Nivel: Senior
Inregistrat: 1/11/2009 Mesaje: 5442
| Deja am ajuns la capatul puterilor.Din cand in cand imi apare cate unul.Chiar nu stiu pe unde intra. Ce as putea face? Am auzit de aparatele cu ultrasunete. Ati folosit? Sunt bune? |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| Koko ai incercat cu capcane sau cu lipici? |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Koko localnicii de aici care locuiesc la ferme sau pe langa ferme pun carbuni in gauri si nu mai vin,cica nu le plac carbunii,alta solutie sunt capcanele daca intra pe usa...ai gasit si gauri prin casa? |
|

| Am folosit grau si a murit unul la motorul frigiderului si miroseaaaa groaznic. Am folosit si lipici.Am prins dar apar din nou.Am folosit cursa .....Mie imi e frica de ei ....tip cand vad cate unul. Nu stiu pe unde intra. |
|

| koko2008 wrote:Am folosit grau si a murit unul la motorul frigiderului si miroseaaaa groaznic. Am folosit si lipici.Am prins dar apar din nou.Am folosit cursa .....Mie imi e frica de ei ....tip cand vad cate unul. Nu stiu pe unde intra.
Pisicile ar fi indicate |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/9/2010 Mesaje: 3457
| ingerash wrote:Koko localnicii de aici care locuiesc la ferme sau pe langa ferme pun carbuni in gauri si nu mai vin,cica nu le plac carbunii,alta solutie sunt capcanele daca intra pe usa...ai gasit si gauri prin casa?
Ingerash,ce fel de carbuni?Din aceia folositi pentru incalzit sau de gratar? Oare merge si pentru sobolani? La soacra mea au aparut de cca o saptamana sobolani.Misuna prin curte ziua, de parca acolo ar fi crescut.A pus grau din acela otaravit,niste pastile albastre si rosii,de la farmacia veterinara,clei pentru prins soareci,dar degeaba.M-a sunat mai inainte si mi-a zis ca a pus o cursa/capcana ,a pus niste carne cruda si branza inauntru si s-a uitat pe geam ,a vazut unul apropiindu-se dupa miros dar ca a vazut capcana si nu a intrat s-a intors inapoi,parca ar fi stiut ce-l asteapta. |
|

| Pisica da ...m am gandit si eu....dar pana atunci ma gandeam ca aparatele cu ultrasunete ar fi bune ...
K sobolanul simte miros de om. Sa nu atingeti carnea.Puteti pune si un porumb. |
|

| Uite ca nu stiu daca a pus carnea cu mana sau nu ,dar stiu sigur ca a ars bine cusca cu parlitorul de porci si a folost la manevrat un cleste de fier, apoi a pus in ea carnea .Am s-o sun sa o intreb.
|
|

Inregistrat: 6/8/2010 Mesaje: 2562
| pe unde stii ca vin pune praf de piper |
|

| Katrina wrote:
Ingerash,ce fel de carbuni?Din aceia folositi pentru incalzit sau de gratar? Oare merge si pentru sobolani? La soacra mea au aparut de cca o saptamana sobolani.Misuna prin curte ziua, de parca acolo ar fi crescut.A pus grau din acela otaravit,niste pastile albastre si rosii,de la farmacia veterinara,clei pentru prins soareci,dar degeaba.M-a sunat mai inainte si mi-a zis ca a pus o cursa/capcana ,a pus niste carne cruda si branza inauntru si s-a uitat pe geam ,a vazut unul apropiindu-se dupa miros dar ca a vazut capcana si nu a intrat s-a intors inapoi,parca ar fi stiut ce-l asteapta.
Carbuni de foc.Acum ca se lasa frigul cauta sa se ascunda prin casa Noi de groaza lor preferam sa locuim in oras,am auzit ca sunt soricei pe la casele inconjurate cu gradini mari,ferme. Nu stiu de sobolani ce ar merge...auzi pana si ei stiu de capcane |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Si mie mi+e groaza de soricei si cand am avut am scapat cu lipici . |
|

Inregistrat: 10/4/2007 Mesaje: 3495
| aparatele cu ultrasunete sunt foarte eficiente. eu le am in priza non-stop. |
|

| ingerash wrote:Carbuni de foc.Acum ca se lasa frigul cauta sa se ascunda prin casa  Noi de groaza lor preferam sa locuim in oras,am auzit ca sunt soricei pe la casele inconjurate cu gradini mari,ferme. Nu stiu de sobolani ce ar merge...auzi pana si ei stiu de capcane
Da!Pare-se ca stiu de capcane ,parca ar fi dresati. Mi-a zis ca a pus carnea si branza cu un cleste si nu a pus mana ca stia ca ii simt mirosul. |
|

Inregistrat: 3/22/2010 Mesaje: 3091
| Koko,pisica este cel mai mare dusman a lor.Alegeti una agera pe care sa o si iubesti in prealabil... si pune o la treaba.Sa vezi de mai gasesti soricuti |
|

Inregistrat: 3/12/2006 Mesaje: 3527
| Koko, aparatele cu ultrasunete sunt bune. La noi are cineva aici in zona si nici urma de soareci, desi cica ar fi destui. Se aude un sunet cam suparator, dar macar nu e urma de rozatoare... |
|
|