Cum scapam de furnici?
Subiectul anterior · Subiectul urmator
shirel
Scris: Sunday, July 13, 2008 12:43 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
t-mihaela wrote:
Aoleu ce sadica esti hohot

Stai sa ma vezi la gindaci cum reactionez!hohot hohot hohot
georgy_adinutza
Scris: Monday, July 14, 2008 12:18 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/2/2006
Eu aveam la baiae si pe hol furnici , dar le-am venit de hac cu REGENT ...acum nici urma .....eram terminata de atatea furnici ...sic
Lilly of the valley
Scris: Monday, July 14, 2008 12:27 PM
Nivel

Inregistrat: 3/23/2007
mda, fereasca DUmnezeu sa omor o furnicuta de fata cu fii-mea ras e jale "Nu omoli fulnicuta!" si o ia pe degetel sa o mangaiecoeur
shirel
Scris: Monday, July 14, 2008 1:35 PM
Nivel

mariuta wrote:
mda, fereasca DUmnezeu sa omor o furnicuta de fata cu fii-mea ras e jale "Nu omoli fulnicuta!" si o ia pe degetel sa o mangaiecoeur

Ce sufletzel de copila!A mea imi seamana mie,
imi spune biza,biza si trece mai frate la
aruncat cu ce apuca in ea!hohot hohot
TeosOf
Scris: Monday, July 14, 2008 5:43 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/4/2008
mariuta wrote:

Sa se ia de mana cu Isabelle. La fel face. Nici tantarii nu ma lasa sa-i omor, de fapt nicio vietate n-am voie sa omor. M-am obisnuit. Acum le iau in mana si le arunc pe geam.
sousourel
Scris: Saturday, July 19, 2008 11:18 AM
Nivel

Inregistrat: 2/18/2006
mariuta wrote:
E de coma...Victor nu se incurca, sare pe goange cu doua picioareduel ..... nici "gandacelul" nu i-a schimbat parerea si atitudinearas
bereea
Scris: Friday, May 1, 2009 3:48 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
georgy_adinutza wrote:
Eu aveam la baiae si pe hol furnici , dar le-am venit de hac cu REGENT ...acum nici urma .....eram terminata de atatea furnici ...sic

ce e Regentul, ca m-au napadit si pe mine furnicutele.nu reusesc sa scap de ele si gata.banghead
bulibuli
Scris: Friday, May 1, 2009 4:17 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 3/17/2008
bereea, regent e o fiola pe care o gasesti la farmaciile veterinare - cel putin eu de acolo am luat, ca merge si pt purici..

eu aici am avut furnici cu miile - cica e ceva comun - am scapat de ele cu capcane pentru furnici cumparate de la supermarket, raionul cu sprayuri si capcane pt gandaci - contin niste granule galbene si dulci (scrie pe ambalaj, nu am gustat eu) care atrag furnicile, le pui pe unde umbla ele si cele "infestate" merg in cuib si le omoara si pe restul... asa am aflat unde le e si cuibul, ca a doua zi am gasit in locul respectiv muuuuulte furnici iesite si moarte, le-am maturat... acum mai pun din cand in cand cateva granule numai in locul ala si vad ca nu au mai aparut.

scrie pe ambalaj sa nu folosesti daca ai animalute in casa, sau copii care pot pune manuta si baga in gurita .. sper sa scapi de ele ca-s tare enervante chitara

tot ceva comun aici sunt soparlicile, zilnic ma intalnesc cu vreuna care merge pe perete.. de astea nu stiu cum sa scap, mi-e mila sa le omor, asa ca m-am obisnuit cu ele ras
shirel
Scris: Friday, May 1, 2009 5:21 PM
Nivel

Buli chiar in urma cu o ora mi-a intrat o soparla in casa.Partea m-ai proasta este ca inca a ramas in casa Yohanan a zis ca visez alcool alcool alcool ca el nu vede nimic.
Cu furniciile m-ai apar si la mine daca las o firmitura deodata vad sute,cica sa cautau gaura de unde vin si sa turnam apa clocotita.
sunt asa de insuportabile.banghead banghead
bulibuli
Scris: Friday, May 1, 2009 5:33 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 3/17/2008
shirel, eu le las in pace, ca ies pana la urma... gasesc ele pe unde sa iasa.. am intrebat si eu amicii nostri ce sa fac si mi-au zis ca nimic, sa stau linistita ca sunt inofensive soparlicile si e ceva normalalcool
eu le las, dar daca ramane una in casa si creste mare? ca am vazut cat de mari se fac astea, parca vad ca ne trezim 3 persoane in pat hohot
shirel
Scris: Friday, May 1, 2009 6:39 PM
Nivel

