Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| la Cununia Religioasa doua verisoare mult iubite
 desi sunt necoafata m-am simtit bine.
Leea si mireasa

asteptam sa doarma Leea si evadam la restaurant |
|
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 1/8/2007 Mesaje: 6843
| Bravo Mariuta si Leea sunteti doua frumoase.... |
|
|
 Nivel: SAFIR
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| Mariuta, ma bucur ca te-ai simtit bine. Ai fost super. . |
|
|

| Cristy, Alina, va multumesc! |
|

Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Miha, felicitari pentru tinuta si pentru o familie frumoasa! Mariuta, sper ca v-ati distrat pe cinste!Pupici pentru tine, asa necoafata cum esti! |
|

| Miri wrote:... Mariuta, sper ca v-ati distrat pe cinste!Pupici pentru tine, asa necoafata cum esti!
Intoarcem pupicii Am dansat pe rupte, pe tocuri si in picioarele goale. Acum am picioarele ca painile ardelenesti si maine la serviciu cu multa alergatura, ca deh vin din concediu |
|

| Stiu cum e cu picioarele umflate, dupa nunta...mie nici acum nu mi-au revenit la normal, desi a trecut o saptamana de la distractie Servici usor maine, mami! |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Mariuta arati foarte bine.
Tocmai am fost la o nunta de "fitosi". Cel putin asa credeam cand am vazut invitatia, insa mi s-a dovedit ca nu e asa. O organizare impecabila as putea spune, la un restaurant select cu personal foarte bine instruit. Mirii si-au angajat un coregraf pt vals, iar momentul respectiv a fost extraordinar de frumos (imi pare rau ca n-am poze). Nasa n-a avut nici-o jena sa isi lase sandalele si sa danseze aproape jumatate din noapte desculta (mai greu le era barbatilor care o invitau la dans pt ca temeau sa n-o calce pe picioare). |
|
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| Mihaela, te tii distractii, foarte bine. Ne trebuie si relaxare, nu? |
|
| Alina wrote:Mihaela, te tii distractii, foarte bine.  Ne trebuie si relaxare, nu? Da, ne trebuie si relaxare, dar preferabil sa nu mai fie nunti si botezuri curand ca m-au terminat anul asta. Mai am una luna viitoare, dar nu stiu daca pot ajunge la ea pt ca e la un coleg de serviciu de-al sotului si daca sotul va fi in deplasare...eu singura nu ma duc. |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 1/8/2007 Mesaje: 6843
| Bravo Mihaela, ma bucur ca v-ati distrat.
Cat despre dansatul in picioarele goale.... |
|
| Cristy wrote:Bravo Mihaela, ma bucur ca v-ati distrat. Cat despre dansatul in picioarele goale.... Da, m-am distrat extraordinar de bine, multumesc.
Daca nu as fi avut incaltari confortabile cred ca as fi incercat si eu dasul cu picioarele goale. |
|

| Mihaela, sa-ti fie de bine distractia! |
|
| Merci, Miri. La fel si tie. |
|

| Multumesc |