Cum scapam de furnici?
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Anaida
Scris: Wednesday, March 22, 2006 1:26 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/12/2006
Fetelor, de vreo luna s-au mutat alti proprietari in apartamentul de sub noi si, de cand au inceput curatenia, ne-au invadat furnicile...peste tot, de la baie, pana la bucatarie!!! Cum sa scap de ele, ca mi-e mila sa le omor si nici ceva toxic nu as pune, avand in vedere ca am 2 copii mici! Stiti vreo solutie care sa nu dauneze nimanui, sa le faca sa plece?
Kiki
Scris: Wednesday, March 22, 2006 1:28 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
Furnicile dispar rapid daca pe drumurile lor se presara praf de copt.
Anaida
Scris: Wednesday, March 22, 2006 1:50 PM
Nivel

O sa incerc, kiki, dar va fi cam greu, ca drumul lor e peste tot...ce drum! e ditamai autostrada in casa mea!!! plans
Kiki
Scris: Wednesday, March 22, 2006 1:57 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Anaida wrote:
O sa incerc, kiki, dar va fi cam greu, ca drumul lor e peste tot...ce drum! e ditamai autostrada in casa mea!!! plans

te cred si te inteleg. Si eu am avut un vecin mai jegos si imi intrau furnici in casa. dar atunci nu era bebe si nici insarcinata nu eram asa ca am scapat cu spray contra gandacilor.
Acum ramane de vazut cu praful de copt. Solutia asta am gasit-o pe net, nu e testata...

Kiki attached the following image(s):
dog.gif

Roxanel
Scris: Wednesday, March 22, 2006 2:22 PM
Nivel

Inregistrat: 3/13/2006
Daca ai depistat pe unde iti intra in casa, sau pe unde calatoresc, mai poti presara ardei iute pisat, boia iute, praf de chilli. ras
g_nicoleta2000
Scris: Wednesday, March 22, 2006 2:47 PM
Nivel

Anaida, la ai mei in casa a fost dezastru acum cativa ani deoarece vecinul de la parter cara cartoane. Ne-a infestat pe toti cu niste furnicutze rosii mici care intrau in mancare, paine, rufe murdare. Dupa ce a murit mosneagul ne-am unit cu totii de pe scara si am dat ramele de la geam si incheieturile de la tevile de caldura cu raid spuma si asa a scapat de ele.
Remedii naturiste nu stiu dar tinand cont la cat de rapid se inmultesc si cat sunt de harnice ai mari sanse de asediu.plans
codruta
Scris: Wednesday, March 22, 2006 5:25 PM
Nivel

anaida, stiu un remediu simplu si sigur
Fa intr-un pahar o solutie concentrata de apa cu zahar si lasa-l descoperit de seara pana dimineata
succes
AdrianaC
Scris: Wednesday, March 22, 2006 5:47 PM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Daca nu merge nici asa, adu niste gandacei sa manance furnicile hohot si apoi ceva care sa manance gandaceii si tot asa (glumeam).

Cred ca e tare rau cu furnicutze. Nu exista in comert ceva sprayuri contra furnicilor ?
taki
Scris: Wednesday, March 22, 2006 5:58 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 2/13/2006
De praf de copt stiu si eu ras , incearca poate reusesti oare
Anaida
Scris: Wednesday, March 22, 2006 8:56 PM
Nivel

Multumesc, fetele...de maine incepem atacul!!! ras
leut
Scris: Wednesday, March 22, 2006 9:26 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/15/2006
Mai era un leac...acolo unde sunt pui bucatele de paine si astepti... ras Apoi le recoltezi...stiu de la o prietena care avea pe balcon si a scapat asa.
AdrianaC
Scris: Thursday, March 23, 2006 1:55 AM

Cred ca e jale mare cu asta !

Noi am avut la un moment dat, chiar dupa ce ne-am mutat si era casa curata curatica, nou nouta, proaspat zugravita si aranjata, GANDACI.

Ma isterizasera, mai ales ca nu intelegeam de unde sunt. Pana m-am prins ca vecinii, binevoitori, s-au gandit sa ne faca o primire ca la carte hohot si ne-au "imprumutat" din gandaceii lor.

Pana la urma am scapat cu o solutie care se cumpara de la farmacie, nu mai stiu exact cum se cheama, dar stiu ca e o fiola cu o solutie pentru gandacul de colorado. Am dat cu aia si am scapat. Acum sa vedem vara asta cum stam. oare
stele_pe_cer
Scris: Saturday, April 15, 2006 3:49 PM
Nivel

Se pare ca nu sunt singura cu "musafiri" harnici in casasic .Noi avem furnici in casa de ani de zile numai ca eu nu sunt de acord sa le "gazez', pe motivul strupid poate, ca oricum toamna dispar.Ne onoreaza cu prezenta de acum, din martie-aprilie si pana prin septembrie...cum e romanul: cum da caldura, pleaca la mare, asa si cu furnicile melesic , numai vara stau cu noi.

Acum, ca Matei este maricel si merge, se pare ca inca nu a facut cunostinta cu furnicile.Nu pot presara nimic in camera, ca mi-ar fi teama ca Matei hop si el cu gurita.Kestia cu raid pe la rame ar fi o varianta, dar kiar sa le omor cu mana mea, pacra nu ma lasa sufletul...sotul zice ca nu sunt normala, si cand incep cu teoria mea, cum ca nu eu am dat viata, nu eu iau viata, imi da dreptate...pana la urmatoarea furnicuta pe care o prinde plans
AdrianaC
Scris: Saturday, July 29, 2006 6:03 AM

stele_pe_cer
Scris: Saturday, July 29, 2006 1:41 PM
Nivel

AdrianaC wrote:
Cred ca e jale mare cu asta !

stiu ca e o fiola cu o solutie pentru gandacul de colorado. Am dat cu aia si am scapat. Acum sa vedem vara asta cum stam. oare

Adriana, ai idee, acea solutie e toxica daca bagi in gura un obiect ce contine particule fine din el?Mie mi-e teama sa dau cu ceva solutie, din cauza ca Matei ar putea baga in gura un obiect ce a intrat in contact cu solutia.

Nicoleta, raid-ul spuma ai idee pentru ce este ?Pt.gandaci, insecte d eorice fel, are o denumire anume?daca mai ai in casa flaconul, imi poti spune culoarea lui sic e scrie pe el,a dica pt.ce e el?

Pe noi ne manaca de vii furnicile, nu mai e ca in alti ani, sa fie inofensive...acum au inceput sa ciupeasca...si nu pot applica nici praf de copt, nici zahar sau mai stiu eu ce...ca sunt absolut peste tot, numai in pat nu s-au mutat toatebanghead !

Multumesc, Adriana, am trecut de spiritul ecologic, ma halesc furnicile de vii, decicaut o solutie eficienta, nealergogena care sa le extermien, in orice mod...poate s ale si spanzure de limba, ca nu-mi mai pasa...Aparatul pare fain, dar mi-e teama sa nu fie vreo tzeapa, apoi, doar in pamant o fi bun, ca eu n casa cam am parket, pamant numai in jardinierele de pe balcon si...in spatele bloculuihohot !
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.