Cum scapam de furnici?
Subiectul anterior · Subiectul urmator
isabella
Scris: Saturday, January 15, 2011 11:40 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 12/11/2010
Eu anul trecut am patit-o cu furnicile . Sub parchet si-au facut aparitia cateva furnicute normale . La inceput au fost putine si le-am ignorat ( le consider harnicute si daca nu-mi intra prin alimente nu ma deranjeaza prezenta lor ) dar in primavara s-a intamplat surpriza . Am observat pe geamul de la bucatarie furnici cu aripi . M-am socat , ieseau furnicile de sub parchet dar aveau si aripi si cred ca intentia lor era sa iasa afara . Le-am starpit stropind de 3-4 ori cu un spray pentru diferite insecte . Au iesit toate de sub parchet si au murit afara . Nu a mai ramas nici una .

Katrina , te sfatuiesc sa dai cu spray pe tot traseul lor si neaparat pe la plinte ( imbinaturile dintre parchet sau gresie si perete ) .Eu am folosit Aroxol , insecticid universal pentru diferite insecte , ( tub albastru ) si cam intr-o luna am scapat definitiv de ele . Mult succes !
Katrina
Scris: Saturday, January 15, 2011 11:52 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/9/2010
Multumesc fetelor, am sa incerc si cu Aroxol .
Am obsevat ca ies in timpul noptii mai mult.
Vom vedea cum vom scapa de ele.
myha84
Scris: Monday, January 17, 2011 6:52 PM
Nivel

Inregistrat: 2/6/2009
Si eu m-am confruntat anul trecut cu furnicile.Aveam in camera de zi pe sub parchet si in camara si-au facut loc prin perete.Dupa ce am incercat o gramada de solutii fara rezultat m-am enerevat si am turnau in locul de unde am vazut ca ies solutie de eucalipt(de care se pune in candela). am pus in vreo 3-4 zile si de atunci nu au mai aparut.
Katrina
Scris: Monday, January 17, 2011 7:05 PM
Nivel

Inregistrat: 3/9/2010
Am dat si cu Aroxol si nimic.

Mi-e foarte greu sa vad de unde vin ,dimineata cand ma scol sunt deja iesite si pana spre pranz dispar,vin si pleaca cand au chef,parca sunt in Tara lui Papura Voda.Maine se pune mama pe pandit,ca nu se mai poate.Trebuie sa le aflu salasul si sa iau masuri.
marinmagda18
Scris: Wednesday, February 2, 2011 9:35 AM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Si eu am beleaua asta.
Iarna mucegai vara furnici.
Eu am procedat asa.
Am cumparat de la farmacia veterinara otrava pentru furnici,am diluat-o si am aplicat-o cu o siringa in spatele plintelor de la parchet.
Asa nu m-a mai scapat nici o furnica.Le gaseam decat moarte in colturi sau langa plinte.
Si ca bonus gaseam si paianjeni.Caci vara daca stai cu usa deschisa intra si se ascund.
Asa ii omoram si pe ei.
Si fac asta cam odata la 2 luni vara.
Si nu mai am autostrazi de furnici care ies de sub parchet.
Si asa si copii sunt in siguranta caci ei nu pot ajunge in spatele plintelor.thumright
raducu2000
Scris: Friday, August 5, 2011 1:50 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
am avut niste prieteni care au avut probleme cu furnicile si au rezxolvato un acest aparat
mesaj editat de moderator
denisa_rachid
Scris: Friday, August 5, 2011 2:13 PM
Nivel

Inregistrat: 8/13/2010
Eu sunt prietena cu furnicile...le mai macelaresc cand ma calca pe coadaras
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.