Cum sa te îmbraci pentru o nuntă
Subiectul anterior · Subiectul urmator
S.ELENA
Scris: Wednesday, September 12, 2007 11:40 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 6/20/2007
deea3184 wrote:
[/left]Problema cea mai mare este ca nu imi gasesc rochita de gravida!La noi in Iasi nu se gaseste nimicbanghead banghead si eu am nunta pe 23 nu stiu ce sa fac ,de unde sa imi cumpar,in fine oi vedea eu!pupici

Si eu am fost la o nunta anul trecut la sfarsitul lunii octombrie, cand eram insarcinata in 6 luni jumate, iar burtica era maricica. Am avut norocul ca aveam in casa o rochie lunga, dreapta , cu maneca chimono, dintr-un material putin elastic (era si neagraras), peste care am avut un blazer din voal.
Bineinteles ca a stat un pic mulata pe burtica si pe solduriras, dar a mascat blazer-ul si oricum nu s-a vazut rau!!! Imi pare rau ca nu am nici o poza, dar incerc sa fac rost zilele astea si sa-ti arat!!!!
pupici pupici pupici
Andi&Mariuca
Scris: Thursday, September 13, 2007 1:21 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/14/2006
taty wrote:
Si pe deasupra mai esti si Uragan hohot ... hai ca m-ai omoratras

sa nu te superi
pupici pupici .

nu ma supar!pupici pupici corect, sunt si uragan si ar trebui sa fiu ca un fulg de usoara!pupici
marivic
Scris: Sunday, January 10, 2016 10:51 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 8/10/2007
Mie imi trebuie o tinuta de.....soacra mare.Sincer am bantuit pe net si nu am gasit nimic ok.....dar,mi-am comandat o rochie neagra,lunga,...din tafta,pe care as vrea sa o pictez cu niste flori mari.Ar merge sa o port la nunta?Modelul este cu un umar gol,dar as modifica-o
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.