Cum se face si cat dureaza examenul (testul) de TBC
Subiectul anterior · Subiectul urmator
t-mihaela
Scris: Thursday, October 22, 2009 6:30 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 6/20/2008
Sosurel, ai grija ca si eu am o banuiala ca tot la scoala m-am contaminat .Toti erau cu mucii pana-n brau ,tuseau vai de mama lor si nu am luat nici o masura pentru siguranta mea .Stiu ca in astfel de scoli cu copii saraci invatatorii se implica mult sufleteste , devin parte din copii ei sunt acolo o familie ...ai grija de sanatatea ta ca ei cresc ,merg mai departe si tu ramai cu boala.pupici
delfinasa
Scris: Thursday, October 22, 2009 8:08 PM
Nivel

Inregistrat: 2/13/2006
Multa sanatate, Miha!
Ii inteleg pe astia de la health department ca te sacaie, asa-i si pe-aici cu persoanele care poarta boli -posibil- transmisibile...legea-i lege, ce sa faci, le dai raportul lunar, daca nu cumva trimite doctorul care te supravegheaza direct la ei progresele sa vada ca te tii de tratament.
La noi se vaccineaza copiii cu BCG, mi se pare ca inca din prima luna de viata...verifica daca Daria si Arti au facut vaccinul si daca nu, daca-l pot face acum.
sousourel
Scris: Thursday, October 22, 2009 9:07 PM
Nivel

Inregistrat: 2/18/2006
Eu cu sarcoidoza mea, am fost obligata sa fac toate testele, deocamdata se pare ca sunt ok, n-am luat nimic de la ei, slava Domnului!angel
Rody
Scris: Thursday, October 22, 2009 9:45 PM
Nivel

Inregistrat: 6/10/2006
Miha,multa sanatate iubita.Sunt sigura ca vei iesi invingatoarethumright computerlove pupici
Lilly of the valley
Scris: Friday, October 23, 2009 11:30 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 3/23/2007
Miha, sanatate multa!angel
zaza_
Scris: Friday, October 23, 2009 6:28 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/25/2008
Multa sanatate Mihaela! Ai grija de tine si fii optimista!computerlove
carmenush
Scris: Monday, November 30, 2009 6:49 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 9/18/2008
Imi pare rau sa constat ca nu sunt singura cu probleme de acest gen. La mine e vorba de sot, care de astazi e internat si izolat cu diagnosticul TBC.Vineri vom face si noi (eu si copiii)testele. La al meu sot era activa boala, ca ma rog de el de 4 ani sa mearga la medic, dar nu a catadicsit pana acum cateva zile cand a inceput sa scuipe sangebanghead Si uite asa a pus si sanatataea noastra in pericol. Imi vine sa-l strang de gat ca a stat atat, nu-mi pasa cat sta in spital, nu ma voi duce sa-l vad. Daca acesti copii care sunt totul pentru mine au contactat boala, cu mine nu va mai avea trai daca-l mai prind cu tigara in gura sau cu bereatunete Am o stare tare aiurea. abia astept sa facem testele sa ma linistesc sau sa trec la rezolvare.
TeosOf
Scris: Monday, November 30, 2009 7:08 PM
Nivel

Inregistrat: 3/4/2008
Carmenush, multa sanatate sotului tau si sa primesti vesti bune tu si copiii.angel

Citind aici am intrat la idei. Cred ca am mai scris mai demult ca si sotul meu a scuipat sange vreo zi doua, acum vreun an, parca. A facut radiografie si doctorul i-a spus ca nu e nimic, a fost doar o raceala mai puternica. El nu fumeaza si e abstinent total de la alcool. E de ajuns doar aceasta radiografie sau mai trebuie facute si alte teste? VSH-ul poate arata daca are asa ceva? I-am facut in vara, toate analizele la sange si i-au iesit f bine.
Andi&Mariuca
Scris: Monday, November 30, 2009 7:49 PM
Nivel

Inregistrat: 2/14/2006
Carmenush, multa sanatate, sper sa fiti bine si tu si copilasii!angel

stiu ca boala asta este tare perfida si se transmite pe "nesimtite".

Teo, nu stiu sa iti raspund la intrebare dar sper sa nu fie motive de ingrijorare la voi!pupici
snowdrop
Scris: Thursday, December 3, 2009 9:35 AM
Nivel

Inregistrat: 3/26/2007
Teo, pentru TBC se face un test simplu pe mana, apoi incep investigatiile daca nu iese bine. Intereseaza-te la Pneumologie. Parca testul de numeste IDR.
TeosOf
Scris: Thursday, December 3, 2009 12:01 PM
Nivel

Inregistrat: 3/4/2008
andru wrote:
Teo, pentru TBC se face un test simplu pe mana, apoi incep investigatiile daca nu iese bine. Intereseaza-te la Pneumologie. Parca testul de numeste IDR.

Multumesc mult.pupici Parca imi amintesc, ca doctorul i-ar fi spus ca nu mai e nevoie sa mai faca si alte teste. El de atunci nu a mai avut probleme. Se poate sa stea boala asta asa ascunsa si sa "explodeze" cand nu te astepti? Exista vreunele simptome? Atunci m-am uitat pe net, dar nu prea am gasit.
Ana
Scris: Thursday, December 24, 2009 8:15 AM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
Carmenus cum esti?
copii is bine?
vrem sa mai stim de tinepupici angel
t-mihaela
Scris: Friday, May 7, 2010 12:26 AM
Nivel

Fetelor, vroiam sa mai intru pe aici sa va povestesc de TBC-ul meu care de fapt nu exista nici activ nici inactiv.Am pus mana pe testul de sputa si e negativ ,testul la mana iar negativ, emigrarile astea tampite m-au amanat degeaba in loc sa ajung in tara vara am ajuns iarna ,in fine a trecut.Problema este ca acum mi-as fi dorit sa fie tbc ...nu mai am o pata alba pe plaman ci un plaman alb de fapt amandoi.Ma plimb din cabinet ba la pulmonary ba la repiratrology ce-o mai fi si aia, apoi la dracu in luna ca m-am saturat de cabinete .Sa auzim de bine , daca dau coltul va las mostenire andrelele si croseta mea Andrele maseluta
praslea_cel_voinic
Scris: Friday, May 7, 2010 4:31 AM
Nivel

Inregistrat: 6/19/2009
computerlove Miha, ce anume ti-a iesit?????? Adica ce scrie pe interpretarea radilogica, daca o ai la indemana....poti sa trimiti pe pm daca nu vrei sa scrii aici....computerlove hearts
t-mihaela
Scris: Friday, May 7, 2010 5:47 AM
Nivel

Praslica, am interpretarea dar mi-e si frica sa ti-o trimit ca sunt niste termeni de genul "nodulari" "metastasis" pale mi-e sa nu-mi zici ca crap maine :018: Hai ca fac maine o copie si s-o vezi poate citesc eu ce nu trebuie.Eu cred ca am sarcoidoza ,a avut cummnata-mea si cam tot asa au inceput investigatiile ca la mine .A facut un an tratament si in anul ala a pierdut jumate din parul din cap si tot felul de ciudatenii se intamplau cu organismul ei pale Se pare ca I'm next chitara
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.