Cum se curata pixul de pe un fotoliu de piele ?
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Maria & Mario
Scris: Monday, August 13, 2007 11:40 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 2/13/2006
Eu le-am trimis a lor meu servetele sseciale de piele , unele pt intretinere, altele pentru pete. Nu stiu ce sa zic . Mai bine mergi la o curatatorie chimica specializata si intrebi cu ce scot ei petele de pix de pe piele ( genti , haine ) si daca e ceva special , le ceri intr-un recipient. Vezi ca toate incercarile astea sa nu iti deterioreze, matuiasca , pateze , canapeaua.

Si ...... ce cauta pixul la Andrei ? oare
AdrianaC
Scris: Monday, August 13, 2007 11:42 AM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/12/2006
Ghici ! Andrei prinde orice pix / creion / carioca sau alte asemenea care ii intra in raza vizuala in mai putin de 10 sec. Daca nu ajunge, isi trage scaunelul si tot se suie si ia ras
carla
Scris: Wednesday, April 8, 2009 10:24 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 2/8/2007
Si eu frec de ieri spatarul unui scaun si nu iesenervi Am sa incerc cateva din ce ati scris pe aicipupici
bereea
Scris: Friday, May 1, 2009 3:47 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Daca imi amintesc bine, acum cativa ani in urma am scos o pata de pix frecand zdravan cu alcool din acela ce se foloseste pentru curatenia in casa .Doar ca a ramas cu urme de la alcool , urme pe care le-am scos frecand cu lapte.
oanamaria
Scris: Saturday, October 29, 2011 9:12 AM
Nivel

Inregistrat: 4/22/2009
Si eu aici ca Stefan s-a semnat pe un fotoliu!banghead banghead
Sa vad cu ce reusesc sa scot pixul.
Am incercat tot ce scrie aici si nimic n-a functionat-ultima solutie e sa iau un spray special.
ingerash
Scris: Saturday, October 29, 2011 11:00 AM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
Oanamaria am patit-o saptamana trecuta,Madalina si-a scris numele pe un fotoliul de piele din salon,Vasi a cumparat un pachetel de servetele speciale pentru piele si a curatat,apoi a vazut diferenta ce curat a ramas si le-a luat pe toate pe randras gospodarulangel
Cauta ceva solutii,servetele,trebuie sa fie si mult succes la curatat iar pixurile ascunde-le bineras pupici
oanamaria
Scris: Saturday, October 29, 2011 12:06 PM
Nivel

Mersi Ingeras !
Eu am avut incredere in el ca i-am explicat sa nu scrie decat la masuta lui si pe caiete si el Da mami !Da !si eu l-am crezut ca prea era sincer cand zicea asta .hohot
ylen
Scris: Friday, March 23, 2012 1:29 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 3/23/2012
buna! din antimplare am cautat ceva solutii de scos petele de pix din piele,am ancercat mai multe obtiuni si am gasit 2 care sincer au fost bune .Prima obtiune ce mi-a fost landemina pt ca mai lucram si alte le cu ea a fost esenta de terebentina foarte buna am scos pata foarte usor am ancercat pe diferite bucati de piele mata sau lucioasa ,chiar si lac. A doua este solutia AXION pasta foarte buna si asta,sfatul meu este sa ancercati pe o parte care nu e vizibila sa vedeti cum functioneza la pielea respectiva apoi sa va apucati si la retul.bafta!
ylen
Scris: Friday, March 23, 2012 1:35 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 3/23/2012
Am uitat sa zic unde se gaseste aceasta solutie ,in Timisoara, sc.Complex Art iar pretul este de 6,00 lei.
Paula15Paulik
Scris: Friday, March 23, 2012 11:23 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Cred ca depinde si de piele.Acu' vreo 2 ani,Cristi mi-a mazgalit cu un pix negru fotoliul din piele(era rosu)banghead banghead .Mi-a scris numerele de la 1 la 4 pe acolo,inca mai este semnuff .Am scos cu fixativ,dar fotoliul era nou si nu stiu de ce mi s-a albittunete...
De atunci,nu-i mai las prin sufragerie cu pixul bataus
oanamaria
Scris: Saturday, March 24, 2012 7:31 AM
Nivel

Eu nu am reusit sa scot pixul ,dar nu ma mai stresez!
florymarry
Scris: Sunday, March 25, 2012 8:10 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 4/8/2010
fetele, nu stiu cum se scot urmele de pix de pe fotoliu din piele, dar de pe haine ies foarte usor cu fixativ ras ...
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.