Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| Deea, esti f frumoasa, iar tinuta , imi place mult de tot. |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 1/8/2007 Mesaje: 6843
| Deea, arati superb, imi place rochita...
Si noi ne pregatim de nunta unei nepoate a sotului, Eden si Shachar sunt domnisoare de onoare, chiar vineri am umblat tot orasul sa cautam rochite frumoase, am vazut rochite cu multe fondite, dar nu au foste pe placul sotului, mai ales ca nunta este la Kibut ( ceva de genul unui sat) deci am optat pentru rochite mai simplute dar de o eleganta clasica, sunt de culoarea off-white cu o fonda maro....le-am cumparat de la Zara Kids sa nu ma intrebati cat au costat .
Deci vom reveni cu poze pe la sfarsitul sapatamanii, nunta este joia asta....abia asteptam, mai ales ca am vizitat astazi mireasa ffff emotionata, m-am dus sa o incurajez putin....ca are o stare de stres.... |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 8/20/2007 Mesaje: 31
| pai, in primul rind, cred ca poti incerca si altceva decit negru. poate o rochita mai "romantica", intr-o culoare "piersicuta", dulce si suava, un material f curgator, cu platcuta, minecuta f scurta decupata pe umar, falduri de sub sini (de sub platcuta), ceva mai scurta... cu accesorii fine, aurii. si parul sa ti-l ridici, sa-ti lasi numai niste "zulufi". ce zici? |
|
 Nivel: SAFIR
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| Cristy, distractie placuta intregii familii. |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Cristy , petrecere frumoasa ! Sa fotografiezi printesele ! Sa ne povestesti traditii ! Si sa dansati ! |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| Cristy distractie placuta! Stii doar ... vrem poze! |
|

| Alina, Oana, Mariuta.... multumesc si cu siguranta vor fi poze..... |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Cristy, have fun! |
|

| Kiki wrote:Cristy, have fun!
|
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Cristy, distractie placuta. Asteptam poze. |
|

Inregistrat: 6/20/2007 Mesaje: 7309
| MNiko super rochie, MINUNATA familie!!!!!! Ti-a stat f. bine!!!!!
MARIUTA eu nu vad pozele
DEEA esti o frumoasa, iar costumatia si pantofii........ !!! Insa ai grija cu nuntile care vor urma, sa nu te obosesti prea tare, sa nu cumva sa-i dauneze lui bb!!!!! Eu stiu ce spun caci era s-o patesc, bine ca s-a rezolvat si a fost totul OK pana la urma; dupa aia ma resemnasem: stateam pe scaun si ma consolam cu ideea ca nunti si petreceri vor mai fi, dar cel mai important e bb-le meu!!!! |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Cristy, distractie placuta la nunta si SHANATOVA" pentru maine (nu stiu cum se scrie ).
Eu asa ma imbrac cand ma duc la nunti, cat mai scurt, cat mai mulat si cat mai sexy

|
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Katy, super rochite, super mamica! Vreau sa slabeeeeeeesc! |
|
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 6/11/2007 Mesaje: 818
| Katy,prima rochita e BESTIALA! |
|

| katy wrote:Cristy, distractie placuta la nunta si SHANATOVA" pentru maine (nu stiu cum se scrie  ).
Ai scris perfect Katy si de asemenea Shana Metuka u mevorahat ( An nou dulce si imbelsugat)
Superbe rochitele ... superba silueta
Iata si printesele mele la nunta, au condus mireasa facad baloane de sapun....

|
|
|