Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 8/4/2009 Mesaje: 488
| Eu am fost un copil crescut mai mult de bunici. Bunicii grijulii, fricosi, nu aveam voie sa fug, sa sar, sa nu cumva sa patesc ceva. Asa ca eu nu l-am oprit foarte mult pe Matei sa nu fuga, am vrut sa se bucure cu adevarat de copilarie.A inceput sa se catere, sa se rostogoleasca, cand mi s-a parut periculos l-am oprit, dar m-am bucurat ca e activ. De la un timp a inceput sa coboare din patul nostru, in patul lui. L-am invatat ca nu e voie si a inceput sa ne asculte si sa nu mai faca. Pina intr-o zi. cind a incercat din nou. Eram si eu si sotul meu alaturi de el, dar nu ne-am grabit sa-l oprin, am spus doar ca nu e voie. Dar in momentul urmator a cazut in patutul lui (care este ca un tarc). A plans putin,s-a linistit, dupa un timp a venit ora de somn, a dormit bine, dar cand s-a trezit am vazut ca nu-s mai foloseste deloc manuta stinga. L-am ezbracat, ne-am uitat atenti la ambele miini dar nu am observat nici o diferenta.Am crezut ca doar ii e frica sa o miste pentru ca l-a durut. A doua zi de dimineatacand am vazut ca nu s-o foloseste am mers cu el la spital sa-i facem o radiografie. Surpriza ; Fractura. A urmat o inernare in spital,i s-a pus un gips provizoriu, apoi i s-a facut o anestezie generala, i s-a indreptat mana si i s-a pus un nou gips. Apoi a urmat un tratament cu antibiotic destul de dificil iar astazi am mers la control. Ni s-a spus ca totul e bine si ca dupa o saptamana i se scoate gipsul. Am avut muuulte emotii inainte de control pentru ca ne-a zis medicul sa avem grije sa nu-s miste bratul si sa nu cada pe el. De cazut l-am ferit doar ca tot timpul se inorcea pe bratul cu gips.Mi s-a spus ca daca cade pe brat si i se deplaseaza oasele va trebui sa-i faca operatie si sa-i puna tija.
Deocamdata am scapat, doar ca nu prea stiu cum ma voi comporta de acum inainte. Sper sa nu ma transforn intr-o mamica paranoica si sa nu-l las deloc sa fuga, sa sara sau sa se joace cu ceilalti copii |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Offff, dragii de voi ! Imi pare tare rau ca ati trecut prin asa experienta ! Mititelu' ! Sa va faceti bine repede , sa treaca manuta si sa nu ramaneti nici unul cu sechele ! Mami, e copil, va sari si se alerga oricum ! Se intampla, sunt copii , nu ai cum sa ii tii pe loc ! Nu inteleg pericolul ! Sa va auzim numai cu vesti bune !!! Multa sanatate si recuperare totala si rapida ! |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| Pup manuta lui Matei si ii doresc sa se faca bine el e mic,o sa uite de mana rupta,pentru tine,mami,va fi ceva mai greu. multe dintre noi am trecut prin experiente asemanatoare:lovituri la cap,dintisori deplasati sau rupti,julituri si vanatai,toate motive de suparare si poate reprosuri ca n-am fost pe faza cand trebuia.dar sunt copii si nu le putem lua libertatea de miscare,trebuie sa se bucure de copilarie,sa alerge,sa se catere,sa se joace... |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Venim si noi la pupacit manuta de Mateias dragalas! Sa va faceti bine repede repejor! Mami, fruntea sus! Si eu ma pregatesc trup si suflet pentru perioada ce va urma. Abia am descoperit mersul de-a busilea. Sunt de acord cu fetele! Oricat de atente suntem, accidente se intampla! Copilasii sunt energici si imprevizibili! Pupicei de la noi! |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 6/26/2007 Mesaje: 6054
| Of, ce greu trbuie sa-ti fi fost, Tiramisu, dar s-a terminat cu bine... Pupam si noi manuta mica a lui Matei si pe tine te imbratisam
|
|
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 6678
| Of, Matei-Matei! Ce-o fi in sufletul tau, Tiramisu...aveti mare grija! Pupam manutza-blegutza! |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Recuperare rapida! Asa sunt copii,foarte curiosi,activi...daca le spui sa stea linisti,mai tare le starnesti curiozitatea...of. Un pupic pentru tine mamii sa te mai linistesti Fi optimista! |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/12/2009 Mesaje: 304
| of saractutul de el. au dreptate fetele tare neastamparati sunt. al meu era langa mine ma uit la el si al intreb ce face si in minutul urmator aud buum.si copilu meu a spart caloriferul cu capatana.a avut o saptamana o vanataie mare in frunte.insanatosire grabnica va doresc. |
|
Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Important e ca totul s-a terminat cu bine. Copiii exploreaza mereu, e de datoria noastra fie sa fim in spatele lor, fie sa le explicam foarte clar ce e voie si ce nu, chiar sa le interzicem lucrurile pe care le consideram periculoase. Insa fiecare parinte va hotara doza in care fiecare dintre aceastea se vor cuprinde in comportamentul lui. Nu cred ca vei ajunge paranoica si mai ales va doresc multa sanatate iar lui Matei o copilarie zburdalnica si fericita |
|
Inregistrat: 9/23/2008 Mesaje: 6611
| Pupici la Matei,si multa sanatate sa se faca manutza cat mai repede bine,dragul de el !!!! |
|
Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 5605
| Multa sanatate Matei si recuperare rapida. |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Offff mlta sanatate puiutule! |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 5/24/2009 Mesaje: 531
| Insanatosire grabnica, Matei si putin mai atent altadata! |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 5/17/2009 Mesaje: 4992
| sanatate lui Mateias ! si noua ne este frica sa nu cada davis din pat, se apleaca asa de tare peste margine |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/6/2009 Mesaje: 2162
| multa sanatate si recuperare rapida, pupam manuta sa nu doara |
|
|