|

Nivel: Senior
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 5519
| Eu m-am trezit iar cu gandaci, ca a venit vecina din Spania si a facut curat Pentru ca nu mai pot folosi solutie Regent, din cauza Mirunei si pt ca sunt in bucatarie, am cumparat capcane de la farmacia veterinara. Am o saptamana, nu am mai vazut vreun gandac, dar astept sa gasesc mortii. |

Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/12/2008 Mesaje: 1309
| Mai fetelor am cautat si eu Regent dar mi-a zis la o farmacie veterinara ca nu se mai fabrica. E adevarat ca innebunesc. De cind ne-am mutat nu mai scap de ei. Apar citiva noaptea. Si vorba aia e casa noua nu prea are de unde si blocul nou dar nu gasesc Regent. Pe net nu exista nicaieri sa il comand oare. Please help. |

Inregistrat: 10/4/2007 Mesaje: 3495
| acid boric e solutia! |

| Mai este si solutia Decis - tot pt gandaci. E chiar mai puternica. Eu am amvut succes cu capcanele cu otrava, puse pe mobila de bucatarie, pe langa perete. Am cateva luni deja fara gandaci, dar acum doua zile a venit iar vecina acasa si stau in expectativa |

| danamaria wrote:acid boric e solutia!
Adica cum trebuie preparat sau pur si simplu presar asa |
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| va dau cea mai tare reteta pentru gandacii de bucatarie.va garantez ca o sa scapati fara probleme de ei.puneti 100 gr cartof in coaja la fiert,dupa ce fierbe il amestecati cu un galbenus de ou si cu 100 gr acid boric.sa purtati manusi cand faceti compozitia,dupa ce ati omogenizat bine aluatul faceti niste bilute cam cat o aluna,si le puneti la uscat pe un ziar pana se intaresc.dupa aceea puneti din ele acolo unde stiti ca sunt gandacii,sau pe traseul lor preferat. |
| Si eu am cautat regent si mi s-a spus ca nu se mai fabrica dar am luat Diazol, dau azi si va anunt rezultatele.M-am saturat de gandaci!!!!!! Ii urasc din tot sufletul ! Am ajuns sa ii visez si noaptea!!!!!!! mi-e si frica de ei. |
Inregistrat: 2/6/2009 Mesaje: 2162
| fetelor anul trecut am avut si eu in apartament gandaci de bucatarie, am fost in Real si mi-am cumparat o pasta la tub, nemteasca de la "GLOBOL" - Schaben und Ungezieferpaste. Am dat cu ea pe la toate colturile din casa si nici urma de gandaci de atunci.Eu zic sa incercati. |

| Aoleu dar de ce trebuie sa scrii de 100 de ori |
 Nivel: SMARALD
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| myha84 wrote:fetelor anul trecut am avut si eu in apartament gandaci de bucatarie, am fost in Real si mi-am cumparat o pasta la tub, nemteasca de la "GLOBOL" - Schaben und Ungezieferpaste. Am dat cu ea pe la toate colturile din casa si nici urma de gandaci de atunci.Eu zic sa incercati.
Myha,la ce raion din Real se gaseste crema asta?
vreau sa zic ca la mami in scara e problema cu ei,am vazut cum au venit unii de la firma de deratizare,au stropit tot beciul si la cateva ore dupa operatiune,gandacii gretosi se plimbau in voie (desi daduse si mami cu tot felul de sprayuri). ma gandesc s-o trimit la Real sa-si cumpere pasta de genul asta.
Dana,unde se gasesc capcane pentru ei?
siiii...ei urca pe tevi,pana la etajul 3,oare daca ar folosi capcane/pasta ceva mai tare ar ocoli apartamentul de la parter? |
| nu cumpara global.eu am dar cu crema minune si nu cate o bobita pe ici pe colo ci din belsug si nu a avut nici un efect.am casa plina de gandaci.capcane eu nu mai gasesc in romania.acu cativa ani erau prin magazine si nu aveam nici picior de gandac prin casa, dar de cand au disparut sunt disperata.saptamna asta incerc cu regentul si cu reteta minune :ou+zahar+acid boric.Am trimis copiii la tara ca sa nu am nici o problema.iti spun daca am rezolvat ceva |

| Mela, incearca la farmaciile veterinare. Si cumnata mea are probleme cu gandacii, ca au facut curat in bloc la un nivel mai jos si i-au fugarit. Ea tot da cu o solutie dar cu efecte cam greoaie. Iar capcane nu am mai gasit, trebuie sa iau la verificat toate farmaciile veterinare din Iasi. |
| Salutare. Si eu tot citeam forum dupa forum sa gasesc o solutie pentru gandaci care sa functioneze si sa fie si la un buget redus. Pana la urma am gasit pe okazii.ro o cutie de carton speciala care e un fel de capcana pentru gandaci si coasta 4 lei. Intr-o seara mi-a aspirat toti gandacii din camera. Capcana se numeste "trap a rouch". Si credeti-ma ca aveam gandaci. http://i1117.photobucket.com/albums/k582/bogdan288/gandaci.jpg?t=1317808823 |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 5/22/2012 Mesaje: 1
| vivy wrote:Cum as putea scapa de gandaci de bucatarie, am incercat deja cateva solutii, spray si capcane pt gandaci Rayd.  Stici ceva metode naturale ca deja mie sila de gandaci. In fiecare noapte pe la 12-1 ies la "vanatoare", si nu stiu de unde vin atatia.Merci. Exista otrava sau insecticid special pentru combaterea gandacilor de bucatarie ? Am avut aceeasi problema ca si tine chiar mai mare,am scapat de ei cu o fiola de dat pe caini sau pisici contra puricilor luata de la farmacie veterniara diluata in 2 litri de apa dupa ce ai facut asta pulverizeaza pe unde crezi ca hoinaresc gandaci apoi ii vei vedea cazuti la datorie |
|
|