Cum scapam de soricei?
Subiectul anterior · Subiectul urmator
raly
Scris: Tuesday, November 15, 2011 7:34 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 12/17/2007
Koko si eu am de ceva timp in pivnita cativa si nu pot sa mai scap de ei!Stau capcanele cu lipici si cred ca mai si rad de noi,astia sunt documentati ca nu mai ajuta cu nimik!I-am zis sotului ca poate au citit de pe cutia de lipici si nu mai vor sa se prindahohot hohot hohot hohot Cum arata capcanele astea cu ultrasunete si cat costa?Daca iti iei sa-mi zici efectul!ras
koko2008
Scris: Wednesday, November 16, 2011 9:25 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 1/11/2009
Danamaria, te rog, spune-mi ce fel de aparat ai? E suficient unul singur pentru o casa? Multumesc.

marivic
Scris: Wednesday, November 16, 2011 6:57 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 8/10/2007
Eu am pus in casa veche grausor otravit luat numai de la farmacia veterinara(e4ste o cutie galbena cu un soarece pe ea)Mancau,apoi dupa putin timp ii gaseam ametiti si in delir.ii luam si ii aruncam la tomberon.Eu am scapat cu grausor dar si cu lipici,asta pana cand au citit vb lui Raly,instructiunile pe cutiehohot hohot hohot ca pe urma nu se mai lipeauhohot
bulibuli
Scris: Wednesday, November 16, 2011 9:55 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 3/17/2008
eu am pisica harnica (nu toate sunt..) si prinde tot ce misca, o singura data am avut un soricel ametit in casa, pe care mi l-a adus ea ca sa se laude sic plus ca si vecina mi-a multumit ca a scapat-o Nokia de soareci, si o rasplateste din cand in cand cu ceva bun ras
koko2008
Scris: Thursday, November 17, 2011 7:57 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 1/11/2009
Mari cu grau am incercat si mor pe langa motorul frigiderului....si mirosss biach. Am o pisica promisa ....sa vad ce o fi computerlove
giulia_mamik
Scris: Thursday, November 17, 2011 8:03 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/22/2010
Koko,abia asteptam sa ti vedem pisicuta harnicuta.Eu una ma topesc dupa elelove
Flavyafetitza
Scris: Thursday, November 17, 2011 3:25 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 10/25/2011
eu am aparat cu ultra sunet mi lam adus din spania dar merge sal pui doar intro camera nu functioneaza dupa colt sau dupa dulapuri.doar in zona libera. dar nu face nici un zgomot care sal auzi e doar pt ei.doar ei aud sunetele care ii deranjeaza si fug.eu aveam in pod f multi soareci si nu puteam dormi noaptea ca dansau pe tavanul fals.decand miam pus aparatul in pod nu mai am treaba.
danamaria
Scris: Thursday, November 17, 2011 4:09 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/4/2007
raly wrote:
Koko si eu am de ceva timp in pivnita cativa si nu pot sa mai scap de ei!Stau capcanele cu lipici si cred ca mai si rad de noi,astia sunt documentati ca nu mai ajuta cu nimik!I-am zis sotului ca poate au citit de pe cutia de lipici si nu mai vor sa se prindahohot hohot hohot hohot Cum arata capcanele astea cu ultrasunete si cat costa?Daca iti iei sa-mi zici efectul!ras

sunt niste aparate micute de pus in priza. ce am eu se numesc antisourice si le-am cumparat de la lidl, ce-i drept anul trecut. la mine au functionat. tin cite un aparat in priza in fiecare incapere. as mai cumpara si eu daca as mai gasi, dar n-am mai vazut.un aparat costa undeva la 50 de lei
raly
Scris: Thursday, November 17, 2011 6:29 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 12/17/2007
Mersi de info....o sa caut si eu sa vad!
pisi
Scris: Saturday, November 19, 2011 9:00 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
si au em soricei :(((((
si de un an deja ma lupt cu ei!!!!
eu stau intr-un apartament de bloc cu mannsarda, la etajul 3!!!
blocul e in mijlocul nimicului, adica campiei, asa ca se explica...
am incercat mai multe metode ucigase: otravuri si lipici. pe o foaie de carton facu n cerc din lipici si in mijloc pun o bucatica de nuca.
functioneaza! problema e ca gasec prea des cadavre.
problema mea e in spatele unor peereti de rigips, cu care am mascat grinzile de lemn ale acoperisului.
destinatia initiala a fost dulapuride depozitare dar se pare ca ma lupt inca pentru dreptul de proprietate ;))
eu am incercat si ultrasunetele - pai din moment ce gasesc cadavre, cel putin la mine nu functioneaza...
urmatoare tactica va fi preventia :))))!
voi mai masca grinzile respective cu un alt strat de rigips si sper ca asa se vor inchide toate gaurile si gauritele pe unde imi intra chiriasii nedoriti....
atat ca procedura e costisitoare si evident eu as vrea sa stiu cum si pe unda imi urca urechiattii astia micuti!
Eu si atat
Scris: Tuesday, November 19, 2019 10:35 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 11/19/2019
Si eu am aceeasi problema,imi alearga prin pod toata noaptea,imi intra ?i în bucatarie.le-am pus grausor,degeaba ca revin,le-am pus lipici,scap de unii,apar altii,plicuri din acelea speciale,manânca tot ?i tot mai sunt,am lasat aspiratorul in bucatarie ?i nu va spun ca-mi intra în aspirator pe furtun,aspir din camera celor mici pufuleti,biscui?i ?i cred ca i-a atras.adevarul e ca m-au terminat,azi mi-am dat comanda de aparat sunt 2 la pretul unuia(am prins cu reducere) si-o sa le bag pe amândoua in priza(sper sa functioneze)daca vreti va tin la curent.apropo,sunt noua pe site!imi pare bine sa va cunosc!
Eu si atat
Scris: Wednesday, November 20, 2019 7:30 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 11/19/2019
Doamne,acum am vazut ca e din 2011 postarea Crazy Lol
Tzepii
Scris: Thursday, November 21, 2019 9:04 AM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/13/2006
Ai incercat o solutie simpla ca asta:
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.