scris !!!!!

Eu sper ca nu va mai face asa ceva , deoarece acum cand incerc sa sterg cu fel si fel de .... o iau si pe ea langa mine sa vada si ea ca nu se mai spala , si incerc sa ii spun sa nu mai scrie decat pe caiete si carti !!!!

Cumpara-i o tablita din aia care se pune pe perete si pune-o sa scrie numai acolo...Cu cartile si caietele nu e o idee prea buna, zic eu...Ce te faci daca iti aduci ceva de lucru acasa si ti le mazgaleste Adina? sau mai rau, imprumuti o carte a cuiva si ti-o picteaza toata?...
georgy_adinutza
Scris: Saturday, May 6, 2006 11:55 AM
Nivel

Kiki wrote:

Cumpara-i o tablita din aia care se pune pe perete si pune-o sa scrie numai acolo...Cu cartile si caietele nu e o idee prea buna, zic eu...Ce te faci daca iti aduci ceva de lucru acasa si ti le mazgaleste Adina? sau mai rau, imprumuti o carte a cuiva si ti-o picteaza toata?...

oare oare oare oare ai dreptate ......oare oare oare oare
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.