Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| t-mihaela wrote:Viata e scurta e adevarat dar e suficient de lunga sa vindece rani. Mihaela, te ridic la rangul de "clasic in viata" , scoti adevarate maxime! |
|
Inregistrat: 1/8/2007 Mesaje: 6843
| t-mihaela wrote: Cristy, cand au trecut 5 ani...?
Habar nu am ... daca nu as fi scris negru pe alb nu cred ca as fi recunoscut... ma pierd in numere... Dus... trecut.... semnat... punct si de la capat ...
Dar hey... viata este frunoasa Cei bun este bun cei rau este bun (macar invata) |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| IoanaAlexandra,imi pare rau e bine ca ai parintii alaturi! Nu toti barbatii pot fi tatici....va regreta el....viata frumoasa,linistita sa ai,tu si copilasii,ei iti vor darui multe bucurii |
|
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| aurishta wrote: Mihaela, te ridic la rangul de...
Mei, asta e "by Milaela" Am scos-o din experienta proprie Nu mai stiu la ce topic sunt , la Stare? Strare super |
|
Inregistrat: 1/8/2007 Mesaje: 6843
| t-mihaela wrote:Mei, asta e "by Milaela" Am scos-o din experienta proprie Nu mai stiu la ce topic sunt , la Stare? Strare super
Stii.. asa in soapta ... esti atat de tonica chiar mi-a fost dor |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 3/26/2014 Mesaje: 4
| BUNA NUMELE MEU ESTE KATALINA AM 26 DE ANI SUNT LA A DOUA CASNICIE AM O FETITA DE 6 ANI DIN PRIMA CASATORIE IAR ACUM AM CU CEL DE AL DILEA SOT INCA O FATA DE 3 LUNI IAR LA RANDUL LUI ESTE SI EL LA A DOUA CASATORIE DIVORTAND DE PRIMA SOTIE DUPA 14 ANI DE CASATORIE DIN CAUZA RELATIEI EI EXTRACONJUGALE .MAM INSCRIS PE ACEASTA PAGINA IN SPERANTA K IMI VOI SALVA CASNICIA PROBLEMA MEA NU AR FII UNA ENORM DE MARE DECAT INCAPATANAREA MEA DOAR K MEAS DORI UNELE SFATURI DE LA VOI PRIETENI DE PE ACEASTA PAGINA.PROBLEMA MEA AR FII .LA NUMAI PUTIN TIMP DUPA CE MAM LUAT CU ACTUALUL MEU SOT,FOSTA SA SOTIE A INCEPUT SA NE CREIEZE PROBLEME ,IN CE SENS A INCEPUT SA NE SUNE ,SA MA JIGNEASCA SI SA NE FACA PE NOI SA NE CERTAM AM TRECUT SI PESTE ACEST LUCRU NEPLACUT DUPA O PERIOADA LUNGA IN CARE SOTUL MEU A INCERCAT CU MARE GREU SA MA FACA SA INTELEG K NU SAR MAI INTOARCE LA EA PT K NU AR MAI AVEA DE CE ZICANDUMI TOT TIMPUL URMATORUL LUCRU ,PT CE COPII NUMI POATE FACE ,DE INSELAT MA INSELAT IAR DE MINTIT LA FEL .AM TRECUT SI PESTE ETAPA ACEASTA DAR DIFERENTA DE UN AN CAND A VENIT PE LUME COPILUL NOSTRU A INCEPUT DIN NOU K TELEFOANE LA FEL K ACELASI TUPEU PE CARE LA AVUT SI LA INCEPUT AM INCERCAT K SOTUL MEU SA LUAM O ATITUDINE DAR NU SA PUTUT K NU AVEAM K CINE DISCUTA ,AH INCEPUT SOTUL MEU CU VORBE URATE SI CU TOT FELUL DE AMENINTARI DAR NU SA POTOLIT EA A FACUT TOT CE A VRUT IAR EU CU SOTUL MEU AM AJUNS LA CERTURI SI VORBE GRELE PE CARE NU NI LEAM SPUS NICIODATA DE CAT TIMP SUNTEM IMPREUNA ,BA CHIAR AM AJUNS SA SP K IMI VOI LUA FETELE SI VOI PLECA DACA NU INCETEAZA EA SA SUNE.SPUNANDUUI ACEST LUCRU LA DURAT SI PE EL SPUNANDUMI K NU ARE EL NICI O VINA SI CA AR TREBUI SA NE VEDEM DE FAM NOASTRA IN CONTINUARE SI SA O TRATAM CU INDIFERENTA K ASA E CEL MAI BN ,SPUNANDUMI ACEST LUCRU IN SINEA MEA MEA DAT DE INTELES K EL NU VREA SA IA ATITUDINE FATA DE EA SI TINANDUMI IN CONTINUARE ACELASI GAND SA PLEC DE ACASA K PANA LA URMA K NOI SA CONTINUAM CERTATI SI SA NU NE VORBIM DE LOC.DACA SE POATE K CINEVA CARE A MAI TRECUT PRIN SITUATI ASIMILARE AR PUTEA SAMI DE UN SFAT REFERITOR CU CEAS PUTEA FACE.MULTUMESC FRU.
