Cum spalati jucariile copiilor?
Subiectul anterior · Subiectul urmator
MNiko
Scris: Sunday, May 13, 2007 10:14 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Cu jucariile de plastic nu-mi fac probleme ca e simplu, desi ma bate gandul sa le bag in masina de palat si pe astea. A incercat cineva asa ceva?

Insa ce faceti cu celelalte? Eu am mai spalat astfel de jucarii in masina de spalat. Le-am aunat frumos pe toate intr-un cearceaf pe care l-am legat bine de colturi si le-am bagat cu totul in masina de spalat. Cred ca am folosit un program de perdele.

Insa acum am multe jucarii cu baterii si diverse circuite interne. Desi le scutur mereu de praf, Cristina se joaca cu ele, le tranteste pe jos si mai ales in hol la usa de la intrare sau peste incaltaminte.
As vrea sa le spal dar nu stiu cum sa fac cu ele. Sa le bag asa in masina? Nu se strica bateriile? (pt ca nici nu pot sa le scot). Voi cum faceti?
sousourel
Scris: Sunday, May 13, 2007 10:20 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/18/2006
Daca, si insist foarte tare pe daca....am eu vreun moment din asta, le curat manual, cu un buretel si o periuta. Pe caprarii...o data jucariile de baie, alterori, ce foloseste mai des intr-o saptamana si care prin toata casa....dar in afara de plusuri care intra, clar la masina, restul...hmmmm, nu ma laud ca fac treaba asta de multe ori.
MNiko
Scris: Sunday, May 13, 2007 10:32 PM

sousourel wrote:
Daca, si insist foarte tare pe daca....am eu vreun moment din asta, le curat manual, cu un buretel si o periuta. Pe caprarii...o data jucariile de baie, alterori, ce foloseste mai des intr-o saptamana si care prin toata casa....dar in afara de plusuri care intra, clar la masina, restul...hmmmm, nu ma laud ca fac treaba asta de multe ori.

Nici nu vreau s-o fac de multe ori. Dar macar vorba aia " la Paste si la Craciun". Ideea e ca ieri cand am facut curat mi s-a parut ca sunt foarte imbaxite de praf si vroiam sa le spal.
Merci de raspuns.
Kiki
Scris: Sunday, May 13, 2007 10:34 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
Eu spal plusurile si cele de plastic la masina. Am si unele plusuri cu circuite, scot bateriile si tot la masina le bag. Nu s-au stricat, functioneaza inca sic E adevarat ca nu-s romanesti...deci nu stiu daca cele romanesti ar rezista. scratch
mihaela75
Scris: Monday, May 14, 2007 3:49 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/22/2006
Jucariile cu circuite inauntru care nu se pot scoate se spala cu carpa umeda doar pe deasupra, asa scrie la mine pe etichete dar eu nu am chef de bibilit si le las asa.E adevarat ca nu prea se murdaresc, poate doar de praf.In orice caz nu se baga in apa .Eu am renuntat sa mai cumpar asa cu circuite care nu se pot scoate tocmai din cauza spalatului angry
shirel
Scris: Sunday, September 23, 2007 1:13 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
Eu le curat foarte bine cu servetetele umede,pe toate care sint cu baterii,
pe celelalte le pun la masina de spalat.(la noi exista ofoaie pe care o introduci
in masina de spalat ca sa nu treaca coloarea de pe o jucarie pe alta si chiar
o si inoieste)nu stiu daca este si in Rominia.flowers
MNiko
Scris: Sunday, September 23, 2007 6:05 AM

Shirel, cum e foaia aia de care vorbesti? Ai putea sa-i faci o poza?

Cristy
Scris: Sunday, September 23, 2007 8:13 PM
Nivel

Inregistrat: 1/8/2007
shirel wrote:
pe celelalte le pun la masina de spalat.(la noi exista ofoaie pe care o introduci

Si pe mine ma intereseaza ca nu am auzit de ea flowers As putea folosi foaia la hainute ca jucarii nu mai avem de spalatdance
Rody
Scris: Sunday, September 23, 2007 8:19 PM
Nivel

Inregistrat: 6/10/2006
shirel wrote:

Da stiu ce de foi vorbesti.Si la noi sunt.Eu le folosec si la hanie.Am facut si un test.Am bagt colorate cu albe.Rezultatul "IMECABIL"!yes
MNiko
Scris: Sunday, September 23, 2007 8:35 PM

Cristy wrote:

Si pe mine ma intereseaza ca nu am auzit de ea flowers As putea folosi foaia la hainute ca jucarii nu mai avem de spalatdance

Si eu tot la hainutze ma gandeam ca ar fi buna, dar sa vedem cum e poate se gaseste si in Ro. Rody, nu ne luminezi tu?
shirel
Scris: Tuesday, September 25, 2007 10:42 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
hai fetelor,asta este cartonul cu foile de care va spuneam,foile sint albe simple .Este excelent ptr hainele colorate.Cristy la noi nu se gasesc la toate supermarket-urile,cauta la supersal dil.In Rom.ce sa va spun nu am vazut.sper ca v-am ajutat.pupicii la piticutze
Cristy
Scris: Tuesday, September 25, 2007 11:00 PM
Nivel

Inregistrat: 1/8/2007
pupici pupici Shirel, am sa cautflowers flowers
Rody
Scris: Tuesday, September 25, 2007 11:18 PM
Nivel

Inregistrat: 6/10/2006
shirel wrote:
hai fetelor,asta este cartonul cu foile de care va spuneam,foile sint albe simple .Este excelent ptr hainele colorate.Cristy la noi nu se gasesc la toate supermarket-urile,cauta la supersal dil.In Rom.ce sa va spun nu am vazut.sper ca v-am ajutat.pupicii la piticutze

Stai ca fac si eu poza la cutia mea.La mine e altfel ambalajuk si se Numeste "STOP COLOR"e super super,bune
Ely
Scris: Tuesday, September 25, 2007 11:19 PM
Nivel

Inregistrat: 3/2/2006
La noi sigur sunt ,vad ca scrie si in portugheza am sa cumpar si eu ca nu am dat atentie pana acum.Multumim Shirelpupici
MNiko
Scris: Wednesday, September 26, 2007 11:42 AM

Multumesc fetele. O sa ma uit si eu prin hipermarketuri ca poate rasare ceva din rafturi si pe aici.ras
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.