Cum se face si cat dureaza examenul (testul) de TBC
Subiectul anterior · Subiectul urmator
t-mihaela
Scris: Monday, July 20, 2009 11:37 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 6/20/2008
Fetelor care sunteti in domeniu, tot umblu creanga online sa caut cu ce se mananca examenul de TBC si nu gasesc. La mine scrie ceva despre o perioada de incubare de 8 saptamani ... sa nu ziceti ca testul asta dureaza doua luni ca-mi fac harakiri. Cine stie cum se face si cat dureaza? Eu trebuie sa-mi fac programare la doctor si mai dureaza pana aflu misterul.
ingerash
Scris: Monday, July 20, 2009 11:51 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
Cam asa

t-mihaela
Scris: Tuesday, July 21, 2009 2:16 AM
Nivel

Mersi Inger, sper totusi s anu ma intepe, am uitat sa precizes,e vorba de testul de sputa ,cica colectat 3 zile consecutive si lasat la incubat intre6-8 saptamani.Of Doamne , cu ce am gresit pe lumea astacearta Un test inutil am picat pe mana robotilor astia nu gandesc mai mult decat patratica lor.duel
bulinutza
Scris: Tuesday, July 21, 2009 7:05 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/14/2007
t-mihaela wrote:
Mersi Inger, sper totusi s anu ma intepe, am uitat sa precizes,e vorba de testul de sputa ,cica colectat 3 zile consecutive si lasat la incubat intre6-8 saptamani.Of Doamne , cu ce am gresit pe lumea astacearta Un test inutil am picat pe mana robotilor astia nu gandesc mai mult decat patratica lor.duel

Oooooffff...Miha, draga de tine...intr-adevar testul de sputa se face pe mediu de cultura si rezultatul vine in aproximativ 2 luni...sorry1

sorry sorry sorry sorry sorry sorry sorry sorry sorry sorry sorry sorry
Lilly of the valley
Scris: Tuesday, July 21, 2009 9:35 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 3/23/2007
Miha, m-ai speriat! Am crezut ca te simti rau pale Am citit la Stare de spirit despre ce e vorba. Off ... asteptarea astauff
ingerash
Scris: Tuesday, July 21, 2009 10:27 AM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
t-mihaela wrote:

Si noi urmeaza sa facem testulalcool alcool alcool alcool toti patrusorry1 copii inca mai au semne de raceala si sa amanat ca ieri trebuie sa-i inteperambo si doar au vazut ca avem vaccinul facutbanghead
t-mihaela
Scris: Tuesday, July 21, 2009 3:35 PM
Nivel

bulinutza wrote:

Oooooffff...Miha, draga de tine...intr-adevar testul de sputa se face pe mediu de cultura si rezultatul vine in aproximativ 2 luni...sorry1

sorry sorry sorry sorry sorry sorry sorry sorry sorry sorry sorry sorry

Vai de mine ,cred ca-mi iau zilele cu mana mea.nervi Mersi mult pupici
bulibuli
Scris: Tuesday, July 21, 2009 4:56 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 3/17/2008
Vai de capul meu, cum sa-ti ceara sputa?? Esti sigura??
Cand in toata lumea screeningul se face cu Rx si IDR la tuberculina, teste rapide si concludente. Pai ce sputa ai tu? Asta o ceri unui bolnav care are simtomatologie serioasa, inculsiv tuse cu expectoratie, ca sa te asiguri... Sunt absurzi, sau mai bine zis batuti in cap.... banghead banghead banghead
Alina
Scris: Tuesday, July 21, 2009 5:01 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 3/27/2006
Sunt total de acord cu bulibuli.
Mihaela, poate ai inteles tu gresit, asteptam vesti mai bune.
Kiki
Scris: Tuesday, July 21, 2009 6:14 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
Alina wrote:

Mihaela, poate ai inteles tu gresit, asteptam vesti mai bune.

Si eu sper ca ai inteles gresit.
t-mihaela
Scris: Tuesday, July 21, 2009 6:44 PM
Nivel

Fetelor asa sunt de amarata , cand sa zic si eu "hop" uite nenorocirea.Intr-adevar cere sputa pentru ca asa e procedura.Am intrat pe forumuri de emigrare si multi au patit ca mine din cauza ca Romania cica e number one in cazuri cu TBC sufla astia si in bors.Dar cum am zis sistemul e robotic ,nu gandesc mai mult decta patratica lor merg dupa carte ...nu iau in consideratie ca eu sunt de 4 ani in Ca si am avut aici doua nasteri imi depistau pana acum si mama TBC_ului daca era ,of , s-a dus vara mea in Ro....sau poate nu, poate ma las de tote si plec chiar azi sa nu mai aud de ei ca mi-au mancat zilele tunete
Kiki
Scris: Tuesday, July 21, 2009 6:46 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
Bun, asa e procedura, dar mai sunt si exceptii. Nu te ajuta nimic cele doua nasteri? Adeverinte din spital, nimic? O audineta, undeva?
Alina
Scris: Tuesday, July 21, 2009 6:47 PM
Nivel

Inregistrat: 3/27/2006
t-mihaela wrote:
Fetelor asa sunt de amarata, s-a dus vara mea in Ro....sau poate nu, poate ma las de tote si plec chiar azi sa nu mai aud de ei ca mi-au mancat zilele tunete

Offf, Mihaela, hai capul sus, ai trecut prin atat de multe incercari, nu ceda acum. computerlove computerlove
Anelise
Scris: Tuesday, July 21, 2009 6:52 PM
Nivel

Inregistrat: 2/4/2008
Doamne, Mihaela, ce rau imi pare de toata situatia asta! pale Imi vine sa vin acolo sa-i bat eu, sa-i iau la rand. bataus duel boxing Credeam ca numai in Romania te pun astia pe drumuri si sunt sute de formalitati si hartii si hartiute. banghead nervi Offf! Tare aiurea! Fii tare si nu te lasa acum. E important! pupici pupici pupici
t-mihaela
Scris: Tuesday, July 21, 2009 6:56 PM
Nivel

Kiki, asa am gandit si eu, Kaze umbla de besmetic sa programam un avocat poate stie el ceva ce noi nu stim .O sa mai scriu la "Stare" ce am rezolvat dar presimt ca nu pot evita testul .
Mersi Alina si Liz de incurajari pupici
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.