Cum si unde ati sarbatorit Craciunul
Subiectul anterior · Subiectul urmator
AdrianaC
Scris: Tuesday, December 26, 2006 11:15 PM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/12/2006
Pana la urma, cum si unde ati sarbatorit Craciunul?

V-ati distrat, au aparut si lucruri neprevazute?
Kiki
Scris: Tuesday, December 26, 2006 11:18 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
Prima zi noi am petrecut-o acasa, impreuna cu fratele meu si prietena lui.
Singurul neprevazut aparut (musafir neinvitat, de altfel) a fost raceala lui Dav boxing

A doua zi, am fost toti la mama si la tata care s-au intors in Bucuresti pe 26 dimineata. Am primit cadouri, am papat si apoi ne-am plimbat prin oras, am pozat luminitele dance

De distrat, ne-am distrat, atat cat te poti distra acasa...Ne-am amuzat cu Dav, am ascultat muzica (colinde), am vazut ceva filme (atat cat ne-a lasat Dav)...
Miri
Scris: Tuesday, December 26, 2006 11:19 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/26/2006
Noi am sarbatorit Ajunul Craciunului acasa, in familie, in prima zi de Craciun am fost in vizita la nasi, iar in a doua zi am avut noi musafiri, nici mai mult nici mai putin decat 6 ture!yes Asta a fost una din chestiile neprevazute!
Iar a doua chestie a fost faptul ca Sarei i-a scazut febra si a inceput sa pape chiar din Ajun!Asta da cadou din partea Mosului, chiar daca ne-a uitat cu dintzucii!
taki
Scris: Tuesday, December 26, 2006 11:57 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 2/13/2006
In prima zi de Craciun am luat micul dejun in familie, apoi am fost musafiri pe la rudele apropiate. A doua zi de Craciun, am stat acasa impreuna cu bunu' si am primit vizite din partea unor prieteni de familie.
Maine ne ducem ( de fapt, ma duc singurica ca Sasha este racita ) la finuta noastra!

Sasha a gustat din sarmale, drob, cozonac!

Sarbatori Fericite!craciun
mihaela75
Scris: Wednesday, December 27, 2006 12:27 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/22/2006
Am stat acasa si am halit curcanulessen Daca anul trecut de Craciun am avut pe masa o rata mumificata ,anul asta mi-am luat revansa si am tras un curcan umplut de toata frumusetea .Nici acum nu l-am terminat, facem sandwich cu masline.yes
georgy_adinutza
Scris: Wednesday, December 27, 2006 8:59 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/2/2006
De Craciun am fost acasa , cu nasii si cu musafiri multi ...ptr ca in ziua de Craciun este ziua lui nana ..pupici pupici pupici ,.....si pana seara tarziu am trebaluit si ne-am petrecut musafirii . A doua zi, a fost ziua lui Adina , care s-a trezit cu varicela ........asa ca am facut ziua doar cu mamaicile (cele 2) , fratele meu , nasii , mami , tati si dada (cumnatul meu) .....tortul a fost cu balerine si cu alba ca zapada , ne-am pus masti si coifuri ....am facut-o un pic sa uite ca e bolnavioara si are bubitze pe ea .... am cantat cu ea , am dansat ....dar mai multe o sa povestesc , in alta parte unde voi pune si poze ...pupici bounce bounce
Cris-DL
Scris: Wednesday, December 27, 2006 9:19 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 10/4/2006
Noi am petrecut Craciunul in familie, la socrii mei, pe urma am iesit la plimbare prin oras, la brad si la luminite iar seara am fost la nasi .... am cantat, am dansat, am baut, am mancat - ne-am ingrasat ras si ne-am jucat cu cadourile primite de la Mos dance

Deea, mancare mai putina, ca a gustat din toate bombonelele/ciocolatelele din bradul bunicilor disputa le spusesem sa nu puna dulciuri in brad fool dar cu cine sa ma inteleg .... au o problema bunicii astia (si nasii) s-o indoape cu dulciuri tunete nervi
stele_pe_cer
Scris: Wednesday, December 27, 2006 9:26 AM
Nivel

In prima zi de Craciun am sarbatorim alaturi de parintii mei, ca mai apoi, dupa ce l-am dus la nani pe Matei, sa mergem la nasi, unde ne-am simtit minunat alaturi de niste prieteni dragi noua.A doua zi de Craciun ne-am dedicat-o noua, sa ne odihnim, sa vorbim mai mult ca de obicei.Mai pe seara am iesit in oras numai noi doisic !
dya
Scris: Wednesday, December 27, 2006 6:45 PM
Nivel

