|
Nivel: Senior
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 5519
| Mama mea a avut cand era mica, un verisor de-al meu a avut tbc pe la 25 ani, dar acum sunt bine. Mamei mele ii gasisera la radiografie vreo doua puncte, dar cica erau calcifiate, ca organismul a calcifiat niste rani vechi, si nu e pericol. De la mama am si eu anticorpi si Miruna a mostenit de la mine. La ea nu a avut efect primul vaccin din spital (nu s-a infectat locul) si la 11 luni am repetat IDR cu rezultat 0 (nu i-a aparut nimic dupa test), i-am refacut totusi vaccinul si abia la 2 ani s-a facut reactie pe umar (si inca e cu coaja locul).
Mihaela, multa sanatate! |
Nivel: Avansat
Inregistrat: 6/19/2009 Mesaje: 2349
| Mihaela vorbim.Pupici! |
Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/25/2008 Mesaje: 2187
| Mihaela, multa sanatate, mami. Suntem alaturi de tine! Ma gandesc ca n-o fi chiar asa de rau. |
Inregistrat: 3/4/2008 Mesaje: 7332
| Mihaela, multa sanatate. Totusi, de ce nu au iesit de la inceput plamanii albi?
Sotul meu a facut in decembrie anul trecut, tomografie, ca sa ne linistim. Aceea a fost ultima oara cand s-a mai dus la doctor/spital. A spus ca nici daca e pe moarte nu se mai duce la spital, ca pleaca mai bolnav decat a fost. |
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| TeosOf wrote:Mihaela, multa sanatate. Totusi, de ce nu au iesit de la inceput plamanii albi? Sotul meu a facut in decembrie anul trecut, tomografie, ca sa ne linistim. Aceea a fost ultima oara cand s-a mai dus la doctor/spital. A spus ca nici daca e pe moarte nu se mai duce la spital, ca pleaca mai bolnav decat a fost.
Nu stiu, la inceput a fost doar o pata ,din cauza ei am intrat la investigatii de tbc .Eu stiind ca am tbc inactiv nu m-am mai obosit sa vad ce-i cu plamanii mei si se pare ca ce este a evoluat ca amandoi lobii de sus acum sunt albi .DR mi-a spus ca e densitate mare acolo , nu sunt obturate caile respiratorii de asta nu am probleme in a respira dar tesutul plamanului se intareste ,se calcifica tesuturile cam asa ceva .Am facut un respiratory test si cum ma asteptam plamanul meu primeste mai putin aer decat trebuie ca nu se dilata destul.Zic si eu c cuvintele mele, ma scuze cunoscatorii in domeniu Mai vedem maine, ma duc iar la respiratory ce mi-o mai spune iar nu stiu. Nici eu nu vreau s amai aud de dr. mergem sapt viitoare in excursie cu rulota o saptamana in salbaticie sa nu mai aud de nimic sa ma bucur de viata si natura |
Inregistrat: 3/4/2008 Mesaje: 7332
| Distractie placuta, mami! Gandeste pozitiv si vei vedea ca totul se amelioreaza. Al meu sot a avut o operatie la plaman, din cauza unui accident (o coasta i-a sprapuns plamanul stang si a trebuit sa-i mai taie din el). Doctorii nu-i mai dadeau nicio sansa, acum 17 ani. Altii i-au spus ca f usor va face pneumonie si gata... El nu s-a demoralizat, din contra, si in trei luni s-a pus pe picioare. Uneori, pot spune, ca-i mai sprinten decat mine. Sanatate multa! |
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| Mersi Teo, vai , sotul tau chiar ca a fost in mare cumpana .Ma bucur ca e bine, inca o dovada ca atitudinea pozitiva funchtioneaza. |
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Off, Mihaela, imi pare tare rau ca ai probleme de sanatate.Dar vorba ta, o sa fie totul bine.Capul sus si gandeste pozitiv. |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 1/7/2016 Mesaje: 2
| t-mihaela wrote:Fetelor, vroiam sa mai intru pe aici sa va povestesc de TBC-ul meu care de fapt nu exista nici activ nici inactiv.Am pus mana pe testul de sputa si e negativ ,testul la mana iar negativ, emigrarile astea tampite m-au amanat degeaba in loc sa ajung in tara vara am ajuns iarna ,in fine a trecut.Problema este ca acum mi-as fi dorit sa fie tbc ...nu mai am o pata alba pe plaman ci un plaman alb de fapt amandoi.Ma plimb din cabinet ba la pulmonary ba la repiratrology ce-o mai fi si aia, apoi la dracu in luna ca m-am saturat de cabinete .Sa auzim de bine , daca dau coltul va las mostenire andrelele si croseta mea
https://www.youtube.com/watch?v=24c5XWtxiKM |
|
|