|
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| In primul rand te-as ruga sa nu scrii cu litere mari este foarte greu de citit.Si acuma trec la problema ta si-ti pun cateva intrebari.:"Voi va iubiti?v-ati casatorit din dragoste ?Daca daaa nimic nu trebuie sa va desparta nici chiar fosta sotie cu atat cat vei fi mai indiferenta cu atat este mai bine ..si chiar nu este problema ta .el trebuie sa si-o rezolve poate femeia vrea sa-si vada copilul si chiar are dreptul fiindca este mama tu nu ar trebui sa te implici prea tare in legatura lor in ceea ce ei au de impartit.Trebuie sa faci o mare separe in a fii noua lui sotie ,tu ai familia ta .Copii tai si voi sunteti impreuna si la bine si la rau de aceea trebuie sa fiti uniti atat cat si ptr voi ,ptr dragostea voastra cat si ptr familia si copii vostri (nu conteaza din ce casnicie sunt).Daca il iubesti si-ti iubesti familia trebuie sa ai rabdare si indiferentza si sa fii alaturi de iubitul sot. |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 7/16/2013 Mesaje: 1228
| din cate inteleg intre tine si sot e ceva diferenta de varsta; sotia lui pe ce numar suna? pana la urma puteti merge si la politie sa ii faceti o sesizare ca poate se linisteste; nu cred ca merita sa stricati linistea din familie doar pentru niste telefoane; ca fiind vb de telefon nu inteleg de ce trb sa stai sa asculti ce zice; daca ii auzi vocea nu poti inchide? de ce sa iti faci sange rau? daca voi aveti o casnicie frumoasa merita sa luptati pt ea; esti sigura totusi ca e vb doar de aceste telefoane; nu mai este si altceva care te deranjeaza? mi se pare cam exagerat totusi sa te gandesti la despartire doar din cauza unor telefoane; daca totusi ma insel eu si asta e singura cauza mai bine cautati rezolvarea problemei - unde e o problema e si o rezolvare- ; curaj si lupta pt familia ta; |
|
Inregistrat: 1/14/2014 Mesaje: 1737
| din cate am inteles eu sotul tau nu are copii cu fosta sotie,deci il cauta pentru o eventuala impacare.daca e chiar asa de deranjanta,mergeti la politie pt ca stalkingul face parte din noul cod penal(iar in acest caz cred ca poate fi vorba despre asa ceva).inregistrati convorbirile cu ea in care ii spuneti pe un ton civilizat sa va lase in pace si apoi mergeti la politie.explicati ca va afecteaza emotional si psihic interventiile ei repetate.dar asta trebuie sa faca sotul tau,el e cel urmarit. aveti o familie,nu cred ca ar trebui sa renunti la ea atata timp cat sotul tau e atat de ferm in ceea ce o priveste,si are dreptate nu e vina lui ca tipa e cam ''dusa''.incearca sa intelegi ca nici pt el nu e usor prin trece,mai ales ca risca sa isi piarda familia pt a doua oara.discutati calm,explica-i ca pt tine e foarte deranjant,dar si ca aveti un copil si ca asta e prioritatea nr 1.atata timp cat el nu o cauta,nu o suna,nu ia legatura cu ea,nu cred ca il poti considera pe el vinovat de situatie,in fond ce ar putea sa-i faca? o despartire de sotul tau implica foarte multe si trebuie sa te gandesti daca esti pregatita pt asa ceva.e simplu sa spui ""imi iau copii si plec'',si apoi?esti pregatita pt un divort,custodii,lipsa lui de langa tine? calmeaza-te,trage aer in piept si incercati sa rezolvati situatia.te asteptam cu vesti bune. |
|
| Chiar asa,tu de ce stai sa asculti ce zice ea in telefon?Inchide .Mergi la politie. Eu cred ca fosta sotie inca mai spera sa se impace,tu cand l-ai cunoscut trebuia sa te asiguri de asta,daca are vreo coditza dupa el.Faptul ca ea a inselat nu emotiv de divort,multe cupluri trec cu bine peste asta,ca ea nu poate avea copiii...sincer e o cruzime sa acuzi o femeie de asa ceva.Acum,na timpul mai rezolva si el. |
|