Inregistrat: 5/12/2006
Noi am fost plecati la parinti mei la Brad si de acolo am mers si pe la tara la bunici si la o buna prietena la al carei baietel suntem "mosici". Toata calatoria a fost super , am primit colindatori , dar din pacate zapada a lipsit si pe acolo , in schimb am avut parte de ger (brrrr) in urma caruia ne-am si racit.
Kiki
Scris: Wednesday, December 27, 2006 6:59 PM
Nivel

Multa sanatate, Dya! pupici
Alina
Scris: Wednesday, December 27, 2006 7:19 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 3/27/2006
Noi am petrecut cam asa: in ajun a venit fina mea cea mare, Ioana, cu colinda, dupa amiaza am mers cam doua ore la nasa Catincai, apoi au venit ture de elevi sa ma colinde, seara au venit la noi la masa nasii de cununie si parintii mei. Prima zi am mers la parintii mei, caci pe 23 a fost ziua de nastere a tatalui meu. Seara au venit la noi nasii lui Tudor. A doua zi am fost la fina Arelia, cam o ora ca urma sa vina musafiri, vara mea. Cam atat , azi relaxare.

Si cadouri peste cadouri si mosi peste mosi.

Dya, multa sanatate.
delfinasa
Scris: Wednesday, December 27, 2006 7:25 PM
Nivel

Ma bucur ca toate ati avut un Craciun reusit si v-ati simtit bine, Mosul v-a adus daruri si v-ati mai odihnit...la noi in mare tot cam ca la voi a fost, acasa in familie, au venit de Ajun nasicii Karinei-prietenii nostrii din Maryland, si au stat pana in seara de Craciun, a venit Mosul si ne-a adus daruri, am mancat, am baut, am ascultat colinde, am sunat la cateva rude din tara, prieteni de acolo si de aici si am jucat biliard, carti, ne-am jucat cu jucariile Karinei ras, iar seara la plecarea lor am iesit in downtown sa vedem luminitele, dupa care am venit acasa si ne-am odihnit ca tareeee am mai petrecut craciun santa flowers.
AdrianaC
Scris: Wednesday, December 27, 2006 8:38 PM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/12/2006
Noi am avut parte de cel mai linistit Craciun din ultimii 6 ani. Pana acum cam toate Craciunurile erau la fel, la noi se strangea toata lumea si eu aveam parte numai de pregatiri, emotii, alergatura, strans si sters.

Anul acesta am vrut sa petrecem Craciunul in familie, doar noi 4, si sa ne simtim in largul nostru, fara "corsete" si fara ore impuse.

A fost foarte frumos, am pus masa pe 25 si am mancat cu totii, apoi am lenevit, ne-am uitat la TV, ne-am jucat cu copiii. Pe 26 de asemenea am petrecut in 4, nu am primit musafiri si nici nu am fost in vizite, mai ales ca ambii copilasi sunt bolnaviori (plus Tzepii, care e si el tot un copil, dar mai maricel) si ca am auzit si ca ar fi epidemie de varicela in Bucuresti.

Mosul a sosit inca din 24 decembrie seara, a fost foarte frumos si emotionant sa o vedem pe Alice cum se bucura de cadouri si chiar si pe Andrei, care nu prea intelegea el ce se intampla, dar nu mai stia la ce jucarie sa se duca mai intai ras .

La mine nu a sosit Mosul, si nici la Tzepii, pentru ca am fost putin coplesiti si obositi dupa evenimente si nu ne-a mai ars de colindat dupa cadouri, dar, va sosi Mosul ceva mai tarzior. Vorba aceea, mai bine mai tarziu decat niciodata ras
dya
Scris: Wednesday, December 27, 2006 8:43 PM
Nivel

Inregistrat: 5/12/2006
Kiki , Alina multumesc.pupici pupici pupici Multa sanatate si lui Dav.pupici pupici pupici
Adriana multa sanatate pentru Alice si Andrei.pupici pupici pupici
Ce frumos ca toata lumea a avut parte de un Craciun minunat love love love sper ca si Revelionul sa-l petreceti la fel de frumos.pupici
Kiki
Scris: Wednesday, December 27, 2006 8:51 PM
Nivel

Multumesc, Dya, esti o dragutza! pupici
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.