Cum scap de gandaci de bucatarie?
Subiectul anterior · Subiectul urmator
turturica
Scris: Thursday, January 4, 2007 1:02 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 10/23/2006
vivy wrote:
Cum as putea scapa de gandaci de bucatarie, am incercat deja cateva variante, spray si capcane pt gandaci Rayd. plans Stici ceva metode naturale ca deja mie sila de gandaci. In fiecare noapte pe la 12-1 ies la "vanatoare", si nu stiu de unde vin atatia.Merci.

o solutie traznet, un "cocktail" mortal:
1 fiola REGENT +1 fiola FENDONA se dizolva intr-un litru apa (poate fi usor calduta)' se stropeste pe la toate colturile, usile, mascarile... efectul e garantat cel putin un an, aproape doi box2
danab
Scris: Thursday, January 4, 2007 2:50 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/13/2006
turturica wrote:

o solutie traznet, un "cocktail" mortal:
1 fiola REGENT +1 fiola FENDONA se dizolva intr-un litru apa (poate fi usor calduta)' se stropeste pe la toate colturile, usile, mascarile... efectul e garantat cel putin un an, aproape doi box2

eu am folosit doar REGENT si a dat roade, in 2 zile am curatat casa de ei bataus
Atentie la copii, ca e tare solutia!
fdianamaria
Scris: Thursday, January 4, 2007 6:22 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/17/2006
DA!!! Regent e solutia ideala !!!
mommy
Scris: Thursday, January 4, 2007 6:33 PM
Nivel

Inregistrat: 11/18/2006
Eu am fost disperata cu gandacii, nu reuseam sa scap de ei nicicum, nici cu Regent, nici cu solutia celor de la deratizare, nici cu acid boric. Pana mi-a spus cineva de GLOBOL, este un gel (ambalat la tub, ca pasta de dinti), eu l-am gasit la Carrefour. Se pun picaturi din gelul asta pe sub mobile, chiuveta etc si dispar toti gandacii. Nu mi-a venit sa cred, au disparut cu totul, de mai mult de jumatate de an nu am mai vazut nici un gandac!
Andreutza
Scris: Monday, October 1, 2007 4:29 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
anul trecut,venise un vecin din Spania si a adus cu el in bagaj nijte gandaci fff mari si rosii si care erau foarte greu de omorat,erau imuni la Raid.au venit de la derantizare si am scapat de ei. Acum avem din nou alt tip de gandaci dar nu-mi explic pe unde vin,caci in casa este curatenie mereu si dau mereu de atunci cu solutie.Probabil pe tevi dar nu stiu cum sa rezolv problema.sa chem din nou deratizarea?
andrada74
Scris: Wednesday, October 31, 2007 9:02 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 11/25/2006
dupa ceva terapii cu Regent gindacii mei (si ai vecinilor, se pare ca ii impartim) au devenit imuni. Raid deja e frectie la picior.
Miru, zici ceva de Globol? oare se gaseste in toata reteaua Carrefour? am sa caut si in Iasi poate au. Sunt dispusa sa incerc orice, atit timp cit nu afecteaza pe bebe.
Lilly of the valley
Scris: Wednesday, October 31, 2007 9:12 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 3/23/2007
Andrada, daca desinsectia o faci numai tu, tot acest chin e util numai temporar. Gandacii se oplosesc pe unde pot, dupa care te vor invada de indata ce va trece efectul insecticidului. Pentru reusita unei desinsectii e musai sa fie facuta de catre toti cei din bloc. Noi doar asa am scapat.
Alyna
Scris: Thursday, January 24, 2008 2:49 PM
Nivel

Inregistrat: 2/15/2006
Noi am avut mareeeeee problema cu gandacii.Am folosit Regent si de 1 an jumate n-am mai vazut picior de gandac in casayes yes yes Dilutia:o fiola la 2 L de apa.
AdrianaC
Scris: Thursday, January 24, 2008 3:36 PM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

La noi s-au mutat de curand niste vecini noi si bineinteles ca incepand curatenia i-au gonit pe minunatii lor gandaci si pe la vecini si implicit si pe la mine.

Am dat acum 2 zile cu REGENT si au disparut instant de atunci. Eu am diluat fiola doar in 750 ml apa - doza de soc hohot
tabmirela
Scris: Thursday, January 24, 2008 4:19 PM
Nivel

