Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 8/5/2006 Mesaje: 141
| Cum as putea scapa de gandaci de bucatarie, am incercat deja cateva solutii, spray si capcane pt gandaci Rayd. Stici ceva metode naturale ca deja mie sila de gandaci. In fiecare noapte pe la 12-1 ies la "vanatoare", si nu stiu de unde vin atatia.Merci. Exista otrava sau insecticid special pentru combaterea gandacilor de bucatarie ? |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/22/2006 Mesaje: 4839
| De la vecini vin.Pana nu eradicati gandacaria in tot blocul nu scapi.Trebuie sa convingi vecinii sa dea si ei cu solutie . |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/25/2006 Mesaje: 995
| de la vecini vin..... si ori cit te chinui tot vin pe tevi
trebuie sa scape toti vecinii, sa se deratizeze fiecare apartament dar pina atunci
cumpara citeva tuburi si da mult peste tot cu geamurile inchise si plecati o vreme de acasa, citeva ore... +
incearca cu sol pentru gindaci de colorado ( de cartofi de la farmacia veterinara) care o faci mai concentrata si dai pe margine, la colturi pe unde se plimba gindacii, "numai ai grija sa nu atingi si tu si apoi mincarea"
renunta la pungi , hirtii, cutii...... si tot felul de chestii care " or sa trebuiasca vreodata", foloseste aspiratorul la curatenie
sau ia-ti pisica, am inteles ca-i prinde si maninca,( eu n-am probat metoda asta) - dar fa totusi o proba cu una din vecini" |
|
 Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17814
| Vivy, si eu am aceasta problema. Peste zi nu e niciunul, dar noaptea mai zaresc 1-2.
Eu am dat cu solutie din aceea concentrata, pentru gandacul de colorado, si am cam scapat de ei, dar din cand in cand mai apar, ca vin din vecini si nu am ce sa le fac. Noroc ca e pe terminate vara si poate se mai potolesc.
Oricum, solutia aceea e destul de buna, zic eu. |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 3065
| fetelor incercati cu REGENT se gasescte la farmaciile veterinare !!! Este super eficient , credeti-ma si eu aveam , de cand am dat cu REGENT ..nici urma de gandac !!! |
|

| se face deratizare in tot blocul, sper acum nu stiu in ce consta, ...e toxica, ...trebuie sa departez de perete toata mobila sau nu, pateaza? stie cineva care a avut parte de asa ceva? va rog sa-mi spuneti ce ar trebui sa fac. Merci! |
|
 Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17814
| georgy_adinutza wrote:fetelor incercati cu REGENT se gasescte la farmaciile veterinare !!! Este super eficient , credeti-ma si eu aveam , de cand am dat cu REGENT ..nici urma de gandac !!!
Asaaaa !!!! Regent ii spunea ! Nu mai stiam exact cum se cheama, dar asta am folosit si eu |
|

| deratizare la bloc la mine s-a facut astfel
au venit de la o firma cu masti si un aparat de stropit si au dat pe la colturi, pe margine pe linga pereti in bucatarie, pe hol si in camere, si cine a vrut i-a lasat si sol in sticluta contra cost , cred ca au facut si la subsol
oricum nu au vrut toti vecinii dar asta e alta problema.........dar si asa au mai disparut
oricum sol de gindaci de colorado eu am pus o fiola in 2 l apa , si cu o sticla cu gaura in dop am stropit tot asa pe linga pereti |
|

| georgy_adinutza wrote:fetelor incercati cu REGENT se gasescte la farmaciile veterinare !!! Este super eficient , credeti-ma si eu aveam , de cand am dat cu REGENT ..nici urma de gandac !!! Eu am descoperit o metoda dar nu 100% eficienta, sa zicem 80 %, dupa ce am facut curat, am aruncat tot ce era in plus si nefolositor, am pus toate in cutii inchise ermetic, sa fiu sigura ca nu patruleaza pe lucruri mele. se mai gasesc cativa rataciti dar mege metoda, TOATA NOAPTEA LAS FEREASTRA DESCHISA si cum e racoare si nu e pic de miros de mancare, doar cand ma culc mai vanez vreo 1-2 in rest liniste pe seara respectiva ...si asta pana la iarna Tocmai acum am vazut lori16ro merci. Si a trebuit sa pleci de acasa cateva ore dupa deratizare, sau nu e toxic? In caz de nu se strang suficiente semnaturi pt dezinsectie, am sa incerc cu regent. regent cum se afla in fiole? si unde sa dau pe pereti?Stiu diluat.Nici nu stiu cum sa procedez, pot da si in camera, nu e toxic, pateaza?Merci!
|
|

