|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Vreau si eu sa stiu cum pot sterge un topic scris de mine? Multumesc mult |

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| nu poate decat moderatorul sectiunii sau admin. |

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| lidia2 wrote:Vreau si eu sa stiu cum pot sterge un topic scris de mine? Multumesc mult
Poti pune linkul aici si ti-l stergem noi! |

Nivel: Senior
Inregistrat: 11/20/2009 Mesaje: 7636
| am avut un cont flori72 si de azi dimineata mi-este suspendat.am deschis un alt cont ca sa pot lua legatura cu voi.pot sa renunt la cel vechi si sa continui cu cel nou??? se poate sterge ca sa nu ramana amandoua???Si din ce motiv mia fost suspendat?CA Lam deschis cu o zi inainte. |

| din ce motive mia fost suspendat contul? |

| am aflat ca mia fost suspendat contu ca am deschis di gresala doua tpicuri in prima zi care am cerut si au fost sterse daca se poate sa se ridice suspendarea o sa pot continua daca nu vreau sa fie sterse sau inchise amandoua conturile...va rog sami dati un raspuns ...multumesc si scuzeeeee pt deranj |

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/19/2011 Mesaje: 1345
| Buna ziua,sunt noua pe acest forum si am postat o poza la sectiunea -pasiunea mea croseta- si d-na vrea sa-l sterg de acolo .va rog sa ma ajutati.Nu vreau sa creez probleme.Multumesc |

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| felixthecat wrote:Buna ziua,sunt noua pe acest forum si am postat o poza la sectiunea -pasiunea mea croseta- si d-na vrea sa-l sterg de acolo .va rog sa ma ajutati.Nu vreau sa creez probleme.Multumesc Am mutat postarea ta aici .E bine? |

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/19/2011 Mesaje: 1345
| Multumesc mult.Jacheta este pentru mine,am postat-o deja la paltonase pentru dama.Nu stiu daca merge aici.Iti multumesc inca o data ca m-ai salvat.Sper sa ma obisnuiesc repede .Nu mi-am dat seama ca sunt private,Sper sa nu mai gresesc. |

Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| Am postat, din greseala, la topicul "Ma enerveaza...", un mesaj gol, fara nici un text si nu stiu cum sa-l sterg. Va rog mult sa ma ajutati! |

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| aurishta wrote:Am postat, din greseala, la topicul "Ma enerveaza...", un mesaj gol, fara nici un text si nu stiu cum sa-l sterg.  Va rog mult sa ma ajutati! S-a rezolvat si stai linistita, se mai intampla! |
|

Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| Multumesc pentru solicitudine! |
|
|