Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/18/2006 Mesaje: 3674
| Kiki, e foarte fain filmuletul, vezi exact ce ai de facut. Bine, ca mie mi-ar lua vreo trei ore sa urmez totul, pas cu pas... dar cred ca tine si de indemanare si antrenament. |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Miru wrote:Kiki, e foarte fain filmuletul, vezi exact ce ai de facut. Bine, ca mie mi-ar lua vreo trei ore sa urmez totul, pas cu pas... dar cred ca tine si de indemanare si antrenament.
Cred ca daca faci o data sau de 2 ori deja inveti pasii. Eu m-am obisnuit. |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
|
Multumesc Cristy... ...super
Kiki sunt faine modelele...si acum ce sa fac sa le printez si sa ma duc cu modele la manichiurista
|
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 1/8/2007 Mesaje: 6843
| taty wrote:Kiki sunt faine modelele...si acum ce sa fac sa le printez si sa ma duc cu modele la manichiurista
butonezi rigth-click pe foto din site/topic, salveaza-le ( "Save picture as" ) pe calculatorul tau si pe urma le imprimi.
Dupa ce ai sa-ti faci manichiura, sa ne faci si nou o poza sa vedem ce a iesit.....
|
|
Inregistrat: 2/22/2006 Mesaje: 4839
| aoleu oare cine sta 3 ore sa bibileasca la unghiiMai bine cumpar un kit si-l tuflesc in doua minute |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| incerc sa pun niste poze cu picturi pe unghii sper sa-mi reuseasca (nu prea ma descurc cu atasamentele astea dar sper sa-mi iasa) http://s170.photobucket.com/albums/u276/talac_2007/ |
|
Inregistrat: 2/22/2006 Mesaje: 4839
| Mi-am luat inima in dinti si am incercat si eu manichiura french a iesit super pt o incepatoare si nu mi-a luat 3 ore ci jumate de ora.am folosit benzi sa nu gresesc,sunt f. multumita singurul neajuns, am pus prea tarziu crema aia pt cuticule si nu s-au luat cum trebuie .Nu-i nimic, invatam Cel mai mult imi place ca-ti permite sa ai manichiura chiar daca unghiile sunt taiate scurt. |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Desi nu mai traim intr-o perioda in care galanteria barbatului sa presupuna sarutatul mainii la fiecare intalnire cu o reprezentanta a sexului frumos, gestul acesta nu este rarisim, iar ingrijirea mainii, implicit a unghiilor, este un imperativ. O manichiura exemplara este si o dovada a repectului de sine, iar modul in care iti alegi sa arate unghiile iti oglindeste propriul fel de a fi. Manichiura frantuzeasca se remarca prin simplitate, o eleganta subtila, suava, datorata nauntelor pastelate, pure de oja aplicata. Principalul atu al acestui tip de manichiura este ca poate fi purtat oriunde, asortat la orice tinuta, de la cea office la rochia diafana de mireasa, pe plaja, in vacanta, dar si la un cocktail unde iti poate completa cu succes o vestimentatie deosebita.
Indiferent de contextul in care dorim sa ne expunem manichiura french, primordial este modul in care ar trebui sa o realizam pentru a putea obtine efectul scontat:
Primul pas consta in pregatirea mainii si a unghiilor inainte de aplicarea ojei. Dupa masarea lor cu o crema urmeaza clatirea lor cu apa calduta.
Este esentiala pilirea atenta a unghiilor in functie de forma dorita utilizand pila in acest proces intr-un singur sens pentru a nu deteriora unghia.
Pentru a scapa de cuticule si de pielea in exces care se poate acumula in jurul unghiei puteti folosi creme pe baza de glicerina sau ulei de migdale pentru a va facilita impingerea cuticulei in interior.
Apoi se poate alege o baza de unghii in functie de preferintele sau de problemele pe care le aveti cu unghiile si aplicati un singur strat.
Efectul french se obtine in continuare prin trasarea unei linii cu oja alba pe varful unghiei, drept sau urmand curbura unghiei pentru o imagine cat mai naturala. Este bineinteles nevoie de indemanare pentru trasarea acestui detaliu, dar daca totusi nu sunteti foarte sigure ca veti reusi va recomand sa puneti ambele maini pe o suprafata neteda in timpul efectuarii manichiurii.
Dupa uscare se aplica un strat de oja foarte deschisa, roz, de culoarea perlei, bej pal sau chiar incolora, in functie de preferinta.
Acestia sunt doar pasii de baza.
Daca va simtiti o persoana careia acest tip de manichiura nu i se potriveste deloc, nu abandonati inca aceasta optiune. Doua tipuri de variatiuni pe aceeasi tema sunt cele in care linia alba de pe varful unghiei este inlocuita cu o linie argintie sau chiar aurie. Cine a spus ca manichiura frantuzeasca nu poate fi glamorous? In acest fel multe gusturi pot fi satisfacute si multe femei fericite, deoarece o manichiura perfecta si moderna iti sporeste indubitabil increderea in tine.
Acuma ca v-am impartasit cateva secrete ale manichiurii french nu ramane decat sa puneti in aplicare cunostintele dobandite. Mult succes!
|
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| M-am imbolnaviitt! Vreau si eu! Mai una la servici care-si picteaza mereu unghiile. Eu nu reusesc sa pastrez lacul nici pana maine! Arata super! |
|
| sint super tari |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 1/29/2007 Mesaje: 782
| Foarte frumoase! pentru unghii mici nu aveti modele? |
|
| nici odata nu-mi pot face manchiura frantuzeasca.aveti n filmulet in romana?nisti instructiuni? |
|
| am gasit reguli pt manichiura frantuzeaca.aceste sunt:
1. Dupa ce ai sters unghiile cu dizolvant, tine mainile in crema emolienta timp de cinci munute. Astfel, mainile tale vor fi hidratate, iar unghiile se vor regenera mai repede. Daca esti fumatoare, este bine ca cel putin o data pe saptamana sa iti prepari un tratament din suc de lamaie, care te va ajuta sa recapeti culoarea naturala a unghiilor tale.
2. Pileste unghiile in forma dorita. Este recomandat sa alegi o forma cat mai apropiata de cea naturala, pentru ca unghiile sa nu para false.
3. Cu ajutorul unei pile de unghii cu patru fete, elimina eventualele asperitati ramase. Evita miscarile de dute-vino si pileste unghia dinspre exterior spre interior.
4. Elimina cu grija cuticulele si sterge baza unghiilor cu putina apa oxigenata.
5. Pentru o ingrijire completa, aplica pe unghii un fortifiant pe baza de calciu si lasa-l sa se usuce.
6. Aplica oja de unghii aleasa ca baza si las-o sa se usuce foarte bine.
7. Daca optezi pentru abtibilduri, lipeste-le pe unghii si aplica peste ele un strat de lac incolor, pentru a rezista mai mult timp.
8. In cazul in care ai decis sa folosesti sabloane, lipeste colajul pe unghie si aplica peste el o oja a carei culoare sa contrasteze cu cea aleas ca baza. Ridica sablonul inainte ca oja sa se usuce. Pentru mai multa rezistenta, poti aplica si un strat foarte subtire de lac incolor. |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 8/10/2008 Mesaje: 280
| Vroaim si eu sa va intreb care dintre voi si-a pus unghii de gel? |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 1/10/2007 Mesaje: 5597
| rosenfeld_claudia wrote:Vroaim si eu sa va intreb care dintre voi si-a pus unghii de gel?
Eu mi-am pus...au fost super...pana s-a umflat gelul si a crapat... |
|
|