| cind am luat eu erau fiole la farmacia veterinara , si dai pe marginea dintre parchet si perete, pe la colturi.........pe unde se plimba gindacii........nu pe pereti, , si ai grija sa nu te atingi pe miini si apoi alimentele, iar dupa un timp speli
nu cred ca e nevoie sa pleci de acasa |
|

| lori16ro wrote:cind am luat eu erau fiole la farmacia veterinara , si dai pe marginea dintre parchet si perete, pe la colturi.........pe unde se plimba gindacii........nu pe pereti, , si ai grija sa nu te atingi pe miini si apoi alimentele, iar dupa un timp speli
nu cred ca e nevoie sa pleci de acasa La mine le place pe mobila, prin dulapuri sa se plimbe ca e mai drept decat gresie si sub frigider ca e mai cald acolo, chiar si pe pereti in bucatarie. Si cam dupa cat timp spal, 1 saptamana? Merci mult pt ajutor |
|

| sincer nu mai stiu cum am facut dar ar trebui sa-i gasesti morti dupa ce ating solutia, cred ca o sapt e ok
|
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 6570
| Da, Regentul il recomand si eu. E foarte eficient, sa stii. Il gasesti in farmacii veterinare, e pana in 50 de mii o fiola. O dizolvi intr-un litru de apa (nu asa cum scrie la instructiuni, pentru ca de fapt e destinat culturilor), de preferat intr-un recipient cu pulverizator. Dai peste tot fara probleme, nu necestita spalare dupa. Eu cand am folosit prima data stateam intr-o garsoniera intr-un bloc destul de vechi plin de pensionari si erau "hoarde" de gandaci. Am dat cu Regent si am plecat de acasa un week-end. Efectul a fost garantat. N-am mai vazut picior de gandac pana m-am mutat de acolo. A doua oara cand am folosit am dat cateva zile la rand cu Regent, fara a inchide geamurile. Si la fel a avut efect. Iti doresc mult succes! |
|
 Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Si maica-mea a avut/are probleme cu gandacii de bucatarie care mai vin noaptea...in afara de regentul asta care e bun, dus gunoiul si avut grija sa nu ramana frimituri prin casa peste noapte, aragazul spalat mereu, ea mai foloseste vrece, daca stiti ce este...un soi de ramasite de la facutul sapunului de casa, de culoare maro inchis, foarte tare la miros si toxic...cand dadea cu vrece, dadea dimineata devreme pe la colturi de jur imprejurul casei, pe balcon, la geamuri, sub si dupa aragaz si frigider, la gurile de aerisire de la bucatarie si de la baie, lasa toate ferestrele inchise si aerisea bine cateva zile dupa aia si o perioada de cateva luni nu mai veneau...si cand pleaca in concediu mai fac terapia asta de soc pentru gandaci, dar degeaba dai tu daca vecinii nu dau si ei si le colcaie gandacii in casa ca mai tarziu tot fac vizite si pe la tine...au ai mei o vecina care are lambriuri si colcaie sub ele, dar nu si le da jos ca "sunt tare estetice in casa" ...ce poti sa faci in cazul asta, sa-i darami casa? Noroc ca aici nu am gandaci sau alte insecte in casa...pe afara sunt puzderie ca doar stam in padure, dar am plase fine la toate geamurile si usile din casa si nu patrunde nimic de afara, plus ca am in garaj solutii contra insectelor cu care dam de 2-3 ori/an in jurul casei sa "sigilam" teritoriul nostru si nu avem probleme...cand stateam cu chirie mai veneau furnici, dar culmea nu veneau la bucatarie unde na, mai raman frimituri pe care nu le observi, ci in dormitor...acolo avea dragul meu sot obiceiul sa manance mere sau alte fructe si sa lase cotoarele si imediat gaseam traseul plin de furnici...pana am luat solutie si am dat si de atunci picior de furnica n-a mai venit cu toate cotoarele lui barbata-miu lasate pe unde apuca. |
|

| Am gasit o solutie 100%naturala de a scapa de gandaci, e in teste de 1 saptamana si vad ca testul reuseste. Am pus peste tot prin dulapuri, sertare, pervaz, si acum urmeaza sa atarn si prin bucatarie buchete de foi de dafin. In dulap dupa ce am "varsat punga" cu foi de dafin au mai iesit noapte vreo doi pe care i-am prins si de atunci nici unul. |
|
|