cum se folosesti masina de cusut
Subiectul anterior · Subiectul urmator
mihaelaaa
Scris: Monday, October 22, 2012 8:41 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 10/18/2012
nu am inteles !!!
zaza_
Scris: Monday, October 22, 2012 9:22 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/25/2008
Daca iei suveica si o tii in fata, spulul poate fii pus astfel incat ata sa iasa spre stanga sau spre dreapta. Daca nu e pus corect, o sa-ti rupa ata. Intelegi?
dana78
Scris: Tuesday, October 23, 2012 4:56 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
zaza_ wrote:
Daca iei suveica si o tii in fata, spulul poate fii pus astfel incat ata sa iasa spre stanga sau spre dreapta. Daca nu e pus corect, o sa-ti rupa ata. Intelegi?

multumesc de ajutor zazapupici pupici
sper ca ai inteles mihaela.daca nu mai explicam cu mare drag.pupici
mihaelaaa
Scris: Tuesday, October 23, 2012 9:38 PM
Nivel

dana78 wrote:

multumesc de ajutor zazapupici pupici
sper ca ai inteles mihaela.daca nu mai explicam cu mare drag.pupici
aaaa da am rezolvato cu asta eu pusesem ata invers acum e ok cu ata de la suveica dar totusi nu inteleg de ce numi strange ata dupe dodu materialului,am reglat ata de la ac cum mi_ai ex ar mai fi ceva de reglat ?va multumesc mult!!!
dana78
Scris: Wednesday, October 24, 2012 11:46 AM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
atunci mai controleaza inca o data traseul atei.ai folosit aceeasi ata deasupra si pe dedesubt?ca daca e diferenta de marime nu lucreaza bine.dar eu cred oricum ca e traseul atei gresit.da ce material cosi?subtire sau gros?mai incearca pina nu reusesti.majoreta majoreta majoreta noi suntem pe aici.pupici
daca ai posibilitatea sa faci 2 poze sa vedem traseul atei punele aici pe forum.si poze de cum iti iese cusatura pe dos.
mihaelaaa
Scris: Wednesday, October 24, 2012 9:47 PM
Nivel

dana78 wrote:
.
nu folosesc aceiasi ata ....jos cu cea de sus este din papiote diferite.am incercat sa pun poze dar nu pot pt ca sunt mai mari si nu stiu cum sa le micsorez!
aurishta
Scris: Thursday, October 25, 2012 7:19 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/2/2011
Incearca sa le micsorezi folosind un program, cum ar fi Picasa sau Photobucketras Nu cred ca ai o problema serioasa acolo, se pare ca e o chestie de atzeras Nu am retinut, ce fel de suveica ai la masina , din aceea verticala?
mihaelaaa
Scris: Thursday, October 25, 2012 9:14 PM
Nivel

am instalat programul am micsorat poza dar numi apare aici pe forum nimic sa o postez am luat ata papiote mari din polister o sa incerc luni si poate pot sa pun si poze...va multumesc .va pwp.floare3 floare3
zaza_
Scris: Friday, October 26, 2012 2:42 PM
Nivel

Poti sa micsorezi poza si cu Paint. Clic dreapta pe poza, Open With, Paint, iar in partea de sus ai STRECH si ai procente sau pixeli. O faci mai mica si o salvezi.
mihaelaaa
Scris: Saturday, October 27, 2012 8:45 PM
Nivel

zaza_ wrote:
Poti sa micsorezi poza si cu Paint. Clic dreapta pe poza, Open With, Paint, iar in partea de sus ai STRECH si ai procente sau pixeli. O faci mai mica si o salvezi.
am micsorat da numi apare aici sa o postez
zaza_
Scris: Saturday, October 27, 2012 9:06 PM
Nivel

Dupa ce scrii intr-o postare, dai salvare, apoi la postul tau ai un buton care se numeste attach
mihaelaaa
Scris: Saturday, October 27, 2012 11:20 PM
Nivel

va multumesc

mihaelaaa attached the following image(s):
023.jpg

mihaelaaa
Scris: Monday, October 29, 2012 11:35 AM
Nivel

Am schimbat acul mai mic,am dat la toate nr la reglaj incepand de la 1 la 9 tot numi strange ata pe dosul materialului imi vine sa le arunc sa stiu ca nu mai sunt asa ce ma enerveaza.

mihaelaaa attached the following image(s):
022.jpg

andrushka
Scris: Monday, October 29, 2012 12:05 PM
Nivel

Inregistrat: 1/9/2011
mihaelaaa wrote:
Am schimbat acul mai mic,am dat la toate nr la reglaj incepand de la 1 la 9 tot numi strange ata pe dosul materialului imi vine sa le arunc sa stiu ca nu mai sunt asa ce ma enerveaza.

Mihaela,eu nu vad in poza rotita pentru reglajul atei,vad doar numerele modelelor pe care le poate face masina.Fa o poza in care sa prinzi tot capul de masina!

Edit:Scuze,acum am vazut rotita,era poza foarte mare si nu am vazut rotita,totusi fa o poza in care sa se vada toata masina si una in care sa se vada traseul atei catre ac.
institutuldemoda
Scris: Thursday, December 6, 2012 8:26 PM
Nivel

Inregistrat: 5/18/2012
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.