Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Compostul meu se tot descompune...il invarte barbata-miu in fiecare zi si-l uda...a fost si cald si a avut conditii optime...trebuie sa ma duc sa vad daca e gata sa-l si folosesc...mi-am mai facut o movila in spate spre padure cu ce-am mai strans intre timp si dupa ce se face asta, bag tura a 2-a. O sa pun si poze curand. |

Nivel: Avansat
Inregistrat: 8/11/2010 Mesaje: 2334
|
Cred ca nu e corect amestecul,trebuie echilibrata materia...
M=am apucat si eu de compostuit, mi-am cumparat compostor care cica ar face compostul in 4-6 saptamani...Eu am inceput acum 3 saptamani, am adaugat "agenti de imbatranire" sau cum s-or numi aia in romaneste, acum astept, desi nu cred ca-i gata in 4-6 saptamani ca nu am maruntit/tocat mai nimic. AM udat cu apa de ploaie, deschid capacul la butoi o data pe saptamana dar doar din curiozitate Butoiul are deja gaurele de aerisire, trebuie doar sa-l invart si sa adaug apa, surplusul de apa curge prin gaurele.Ca idee, am ramas socata sa vad cate resturi se adeuna in casa mea, am deja un tomberon plin de resturi si frunze care-si asteapta randul in compostor. Am citit in instructiunile compostorului ca nu se folosesc ziare din cauza tusului, dar se pot folosi cartoane. Amestecul chiar nu miroase deloc, miroase a padure plouata s-a lasat mai mult de jumatate, abia astept sa-l scot, primul il pun la floricelele din ghiveci, urmatoarele as vreas sa le pun in gradina la toamna. |

Nivel: Avansat
Inregistrat: 6/19/2009 Mesaje: 2349
| Ma informez, ma informez cu spor! Interesant! O sa am multe cartoane de la mutat, de Frunze nu o sa duc lipsa...recipient imi mai trebuie. |