Cum scapam de furnici?
Subiectul anterior · Subiectul urmator
t-mihaela
Scris: Tuesday, July 28, 2009 11:02 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 6/20/2008
Eu am viespi nervi nervi Am trei zile de cand nu mai ies in curte de frica lor.Stiam ca-s acolo dar erau cuminti ,acum vad ca au devenit agresive si am citit ca la sfarsitul verii spre toamna devin periculoase ca nu mai gasesc mancare si te ataca din te miri ce.closedtopic
danab
Scris: Wednesday, July 29, 2009 8:45 AM
Nivel

Inregistrat: 3/13/2006
Mihaela, din cate stiu trebuie sa le afumi sa scapi de ele. Sau stropesti cu motorina / otet / apa fierbinte cuibul. Sa ai echipament de protectie sa nu te intepe. Iar operatiunea sa fie facuta seara/noaptea, cand ele sunt adormite.
Scapa de ele ca sa nu se adune si altele.
Uite aici mai multe solutii
alyssia
Scris: Wednesday, August 18, 2010 9:19 AM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
sunteti chiar haioase...... chiar ma intrebam cum sa scap si eu de furnicile din bucatarie... am incercat tot felul de insecticide asta pana a venit pe lume bb de acum nu mai stiu ce sa fac, cu ce sa mai dau.. am tot citit despre praful de copt o sa incerc ... este adevarat ca stau doar pe timpul verii eu am furnici in casa de 4-5 ani dar , doar pe timpul verii iar toamna pleca "cred" de unde au venit.newclap newclap newclap wav
mirela74chris
Scris: Wednesday, August 18, 2010 9:40 AM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 10/17/2009
Exista Raid spuma activa pentru furnici si gandaci si care eu cred ca te-ar ajuta.Si mie imi urcau furnicile vara pana la etajul 3.Dar de cativa ani dau cu spray si nu am mai avut probleme.
carla
Scris: Wednesday, August 18, 2010 10:01 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 2/8/2007
Am citit undeva ca daca tragi o linie cu creta in drumul furnicilor acestea nu o treverseaza
lloryy25
Scris: Wednesday, August 18, 2010 1:39 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 7/15/2008
Chiar acum 2 saptamani am declarat inchis razboiul imoptriva furnicilor,si ce sa spun le-am nimicit pe toate!Nu prea ma doare constiinta!Isi facusera cuib sub parchet iar dimineata cand ma trezeam covorul meu cel mare si paros din sufrageria misuna de unul singur in camera parca era nisip miscator.Blehhhh!
Oricum am scos plinta de la parchet si am spalat temeinic parchetul cu Domestos (solutie mai concentrata), dupa care am dat cu un spray ieftinel special pentru furnici luat la recomandarea vanzatoarei(ceva gen Super Killer),intre perete si parchet ,acolo unde sta plinta de obicei.Covorul l-am scuturat si l-am spalat cu apa si otet............(f mult otet).....si surpriza......nu mai am furnicibounce
lloryy25
Scris: Wednesday, August 18, 2010 1:40 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 7/15/2008
Asa si ca idee mi-am trimis copilul de acasa o noapte ca sa stau cu inima impacata...........
misha
Scris: Wednesday, August 18, 2010 11:27 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/12/2006
Combinatia otet si bicarbonat de sodiu a functionat si la mine in cazul furnicilor. Nici urma de ele de-atunci...
bereea
Scris: Thursday, August 19, 2010 3:13 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Misha, vrei sa detailezi un pic: le-ai combinat sau cum?Ca am musafiri in bucatarie
delfinasa
Scris: Thursday, August 19, 2010 6:23 PM
Nivel

Inregistrat: 2/13/2006
Ahhh, m-am trezit si eu cu furnicute acum la finalul verii. Din alea mici. N-am avut niciodata de cand ne-am instalat la casa si acum le-am dat cu solutie de termite cu care dau pe afara preventiv in jurul casei si nu am scapat de ele. Am curatat toate firimiturile de prin spatele aragazului care e foarte bine incastrat si in dulapuri, am dat si pe la blaturi peste tot si dupa o saptamana tot vad cateva ratacite. O sa incerc sa combin si eu otet cu bicarbonat sa vedem ce bazaconie mai fac si cu asta si daca tot nu le extermin, am vazut ca sunt niste capcane-casute care le atrage inauntru si acolo mor.
misha
Scris: Thursday, August 19, 2010 7:03 PM
Nivel

Bereea, am presarat bicarbonatul apoi am turnat otet peste. A durat cateva zile pana n-am mai vazut niciuna, dar de atunci nici n-au mai aparut. Noi stam la casa si intrau pe sub usa din spatele casei, mergeau pe langa peretele din hol si ajungeau de-acum in bucatarie. Am dat si pe afara, prin fata usii. Sper sa scapati si voi repede de neplaceri!
bereea
Scris: Thursday, August 19, 2010 10:26 PM
Nivel

Multumesc.eu am gasit gaura pe unde intra, desi sunt la etajul doi.am sa le pun bicarbonat cu otet poate scap de elepupici
misha
Scris: Friday, August 20, 2010 9:03 PM
Nivel

Da, repeta operatiunea macar de 2 ori pe zi si sigur se vor duce...
Katrina
Scris: Friday, January 14, 2011 9:03 PM
Nivel

Inregistrat: 3/9/2010
Eu, fetelor, pale sunt disperata din cauza furnicilor.

Daca ati mai vazut in plina iarna,de 2 zile eu am furnici din acelea mici si maronii.Ies de peste tot si unde am parchet si unde am gresie.
N-am avut furnici cand era cald si tineam geamurile si usile deschise si am acum .
Nu stiu ce sa mai fac ,am dat aseara cu spray de furnici ,le-am maturat dimineata pe cele moarte si azi cand am venit de la serviciu erau altele si parca mai multe.Se foiesc peste tot ca nu au ce cara.Ma multumeste faptul ca nu au intrat in bucatarie ca ar fi jale,daca le-as vedea acolo.
Am auzit ca bicarbonatul si otetul dau rezultate dar eu am parchet laminat MDF si nu am cum sa torn otet pe el ca se umfla si se strica.
V-ati mai intalnit cu asa ceva ? Ce ma sfatuiti?
bereea
Scris: Friday, January 14, 2011 9:51 PM
Nivel

eu stiu ca se mai poate da cu motorina, dar miroase.Orice am incercat nu am scapat de ele pana n-au decis ca nu le mai place la mine.Sper sa nu se mai intoarca.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.