Cum scoti guma de mestecat de pe haine
Subiectul anterior · Subiectul urmator
delfinasa
Scris: Thursday, October 7, 2010 6:16 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/13/2006
Am trecut si prin asta si scriu cum am rezolvat-o ca poate ajuta si altora.
Deci fii-mea mi-a venit intr-o zi cu o guma cu care se tot juca scotand-o din gura si care i se lipise pe bentita ce-o purta si o suvita de par. Cu parul am rezolvat-o cu foarfeca imediat ras, iar bentita, cu fierul de calcat. Am incins fierul, am luat o bucata de carpa pe care am aruncat-o ulterior si am intins-o deasupra esarfei bentitei unde era guma lipita si am tinut fierul deasupra locului cu pricina 10 secunde, am ridicat carpa, am pus alta parte curata deasupra si am repetat operatiunea asta pana a ramas lipita de carpa toata guma. Am pus bentita la spalat, ca era un material matlasat si se vedeau urmele si dupa spalare e ca si cum n-ar fi avut nimic. thumleft
cute_babies_of_mine
Scris: Thursday, October 7, 2010 6:34 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 4/4/2006
Delfinasa, multumim de pont! Oare la frig nu functioneaza mai bine? Adica, daca bagi bentita in congelator, nu devinde casanta guma?
Oricum, sper sa nu am probleme dintr-astea!pupici
Off-topic: mami, te-ai indurat sa tunzi fata?
shirel
Scris: Thursday, October 7, 2010 8:45 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
cute_babies_of_mine wrote:
Delfinasa, multumim de pont! Oare la frig nu functioneaza mai bine? Adica, daca bagi bentita in congelator, nu devinde casanta guma?
Oricum, sper sa nu am probleme dintr-astea!pupici
Off-topic: mami, te-ai indurat sa tunzi fata?

Lenus,ai perfecta dreptate eu asa am folosit mi s-a lipit de pantaloni guma de mestecat i-am bagat la congelator si guma a cazut singura.Dar cel mai bine este cand nu ni se intampla asa ceva binenteles!ras
delfinasa
Scris: Thursday, October 7, 2010 9:27 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/13/2006
Nu am incercat congelarea ca nu m-am gandit. Materialul e foarte subtire si patrunsese bine guma in el. Am mai avut gume lipite de pantaloni in trecut, cand eram in tara ras si asa le-am scos si pe-alea, cu fierul de calcat. Acum mi-era frica din cauza materialului subtire si matasos ca se arde de la fierul incins, dar carpa aia a aplanat din caldura.

Cute, suvita Karineiras n-a mai putut fi salvata...bine ca era una subtirica si se ascunde prin restul parului bine.
marinmagda18
Scris: Wednesday, February 2, 2011 9:58 AM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Da in cazul gumei de mestecat ghiata aplicata pe guma sau introdusul la congelator face minuni.
Am folosit de multe ori acesta metoda.
Cu fierul de calcat se indeparteaza ceara.Dar intre fier si tesatura sa se puna o hartie.Ceara va ramane pe acea hartie.thumright
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.