Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Eu le-am trimis a lor meu servetele sseciale de piele , unele pt intretinere, altele pentru pete. Nu stiu ce sa zic . Mai bine mergi la o curatatorie chimica specializata si intrebi cu ce scot ei petele de pix de pe piele ( genti , haine ) si daca e ceva special , le ceri intr-un recipient. Vezi ca toate incercarile astea sa nu iti deterioreze, matuiasca , pateze , canapeaua.
Si ...... ce cauta pixul la Andrei ? |
|
Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17828
| Ghici ! Andrei prinde orice pix / creion / carioca sau alte asemenea care ii intra in raza vizuala in mai putin de 10 sec. Daca nu ajunge, isi trage scaunelul si tot se suie si ia |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| Si eu frec de ieri spatarul unui scaun si nu iese Am sa incerc cateva din ce ati scris pe aici |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Daca imi amintesc bine, acum cativa ani in urma am scos o pata de pix frecand zdravan cu alcool din acela ce se foloseste pentru curatenia in casa .Doar ca a ramas cu urme de la alcool , urme pe care le-am scos frecand cu lapte. |
|
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Si eu aici ca Stefan s-a semnat pe un fotoliu! Sa vad cu ce reusesc sa scot pixul. Am incercat tot ce scrie aici si nimic n-a functionat-ultima solutie e sa iau un spray special. |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Oanamaria am patit-o saptamana trecuta,Madalina si-a scris numele pe un fotoliul de piele din salon,Vasi a cumparat un pachetel de servetele speciale pentru piele si a curatat,apoi a vazut diferenta ce curat a ramas si le-a luat pe toate pe rand gospodarul Cauta ceva solutii,servetele,trebuie sa fie si mult succes la curatat iar pixurile ascunde-le bine |
|
| Mersi Ingeras ! Eu am avut incredere in el ca i-am explicat sa nu scrie decat la masuta lui si pe caiete si el Da mami !Da !si eu l-am crezut ca prea era sincer cand zicea asta . |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 3/23/2012 Mesaje: 2
| buna! din antimplare am cautat ceva solutii de scos petele de pix din piele,am ancercat mai multe obtiuni si am gasit 2 care sincer au fost bune .Prima obtiune ce mi-a fost landemina pt ca mai lucram si alte le cu ea a fost esenta de terebentina foarte buna am scos pata foarte usor am ancercat pe diferite bucati de piele mata sau lucioasa ,chiar si lac. A doua este solutia AXION pasta foarte buna si asta,sfatul meu este sa ancercati pe o parte care nu e vizibila sa vedeti cum functioneza la pielea respectiva apoi sa va apucati si la retul.bafta! |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 3/23/2012 Mesaje: 2
| Am uitat sa zic unde se gaseste aceasta solutie ,in Timisoara, sc.Complex Art iar pretul este de 6,00 lei.
|
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Cred ca depinde si de piele.Acu' vreo 2 ani,Cristi mi-a mazgalit cu un pix negru fotoliul din piele(era rosu) .Mi-a scris numerele de la 1 la 4 pe acolo,inca mai este semn .Am scos cu fixativ,dar fotoliul era nou si nu stiu de ce mi s-a albit... De atunci,nu-i mai las prin sufragerie cu pixul |
|
| Eu nu am reusit sa scot pixul ,dar nu ma mai stresez!
|
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 4/8/2010 Mesaje: 757
| fetele, nu stiu cum se scot urmele de pix de pe fotoliu din piele, dar de pe haine ies foarte usor cu fixativ ... |
|
|