Inregistrat: 9/19/2007
eu am trecut printr-o situatie cumplita cu gandacii si cu alte vietuitoare.in urma cu 5 ani cand am fost fortati sa ne mutam imediat ce am semnat actele,dupa o igienizare a locuintei am descoperit cu stupoare gandacii.am crezut ca-i distrugem cu spray dar ei reapareau.
la o colega de servici am gasit salvarea:regent
pe langa toate astea, am descoperit plosnitele.
la inceput nu stiam ce sunt. am chemat o firma de dezinsectie si ne-a scapat de cosmar.ne-au asigurat ca ,daca nu dispar ,vor veni a doua oara gratis.n-a mai fost cazul.
pentru gandaci dam preventiv,(chiar daca n-au mai aparut) o data pe an
shirel
Scris: Thursday, January 24, 2008 11:10 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
Nu-mi prea place subiectul asta brrrr,dar asta este ,noi cind ne-am mutat in
casa noua am chemat si noi o firma de dezinsectie si chiar ca inca nu m-au
vizitat.De multe ori mai intra si prin gaura de la chiuveta sau prin scurgerea de la cada ,asa ca seara ar putea fi astupate cu dopul .Foarte multi intra si pe
acolo prin teve.uf,nenorocitii !
klarisse
Scris: Monday, February 18, 2008 12:51 PM

Va dau eu o "reteta" care va scapa de urataniile alea pentru 2-3 ani de zile, aceasta reteta e cam secreta (sa zic asa) adica cine o stie nu stiu de ce nu o spune si celorlalti...in fine, eu am aflat-o de la o vecina cand stateam la bloc si cu asta i-am scapat si pe alti prieteni si rude din locatii diferite.

Ingredientele se pot dubla in functie de cate camere aveti.

- un plic acid boric
- un cartof
- un ou

Preparare:

Prima data se pune oul (intreg cu coaja) la fiert cca 3 ore. Ati vazut bine...chiar 3 ore se tine la fiert si se mai adauga apa din cand in cand, am sa va explic si de ce, ptr ca fiert atat de mult timp el devine toxic! se innegreste si miroase ingrozitor.
Inainte cu 10 minute, de a opri focul la ou, se fierbe cartoful (care nu stiu ce rol are, probabil sa lege compozitia)

In continuare...

Se lucreaza foarte repede sa nu se raceasca oul si cartoful.

Cu manusi din plastic si masca la nas, decojiti oul si il pasati impreuna cu cartoful bine, adaugati acidul boric incorporati bine sa iasa un piure si formati gramajoare rotunde (sau cum or fi) si le aruncati in spatele aragazului, frigiderului...dulapurilor, peste tot prin casa, in locuri neaccesibile animalelor sau copilasilor si le lasati acolo (eu la inceput uitam ce-s alea aruncate si le luam cu aspiratorul)
Si asta-i tot! nu veti mai avea niciun gandac...ani de zile. Eu repetam procedeeul la 2 ani.

Dupa aceea e bine, sa ardeti cu o lumanare in spatele dulapurilor de bucatarie urmele acelea negre de la gandaci.

mariusl82
Scris: Sunday, December 7, 2008 2:01 PM

salutare
am si eu o problema cu acesti minunati gandaci.Am cautat regent peste tot dar nu am gasituff ,ma poate ajuta cineva si pe mine?
Va multumesc
tabmirela
Scris: Sunday, December 7, 2008 2:26 PM
Nivel

Inregistrat: 9/19/2007
mergi la o farmacie veterinara.
gasesti acolo
cristinaflorina
Scris: Sunday, December 7, 2008 2:48 PM
Nivel

Inregistrat: 1/12/2008
klarisse wrote:
Va dau eu o "reteta" care va scapa de urataniile alea pentru 2-3 ani de zile, aceasta reteta e cam secreta (sa zic asa) adica cine o stie nu stiu de ce nu o spune si celorlalti...in fine, eu am aflat-o de la o vecina cand stateam la bloc si cu asta i-am scapat si pe alti prieteni si rude din locatii diferite.

Ingredientele se pot dubla in functie de cate camere aveti.

- un plic acid boric
- un cartof
- un ou

Preparare:

Prima data se pune oul (intreg cu coaja) la fiert cca 3 ore. Ati vazut bine...chiar 3 ore se tine la fiert si se mai adauga apa din cand in cand, am sa va explic si de ce, ptr ca fiert atat de mult timp el devine toxic! se innegreste si miroase ingrozitor.
Inainte cu 10 minute, de a opri focul la ou, se fierbe cartoful (care nu stiu ce rol are, probabil sa lege compozitia)

In continuare...

Se lucreaza foarte repede sa nu se raceasca oul si cartoful.

Cu manusi din plastic si masca la nas, decojiti oul si il pasati impreuna cu cartoful bine, adaugati acidul boric incorporati bine sa iasa un piure si formati gramajoare rotunde (sau cum or fi) si le aruncati in spatele aragazului, frigiderului...dulapurilor, peste tot prin casa, in locuri neaccesibile animalelor sau copilasilor si le lasati acolo (eu la inceput uitam ce-s alea aruncate si le luam cu aspiratorul)
Si asta-i tot! nu veti mai avea niciun gandac...ani de zile. Eu repetam procedeeul la 2 ani.

Dupa aceea e bine, sa ardeti cu o lumanare in spatele dulapurilor de bucatarie urmele acelea negre de la gandaci.

pale

Auzi pai si oul ala nu miroase ingrozitor prin casa nu ne cade nasul si noua?
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.