Cum scapam de furnici?
Subiectul anterior · Subiectul urmator
fdianamaria
Scris: Wednesday, August 22, 2007 9:46 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/17/2006
La sedinta de bloc ziceau vecinii ca au avut si ei furnici si au scapat de ele cu fiola contra gandaci de colorado, de la magazinele de seminte sau de la farmacii veterinare. Cica e buna si pentru purecii de la trandafirii japonezi. scratch
stele_pe_cer
Scris: Wednesday, August 22, 2007 10:22 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/13/2006
fdianamaria wrote:
La sedinta de bloc ziceau vecinii ca au avut si ei furnici si au scapat de ele cu fiola contra gandaci de colorado, de la magazinele de seminte sau de la farmacii veterinare. Cica e buna si pentru purecii de la trandafirii japonezi. scratch

Dar cica nu e asa buna pt copii, daca ei inca mai baga mana in gura sau daca jucariile, asternutul sau orice altceva a intrat in contact cu solutia si apoi cu copilul.Pe de alta parte cica exista si o solutie agreata de copii, fara riscuri.Eu p'asta nu am gasit-oras !Dar am scapat de furnici prin deratizare.I-am kemat in concediul nostru, au venit, au spray-uit si gata cu furnicile.De anul trecut le-am spus "adio!"Dupa deratizare, au sters parintii mei cu o solutie de parket portiunile deratizate, ca sa fie cat mai safe pt Matei.
mihaela75
Scris: Thursday, August 23, 2007 2:20 PM
Nivel

Inregistrat: 2/22/2006
Eu de cand am dat cu solutie penteu furnici gasesc muste moarte peste tot.Intra in casa, bazaie pe geam si apoi nu mai stiu ca nu le mai vad, le adun cu aspiratorul de pe jos yes De furnici nu mai zic, nici nu mai stiu cum arata.yes
stele_pe_cer
Scris: Thursday, August 23, 2007 2:36 PM
Nivel

mihaela75 wrote:
Eu de cand am dat cu solutie penteu furnici gasesc muste moarte peste tot.Intra in casa, bazaie pe geam si apoi nu mai stiu ca nu le mai vad, le adun cu aspiratorul de pe jos yes De furnici nu mai zic, nici nu mai stiu cum arata.yes

Bine, voi oricum sunteti mai evoluati...ma mir ca mai sunt muste si furnici pe la voiras !
mihaela75
Scris: Thursday, August 23, 2007 4:07 PM
Nivel

Ma, nici mama evolutiei nu starpeste mustele banghead Sunt dinalea mari si negre sau verzi .Iar furnicile sunt la ele acasa pe-aici ,sa vezi ce de-a produse de starpit furnici nervi sa-ti mai povestesc si de urechelnite?plans Alea-s afara , ti se face pielea de gainapale
stele_pe_cer
Scris: Thursday, August 23, 2007 4:09 PM
Nivel

Aaaa...nu, nu imi spune de urekelnitzepuker !D'astea nu avem si nici nu ne dorimnu !
mihaela75
Scris: Thursday, August 23, 2007 5:12 PM
Nivel

Stele, daca-ti iei casa le primesti ca bonus ras acum m-am prins si eu cum sta treaba , pretul e X cu furnica inclusa hohot Nu cred ca exista casa fara macar trei patru bidoane de insecticid prin magazie alcool Spor la deratizat fetelor ,fara mila closedtopic
fdianamaria
Scris: Friday, August 24, 2007 9:30 PM
Nivel

Inregistrat: 2/17/2006
Stele, daca-ti iei casa le primesti ca bonus ras acum m-am prins si eu cum sta treaba , pretul e X cu furnica inclusa hohot Nu cred ca exista casa fara macar trei patru bidoane de insecticid prin magazie alcool Spor la deratizat fetelor ,fara mila

WOW
what what what

PS Sa stiti ca metoda cu praful de copt si cea cu sarea nu dau roade. Am testat !!!
t-mihaela
Scris: Friday, July 11, 2008 12:08 AM
Nivel

Inregistrat: 6/20/2008
Metoda de eliminat urechelnitele fara chimicale...va zic daca da rezultate.Le-am gasit pe situl de pest control al guvernului .

Other Control of Earwigs

Non-chemical methods such as trapping and baiting have been found to be effective in controlling earwigs.

Trapping

Traps that appeal to the earwig’s need for shelter include pieces of corrugated cardboard or wood with grooved surfaces facing each other and secured by a rubber band. Place them, standing on end, in shrubbery, hedges and around trees, and in areas where earwigs commonly seek shelter.

Flower pots may be stuffed with moistened straw, hay or newspaper, then inverted onto stakes planted in the ground. Hollow bamboo canes that are open at both ends, and short sections of old garden hose, or rubber tubing, can be tied into bundles and placed under vegetation, against a fence, or anywhere earwigs congregate. Empty traps each morning into a pail of hot water, or water topped with kerosene or detergent.

Baiting

Natural Attractants - Earwigs are strongly attracted by fish oil and to a lesser extent to vegetable and other oils. Aluminum plates, sardine cans or other shallow containers partly filled with oil and buried to the rims in the soil will attract and trap many earwigs. This method can also be effective using empty UNRINSED frozen juice containers. Fill the tins two-thirds of the way with water, top them with liquid soap, and place them near foundation walls and throughout the garden.

Si tot citind despre minunatele ganganii mi-am dat seama ca eu cu mana mea le-am facilitat procreerea pe langa casa mea si le mai dau si zilnic hrana ...de-acum schimb foaia angry Bine ca nu fac oua in casa ca asta-mi mai trebuia , zice ca vin la capatat niscavai haleala si apoi pleaca ca afara le place mai mult ...scarboase dihanii pale
carla
Scris: Friday, July 11, 2008 12:14 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 2/8/2007
N-am prea inteles tare multe de aici,dar stiu ca furnicile nu trec peste creta.Le tragi o dunga cu creta(asta de la noi functioneaza)pe unde nu vrei sa treaca.Eu le-am trasat un cerc si nu puteau sa iasa din eltopai
t-mihaela
Scris: Friday, July 11, 2008 12:17 AM
Nivel

Waw, chiar,asa mege cu creta?O sa fac si eu topai O sa traduc diseara polologhia de mai sus ,in principiu zice ca se pun capcane ,cutii de conserve cu ulei ca ele sunt atrase de uleiuri vegetale si mai vin si la lumina iar noi aven niste felinare solare , noaptea fac lumina de pamplezir , de frumusete ca oricum nu vezi nimic la orbecele alea.Toata lumea pune ca e cool disputa
shirel
Scris: Friday, July 11, 2008 9:44 AM
Nivel

Inregistrat: 7/22/2007
Ce fac eu si chiar da rezultate bune.Urmaresc de unde vin toate furnicile ,ele isi fac un cuib(o gaura )si de acolo ies toate dintr-un singur loc.Luam
apa clocotita si turnam la cuib si peste furnici,o data ,s-au de doua ori si nu mai
aveti nici urma de ele!ras
Mela
Scris: Friday, July 11, 2008 10:56 AM
Nivel

Inregistrat: 11/19/2006
Shirel,esti criminala hohot

dar metoda e super cool
shirel
Scris: Friday, July 11, 2008 3:00 PM
Nivel

Inregistrat: 7/22/2007
sami wrote:
Shirel,esti criminala hohot

dar metoda e super cool

hohot hohot hohot C-am asa ceva toate dintr-o singura lovitura!
t-mihaela
Scris: Saturday, July 12, 2008 6:20 AM
Nivel

Aoleu ce sadica esti hohot
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.