|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 3065
| Fetelor , eu am o problema : Adinutza a scris cu pix si cu market pe jos , langa cosuletul cu jucarii si langa patutul ei . Iar eu nu gasesc nici o solutie care sa curete pixul si markerul . Am incercat cu acetona , cu clor , cu axion si nimik ..... |

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| georgy_adinutza wrote:Fetelor , eu am o problema : Adinutza a scris cu pix si cu market pe jos , langa cosuletul cu jucarii si langa patutul ei . Iar eu nu gasesc nici o solutie care sa curete pixul si markerul . Am incercat cu acetona , cu clor , cu axion si nimik .....
Fixativ de par ai incercat? Mama curata pixul de pe canapea cu fixativ. |

| Kiki wrote:
Fixativ de par ai incercat? Mama curata pixul de pe canapea cu fixativ.
nu , cu asta nu am incercat , dar o sa incerc azi cand ajung acasa si va zic ce rezultate da ....
multumesc mult kiki !!! |

| georgy_adinutza wrote:nu , cu asta nu am incercat , dar o sa incerc azi cand ajung acasa si va zic ce rezultate da .... multumesc mult kiki !!!
|

Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 2034
| incearca si cu spirt |

| codruta wrote:incearca si cu spirt
mersi , o sa incerc si cu asta !!! |

| fetelor , am incercat si cu fixativ de par si cu spirt si .... ......nu merge !!!!!!
cred ca ramane un singur lucru de facut : sa schimb linoleumul :003: :003: :003: :004: :004: :004: |

| Cu CIF ai incercat? sau Domestos...incearca-le pe toate, daca tot ai de gand sa schimbi linoleumul... |

| Kiki wrote:Cu CIF ai incercat? sau Domestos...incearca-le pe toate, daca tot ai de gand sa schimbi linoleumul...
cu domestos da , am incercat si nimik.......si cu ajax am incercat si nimic ....oricum vrem sa punem parchet , dar pana il punem , parca imi sta pe creier ... |

| Incearca cu CIF, la mine toate petele le scoate, de oriunde ar fi ele.. |

| O sa incerc si cu asta sa vad , problema e ca markerul este din acela permanent si ........ |

|
data viitoare cumpara-i si tu markere care nu sunt permanente...ce te faci daca va scrie pe parchetul proaspat pus? |

| Kiki wrote:data viitoare cumpara-i si tu markere care nu sunt permanente...ce te faci daca va scrie pe parchetul proaspat pus?
Dar nu i le-am cumparat , erau markerele pe care i le adusesem lui cumnatu meu , insa adina a descoperit locul unde si le tine si cand nu a fost el atent a si scris !!!!!
Eu sper ca nu va mai face asa ceva , deoarece acum cand incerc sa sterg cu fel si fel de .... o iau si pe ea langa mine sa vada si ea ca nu se mai spala , si incerc sa ii spun sa nu mai scrie decat pe caiete si carti !!!! |

| georgy_adinutza wrote:
Dar nu i le-am cumparat , erau markerele pe care i le adusesem lui cumnatu meu , insa adina a descoperit locul unde si le tine si cand nu a fost el atent a si scris !!!!!
Eu sper ca nu va mai face asa ceva , deoarece acum cand incerc sa sterg cu fel si fel de .... o iau si pe ea langa mine sa vada si ea ca nu se mai spala , si incerc sa ii spun sa nu mai scrie decat pe caiete si carti !!!!
Cumpara-i o tablita din aia care se pune pe perete si pune-o sa scrie numai acolo...Cu cartile si caietele nu e o idee prea buna, zic eu...Ce te faci daca iti aduci ceva de lucru acasa si ti le mazgaleste Adina? sau mai rau, imprumuti o carte a cuiva si ti-o picteaza toata?... |
|

| Kiki wrote: Cumpara-i o tablita din aia care se pune pe perete si pune-o sa scrie numai acolo...Cu cartile si caietele nu e o idee prea buna, zic eu...Ce te faci daca iti aduci ceva de lucru acasa si ti le mazgaleste Adina? sau mai rau, imprumuti o carte a cuiva si ti-o picteaza toata?...
ai dreptate ...... |
|
|