[quote=bulibuli]shirel, eu le las in pace, ca ies pana la urma... gasesc ele pe unde sa iasa.. am intrebat si eu amicii nostri ce sa fac si mi-au zis ca nimic, sa stau linistita ca sunt inofensive soparlicile si e ceva normalalcool
eu le las, dar daca ramane una in casa si creste mare? ca am vazut cat de mari se fac astea, parca vad ca ne trezim 3 persoane in pat hohot [/q

Eu una ma gandesc la copii ,brrrrr 1Orcum daca o gaseste Oshry .....ma pregatesc de inmormantare ..nu a lui ...a soparlei ..o termina!hohot hohot
bereea
Scris: Friday, May 1, 2009 7:53 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Multumesc de informatii, bulibuli.pupici am sa merg si eu la o farmacie sa intreb de asa ceva.

cat despre soparlute, am coborat o data de la etajul 9 ca sa duc una in in iarba, in parc...tare sunt dragute si nu le-as putea face nimic rau.Ele sunt tot timpul musafiri pe la noi.
fdianamaria
Scris: Tuesday, July 21, 2009 12:25 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/17/2006
Noutati din lumea furnicilor: inafara de celebrul deja Regent (ultra testat si de noi), va aduc la cunostinta ca si cojile de lamaie mucegaite functioneaza (la mine a fost o idee si din auzite, dar mai ales din inconstienta...am uitat lamaia cazuta pe jos, langa frigider ras )
O alta noutate in domeniu ar fi....paianjenii. Cei mici si simpatici de pe la colturile camerei. Am tot omorat pe ei cu cruzime pana le-am gasit o "intrebuintare" perfecta. Am constatat cu bucurie ca imi papa toate insectele din jur (de la furnicute,la muste si tantari)
Neuro
Scris: Tuesday, July 28, 2009 12:46 AM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
fdianamaria wrote:
Noutati din lumea furnicilor: inafara de celebrul deja Regent (ultra testat si de noi), va aduc la cunostinta ca si cojile de lamaie mucegaite functioneaza (la mine a fost o idee si din auzite, dar mai ales din inconstienta...am uitat lamaia cazuta pe jos, langa frigider ras )
O alta noutate in domeniu ar fi....paianjenii. Cei mici si simpatici de pe la colturile camerei. Am tot omorat pe ei cu cruzime pana le-am gasit o "intrebuintare" perfecta. Am constatat cu bucurie ca imi papa toate insectele din jur (de la furnicute,la muste si tantari)

Eu am incercat cu MIERE!!! Am pus intr-un capac de borcan miere si au venit, ramanand acolo prinse:D. Dupa aceea am bagat capacul cu furnici intr-o plasa si am legat-o dupa care am aruncat punga la gunoi. Asa am facut de mai multe ori pana s-a umplut capacul de miere cu furnici. Capacul trebuie sa fie de la un borcan!. Incercati! SAL
Astept raspunsuri cu rezultatele obtinute. :D :020: :169: :207:
delfinasa
Scris: Tuesday, July 28, 2009 8:25 PM
Nivel

Inregistrat: 2/13/2006
Bune ideile cu lamai si miere!
La mine inca functioneaza solutiile cumparate din magazin pentru furnici si alti bugs...fac dezinsectie bianual, atat in casa, dar mai ales in jurul ei, pentru ca stau in zona de padure si e teroare cu insectele.

In trecut am avut o problema cu soparlitele, unele cu codite albastre...in fiecare vara imi apar cateva in garaj, circula pe peretii garajului si pe driveway, sunt locatari obisnuiti acum, consumatori buni de insecte thumleft...nu ma mai deranjeaza ca la inceput cand ne-am mutat, atata timp cat stau acolo si nu-si muta cuibul in casa.
Acum am 2 amenintari: veverite si caprioare. Pe primele mi s-a pus pata rau de tot, mi-au halit toate rosiile si bulbii de floritunete. Iar acum 2 zile imi zice vecina-mea ca a vazut o caprioara in curte...deci si aia o sa-mi viziteze gradina in curand si, daca o prind, gratarul gunsessencampfire
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.