Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| Miha sa-ti fie de bine! |
|
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| mariuta wrote:Miha sa-ti fie de bine! Multumesc la fel. |
|
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 3801
| Aici sunt la nunta prietenei mele!Poate reusiti sa vedeti cu ce sunt imbracata,eu una m-am simti foarte bine!
 |
|
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| Deea |
|
| Asta este de la spate!Cel care se vede este sotul meu! |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Wow , ce frumoasa e rochia ! Costumasul ! Super. Si tu , Deea , arati suuuuper. Cate kg ai ? si le ce inaltime ? Sper sa nu te prind pe la clubul "Vreau sa slabesc " ! Super misto si pantofiiiiii ! |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Deea, esti foarte frumoasa. Tinuta iti scoate in valoare silueta! Bravo! |
|
| Maria & mami wrote:Wow , ce frumoasa e rochia ! Costumasul ! Super. Si tu , Deea , arati suuuuper. Cate kg ai ?  si le ce inaltime ? Sper sa nu te prind pe la clubul "Vreau sa slabesc " ! Super misto si pantofiiiiii ! Aici eram la prietena mea la nunta in luna iunie!Inca nu aflasem ca sunt insarcinata(de fapt cam in perioada aceea am conceput bebelusul)!Era corset cu fustita si sacou,iar pantofii si eu sunt innebunita dupa ei,desi au tocurile inalte sunt foarte confortabili! Atunci aveam 53 kg(1,67 inaltimea),acum am cu vreo 3,5-4 kg mai mult(a inceput sa se vada burtica)! Pe la anul,daca ma ajuta D-zeu si duc sarcina pana la capat,am sa intru si eu in clubul"Vreu sa slabesc"! Merci! |
|
 Nivel: SAFIR
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| Deea, arati extraordinar. Bravo!!! |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Deea, esti superba. Iar tinuta...cred ca orice ai purta iti vine bine. |
|
| Multumesc fetelor!Astea sunt din vremurile bune,ca acum nu mai arat eu asa de bine,deh sunt femeie insarcinata,nu mai am silueta! Oricum sunteti niste scumpe ca intotdeauna! Problema cea mai mare este ca mai am trei nunti si o cumatrie anul acesta si inca nu am gasit o rochita de graviduta si nu stiu ce am sa ma fac ca nimic nu imi mai vine! |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 6/10/2006 Mesaje: 6198
| DEEA, esti o femeie super frumosa. |
|
|
Merci, RODY! Vai, fetelor, dar nici chiar asa cu laudele, ca incep sa mi-o iau in cap! |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Deea, esti foarte frumoasa, iar tinuta e minunata! Despre sotul tau...faceti impreuna o pereche pe cinste! |
|
|
Miri, esti o scumpa! Frumoasa nu pot sa spun ca sunt, important este ca ma simt bine in pielea mea, iar cat despre haine nu imi cumpar decat doar in care ma simt eu foarte bine si care sa imi stea asa cum vreau eu, de aceea intotdeauna il iau si pe sotul meu cu mine, el este cel mai bun critic al meu! Poate de asta l-am si ales, dupa ce ca ne iubim foarte mult ne si completam in toate! |
|
|
|