| buna din nou ,mss pt sfaturi fetelor tin sa specific daca nu sa inteles ca prima fetita pe care o am este din prima mea casatorie iar cea mica este din actuala casatorie intradevar eu cd mam cunoscut cu sotul meu neam vazut ,neam cunoscut si la o perioada de cateva luni neam luat pentru k neam plaacut si k avem multe lucruri in comun k fiind faptul k amundoi am trecut printro casnicie esuata din acelasi lucru iar acest lucru ne unit si mai mult ne iubim cu calitati si defecte indiferent k stam ff putin timp impreuna k este mai mult plecat din cauza serviciului k este sofer pe tir in afara tari de nenumarate ori imi trimite mes in care imi scrie k ma iubeste foarte mult si k ii lipsesc enorm iar la randul meu nu as putea spune decat acelasi lucru .ne-am gandit si la solutia sa ne ducem la politie dar ea este plecata in italia si ne suna doar cand este el acasa ,el spune k nu a sunato niciodata si k nici nu mai avea nr ei de tel ,la inceput nu lam crezut iam reprosat k el a sunato dar mea jurat pe fata cea mica k nu are nicio legatura k ea dar tot nu lam crezut.el a incercat sa o sune de fata k mine dar ii respinge apelul ,ia scris si mesaje in care ia spus sa inceteze k daca nu cand va veni in tara o va bate.sincer nu stiu ce sa cred pentru k nici nu vrea sa o vada in ochii spune k la cate ia facut pe plac si a iubito k ochii din cap nici nu vrea sa mai auda de ea.imi tot spune sa o tratam k indiferenta ,a incercat sa vorbim dar eu nu ii ras pentru k nu vrea sa stearga din tel lui pozele pe care le are k ea imi spune k acele poze sunt trecutul lui k asa cum ma acceptat k fata asa sa il accept si eu k pozele pe care le are in tel ,dar nu pot mie una nu mi se pare corect nu mi se pare fru din partea lui ,voi ce ati face in locul meu,astept ras de la voi.mss. |
|
| Eu nu am sfaturi legate de situatia ta , poate altcineva are mai multa rabdare . Insa am un sfat legat de cum comunici tu in scris.Daca vrei ca cineva sa citeasca ce scrii , din respect pentru cititor ca isi pierde vremea cu tine , trebuie sa scrii propozitii, nu sa arunci cu cuvinte aiurea fara logica fara noima.Propozitia incepe cu litera mare si se termina cu punct .Cuvantul "k" nu exista sau "cnd","mss" ,"ras" si altele, ce inseamna toate astea, tu iti bati joc de noi?Daca tie ti-e lene sa tastezi de ce am citi noi?
|
|
| Scuza-ma dar pana la urma nu esti obligata sa-mi raspunzi.
|
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| Cel mai urat suna urmatoarele : S-a jurat pe fetita ... horror ( asa ceva auzi numai la tigani) ! Si ce daca s-a jurat? Crezi ca Dumnezeu nu are ce face si ii asculta lui ineptiile? Si doi : faptul ca nu vrea sa stearga pozele din telefon . Nu poate compara aceste doua situatii ... trecutul tau - o fetita si trecutul lui , poze in telefon . Doamne fereste ! Parerea mea este ca v-ati facut-o cu mana voastra , cum fac multe alte cupluri ... ne "iubim" , repede un copil ca ne vom intelege sigur. Total gresit ! Asta e soarta majoritatii fetelor, care cred ca pot schimba un barbat cu un copil. Daca vrei sa traiesti cu acest barbat, trebuie sa suporti ... este genul " ori faci ca el , ori la revedere!" ( cel putin din cum l-ai descris tu ).
P.S. Foarte greu am descifrat cele scrise mai sus ! |
|
Inregistrat: 1/16/2013 Mesaje: 3201
| Sustine ideea cu scrisul , mi-e foarte greu sa citesc ce scrii . Nu sunt eu experta in casnicii dar cred cu tarie ca acele telefoane sunt sustinute , atat timp cat ea nu este in Romania , cum poate sa va streseze atat de mult ? Daca iti schimbi numarul de telefon cum il poate afla din nou ? Ati facut si asta? Cred ca sotul tau este cel care trebuie sa puna piciorul in prag, schimbati-va numerele, aveti grija la cine le dati , si ma intreb cum ar putea sa le afle din atat timp cat ea nici macar nu e in tara ? Si ...sustin si ce a zis Taty 100% |
|
|