Cum "salvam" o casnicie cu probleme
Subiectul anterior · Subiectul urmator
kali
Scris: Thursday, March 27, 2014 9:36 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Eileen wrote:
Sustin ideea cu scrisul , mi-e foarte greu sa citesc ce scrii .

Si mie! Am renuntat.

Cris-DL
Scris: Thursday, March 27, 2014 9:46 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 10/4/2006
kali wrote:

Si mie! Am renuntat.

Si eu! Am incercat, insa n-am inteles nimic... ma dor ochii!!
katalina
Scris: Thursday, March 27, 2014 9:54 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 3/26/2014
I-am spus si varianta sa ne schimbam numarul de telefon dar nu a fost de acort ,mea spus ca daca le schimbam oricum le afla pentru ca avem prieteni comuni. Sincer nu stiu ce sa cred si ce sa fac .Voi ce ati fi facut in locul meu?
Multumesc frumos pentru sfaturi.
TatyKS
Scris: Thursday, March 27, 2014 10:22 AM
Nivel

Inregistrat: 3/1/2006
katalina wrote:
I-am spus si varianta sa ne schimbam numarul de telefon dar nu a fost de acort ,mea spus ca daca le schimbam oricum le afla pentru ca avem prieteni comuni. Sincer nu stiu ce sa cred si ce sa fac .Voi ce ati fi facut in locul meu?
Multumesc frumos pentru sfaturi.

In primul rand acei "prieteni comuni " nu sunt prieteni daca fac asta. Nu vad de ce i-ar da numarul de telefon, stiind ca voi doi aveti un copilas si o viata impreuna!
Esti intr-o situatie din care numai tu stii cum sa iesi ... tu esti cea care-l cunoaste (daca-l cunosti cu adevarat) , cea care stie care ii este punctul sensibil. Trebuie sa fii tu cea draguta si iubitoare, care sa-i ofere tot ce isi doreste.
Sugereaza-i sa nu-ti mai spuna daca-l suna, ca iti este indiferent. Spune-i ca tu il ai pe el ,ca stii ca te iubeste , ca-l iubesti, ca aveti un copilas minunat pe care sa-l cresteti impreuna. Daca lui ii fac bine telefoanele ei, sa-i raspunda in continuare. Cand tu vei fi cu garda jos , el se va gandi de doua ori inainte la ce are de facut.
maryella77
Scris: Thursday, March 27, 2014 11:42 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 7/16/2013
TatyKS wrote:
Cel mai urat suna urmatoarele :
S-a jurat pe fetita ... horror ( asa ceva auzi numai la tigani) ! Si ce daca s-a jurat? Crezi ca Dumnezeu nu are ce face si ii asculta lui ineptiile?Haha
Si doi : faptul ca nu vrea sa stearga pozele din telefon . Nu poate compara aceste doua situatii ... trecutul tau - o fetita si trecutul lui , poze in telefon . Doamne fereste !
Parerea mea este ca v-ati facut-o cu mana voastra , cum fac multe alte cupluri ... ne "iubim" , repede un copil ca ne vom intelege sigur. Total gresit ! Asta e soarta majoritatii fetelor, care cred ca pot schimba un barbat cu un copil.
Daca vrei sa traiesti cu acest barbat, trebuie sa suporti ... este genul " ori faci ca el , ori la revedere!" ( cel putin din cum l-ai descris tu ).

P.S. Foarte greu am descifrat cele scrise mai sus !

subscriu in totalitate la ce a scris Taty; mie mi se pare f copilareasca abordarea situatiei si din partea ta si din partea sotului; mie una mi se pare evident ca sotul tau inca nu s-a lamurit definitiv in legatura cu fosta sotie, pentru ca, pe de-o parte spune ca e deranjat de telefoanele ei si "se jura pe copil"- lucru nu numai sinistru , dar si f periculos pentru copil-, iar pe de alta parte ii gaseste tot felul de scuze fostei sotii; in alta ordine de idei mi se pare o cruzime sa acuzi o femeie ca nu a putut sa ii faca sotului copii, ca si cum s-ar fi casatorit cu ea pentru prasila; daca tu si sotul comunicati tot la modul in care comunici cu noi prin scris, preferi sa nu tii cont de ce ti se spune si sa dai replici usturatoare, nu ma mir ca nu ajungeti la o intelegere;eu sa fiu sincera niciodata nu am crezut ca o persoana fie femeie, fie barbat, nu se poate face inteleasa si sa fie categorica in astfel de situatii;
kali
Scris: Thursday, March 27, 2014 12:14 PM
Nivel

Inregistrat: 5/27/2006
Mie asta nu mi se pare o situatie fara iesire si nici una care sa nu se poate rezolva decat printr-o despartire.
Eu, ca sotie a lui, nici nu m-ar interesa ce face fosta si l-as lasa pe el sa gestioneze situatia cum stie mai bine. Esti femeie matura si trebuie sa intelegi ca trecutul e trecut.

Daca are de inselat, te inseala zilnic mai ales ca tu nu ai cum sa afli, el fiind plecat.
De ce te temi? Ca-l poate influienta cealalata? El te-a asigurat de mai multe ori de dragostea lui - din cate am inteles, cu greu, din cele scrise de tine... ce mai vrei? Pentru tine femeia asta nu ar trebui sa existe iar prioritatea ta sa fie binele copiilor si al familiei tale, nu ce face aia.

Nimic nu e mai stresant decat o femeie isterica, cicalitoare si nesigura pe ea. Ce mai vrei? Sa-si stearga trecutul cu buretele? Ti l-ai asumat cand te-ai casatorit cu el, asa cum si el si l-a asumat pe al tau. Iti creste copilul iar asta ar trebui sa cantareasca mai mult decat orice altceva. Fii desteapta si tine-l aproape cu sufletul; fii intelegatoare si tandra si-ti garantez eu ca nu pleaca never ever de langa tine.
shirel
Scris: Thursday, March 27, 2014 1:51 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
[quote=TatyKS]Cel mai urat suna urmatoarele :
S-a jurat pe fetita ... horror ( asa ceva auzi numai la tigani) ! Si ce daca s-a jurat? Crezi ca Dumnezeu nu are ce face si ii asculta lui ineptiile?Haha

chiar acum am citit si eu si este singura propozitie care mi-a ramas in minte "s-a jurat pe fetitza" data viitoare spune-i sa se jure pe dansul daca tot se jura ....copii nu au nici o vina ca au niste parinti care-si cauta probleme .Fii o femeie desteapta ai un copil scuze 2 trebuie sa te maturizezi gata nu trebuie sa mai bagi in seama tot felul de mici incidente pe care le are sau nu cu fosta.Tu stii cu cine te-ai casatorit si daca ti-ai pierdut increderea in el ai o mare problema ,poate aveti nevoie de un tratament conjugal sau cum se cheama asta de un psiholog dar niciodata nu introduceti copii in problemele voastre nici tu nici el .
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.