Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Koko si eu am de ceva timp in pivnita cativa si nu pot sa mai scap de ei!Stau capcanele cu lipici si cred ca mai si rad de noi,astia sunt documentati ca nu mai ajuta cu nimik!I-am zis sotului ca poate au citit de pe cutia de lipici si nu mai vor sa se prinda Cum arata capcanele astea cu ultrasunete si cat costa?Daca iti iei sa-mi zici efectul! |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 1/11/2009 Mesaje: 5442
| Danamaria, te rog, spune-mi ce fel de aparat ai? E suficient unul singur pentru o casa? Multumesc.
|
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Eu am pus in casa veche grausor otravit luat numai de la farmacia veterinara(e4ste o cutie galbena cu un soarece pe ea)Mancau,apoi dupa putin timp ii gaseam ametiti si in delir.ii luam si ii aruncam la tomberon.Eu am scapat cu grausor dar si cu lipici,asta pana cand au citit vb lui Raly,instructiunile pe cutie ca pe urma nu se mai lipeau |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| eu am pisica harnica (nu toate sunt..) si prinde tot ce misca, o singura data am avut un soricel ametit in casa, pe care mi l-a adus ea ca sa se laude plus ca si vecina mi-a multumit ca a scapat-o Nokia de soareci, si o rasplateste din cand in cand cu ceva bun |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 1/11/2009 Mesaje: 5442
| Mari cu grau am incercat si mor pe langa motorul frigiderului....si mirosss biach. Am o pisica promisa ....sa vad ce o fi |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/22/2010 Mesaje: 3091
| Koko,abia asteptam sa ti vedem pisicuta harnicuta.Eu una ma topesc dupa ele |
|
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 10/25/2011 Mesaje: 427
| eu am aparat cu ultra sunet mi lam adus din spania dar merge sal pui doar intro camera nu functioneaza dupa colt sau dupa dulapuri.doar in zona libera. dar nu face nici un zgomot care sal auzi e doar pt ei.doar ei aud sunetele care ii deranjeaza si fug.eu aveam in pod f multi soareci si nu puteam dormi noaptea ca dansau pe tavanul fals.decand miam pus aparatul in pod nu mai am treaba. |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/4/2007 Mesaje: 3495
|
sunt niste aparate micute de pus in priza. ce am eu se numesc antisourice si le-am cumparat de la lidl, ce-i drept anul trecut. la mine au functionat. tin cite un aparat in priza in fiecare incapere. as mai cumpara si eu daca as mai gasi, dar n-am mai vazut.un aparat costa undeva la 50 de lei |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Mersi de info....o sa caut si eu sa vad! |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| si au em soricei :((((( si de un an deja ma lupt cu ei!!!! eu stau intr-un apartament de bloc cu mannsarda, la etajul 3!!! blocul e in mijlocul nimicului, adica campiei, asa ca se explica... am incercat mai multe metode ucigase: otravuri si lipici. pe o foaie de carton facu n cerc din lipici si in mijloc pun o bucatica de nuca. functioneaza! problema e ca gasec prea des cadavre. problema mea e in spatele unor peereti de rigips, cu care am mascat grinzile de lemn ale acoperisului. destinatia initiala a fost dulapuride depozitare dar se pare ca ma lupt inca pentru dreptul de proprietate ;)) eu am incercat si ultrasunetele - pai din moment ce gasesc cadavre, cel putin la mine nu functioneaza... urmatoare tactica va fi preventia :))))! voi mai masca grinzile respective cu un alt strat de rigips si sper ca asa se vor inchide toate gaurile si gauritele pe unde imi intra chiriasii nedoriti.... atat ca procedura e costisitoare si evident eu as vrea sa stiu cum si pe unda imi urca urechiattii astia micuti! |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 11/19/2019 Mesaje: 2
| Si eu am aceeasi problema,imi alearga prin pod toata noaptea,imi intra ?i în bucatarie.le-am pus grausor,degeaba ca revin,le-am pus lipici,scap de unii,apar altii,plicuri din acelea speciale,manânca tot ?i tot mai sunt,am lasat aspiratorul in bucatarie ?i nu va spun ca-mi intra în aspirator pe furtun,aspir din camera celor mici pufuleti,biscui?i ?i cred ca i-a atras.adevarul e ca m-au terminat,azi mi-am dat comanda de aparat sunt 2 la pretul unuia(am prins cu reducere) si-o sa le bag pe amândoua in priza(sper sa functioneze)daca vreti va tin la curent.apropo,sunt noua pe site!imi pare bine sa va cunosc! |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 11/19/2019 Mesaje: 2
| Doamne,acum am vazut ca e din 2011 postarea |
|
Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 2387
| Ai incercat o solutie simpla ca asta:
|
|
|