Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| Fetelor care sunteti in domeniu, tot umblu creanga online sa caut cu ce se mananca examenul de TBC si nu gasesc. La mine scrie ceva despre o perioada de incubare de 8 saptamani ... sa nu ziceti ca testul asta dureaza doua luni ca-mi fac harakiri. Cine stie cum se face si cat dureaza? Eu trebuie sa-mi fac programare la doctor si mai dureaza pana aflu misterul. |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Cam asa
|
|
| Mersi Inger, sper totusi s anu ma intepe, am uitat sa precizes,e vorba de testul de sputa ,cica colectat 3 zile consecutive si lasat la incubat intre6-8 saptamani.Of Doamne , cu ce am gresit pe lumea asta Un test inutil am picat pe mana robotilor astia nu gandesc mai mult decat patratica lor. |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/14/2007 Mesaje: 3780
| t-mihaela wrote: Mersi Inger, sper totusi s anu ma intepe, am uitat sa precizes,e vorba de testul de sputa ,cica colectat 3 zile consecutive si lasat la incubat intre6-8 saptamani.Of Doamne , cu ce am gresit pe lumea asta Un test inutil am picat pe mana robotilor astia nu gandesc mai mult decat patratica lor.
Oooooffff...Miha, draga de tine...intr-adevar testul de sputa se face pe mediu de cultura si rezultatul vine in aproximativ 2 luni...
|
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| Miha, m-ai speriat! Am crezut ca te simti rau Am citit la Stare de spirit despre ce e vorba. Off ... asteptarea asta |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| t-mihaela wrote:Mersi Inger, sper totusi s anu ma intepe, am uitat sa precizes,e vorba de testul de sputa ,cica colectat 3 zile consecutive si lasat la incubat intre6-8 saptamani.Of Doamne , cu ce am gresit pe lumea asta Un test inutil am picat pe mana robotilor astia nu gandesc mai mult decat patratica lor.
Si noi urmeaza sa facem testul toti patru copii inca mai au semne de raceala si sa amanat ca ieri trebuie sa-i intepe si doar au vazut ca avem vaccinul facut |
|
|
Vai de mine ,cred ca-mi iau zilele cu mana mea. Mersi mult |
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| Vai de capul meu, cum sa-ti ceara sputa?? Esti sigura?? Cand in toata lumea screeningul se face cu Rx si IDR la tuberculina, teste rapide si concludente. Pai ce sputa ai tu? Asta o ceri unui bolnav care are simtomatologie serioasa, inculsiv tuse cu expectoratie, ca sa te asiguri... Sunt absurzi, sau mai bine zis batuti in cap.... |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| Sunt total de acord cu bulibuli. Mihaela, poate ai inteles tu gresit, asteptam vesti mai bune. |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Alina wrote: Mihaela, poate ai inteles tu gresit, asteptam vesti mai bune.
Si eu sper ca ai inteles gresit. |
|
| Fetelor asa sunt de amarata , cand sa zic si eu "hop" uite nenorocirea.Intr-adevar cere sputa pentru ca asa e procedura.Am intrat pe forumuri de emigrare si multi au patit ca mine din cauza ca Romania cica e number one in cazuri cu TBC sufla astia si in bors.Dar cum am zis sistemul e robotic ,nu gandesc mai mult decta patratica lor merg dupa carte ...nu iau in consideratie ca eu sunt de 4 ani in Ca si am avut aici doua nasteri imi depistau pana acum si mama TBC_ului daca era ,of , s-a dus vara mea in Ro....sau poate nu, poate ma las de tote si plec chiar azi sa nu mai aud de ei ca mi-au mancat zilele |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Bun, asa e procedura, dar mai sunt si exceptii. Nu te ajuta nimic cele doua nasteri? Adeverinte din spital, nimic? O audineta, undeva? |
|
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| t-mihaela wrote:Fetelor asa sunt de amarata, s-a dus vara mea in Ro....sau poate nu, poate ma las de tote si plec chiar azi sa nu mai aud de ei ca mi-au mancat zilele
Offf, Mihaela, hai capul sus, ai trecut prin atat de multe incercari, nu ceda acum. |
|
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Doamne, Mihaela, ce rau imi pare de toata situatia asta! Imi vine sa vin acolo sa-i bat eu, sa-i iau la rand. Credeam ca numai in Romania te pun astia pe drumuri si sunt sute de formalitati si hartii si hartiute. Offf! Tare aiurea! Fii tare si nu te lasa acum. E important! |
|
| Kiki, asa am gandit si eu, Kaze umbla de besmetic sa programam un avocat poate stie el ceva ce noi nu stim .O sa mai scriu la "Stare" ce am rezolvat dar presimt ca nu pot evita testul . Mersi Alina si Liz de incurajari
|
|
|