Cum sa te îmbraci pentru o nuntă
Subiectul anterior · Subiectul urmator
taki
Scris: Tuesday, June 20, 2006 7:23 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 2/13/2006
Esti invitata la o nunta si nu stii ce sa porti? Vara abia a inceput, iar petrecerile de nunta se vor tine lant. Majoritatea în aer liber. Pentru a te potrivi cu atmosfera romantica iata un mic ghid de vestimentatie:

- Orienteaza-te dupa eticheta petrecerii de nunta. In functie de ce scrie pe invitatie petrecerile pot fi formale sau casual. În rare cazuri cele organizate seara cer o tinuta formala adica o rochie lunga.

- Poarta ceva feminin: alege rochii cu imprimeu floral sau în nuante pastelate, bleu, roz pal, galben pentru petrecerile în timpul zilei sau în aer liber.

- Pentru nuntile organizate seara compune un look mai sofisticat dar pastreaza un aer estival (rochii fara mâneci, sandale cu barete subtiri, bronz stralucitor).

- Coafura trebuie sa fie sustinuta de produse de hair styling rezistente la umiditate sau bentite ce au revenit în trend. Cel mai bine onduleaza-ti parul si lasa-l liber pe spate. O coafura naturala va fi tot timpul moderna.
- Nu purta alb pentru a nu concura cu mireasa. Este privilegiul ei în acea zi. Hainele negre sau cu paiete sunt potrivite doar seara.

- Accesoriile trebuie sa fie subtile, stilul minimalist este cel potrivit aici. Nu-ti încarca tinuta cu dresuri, machiaj strident, bogat sau bijuterii voluminoase.

- Nu te îmbraca ca pentru club cu haine transparente sau cu multe taieturi, cu decolteu adânc si slit- nu este o ocazie sa arati prea sexy.

- Rochiile acestei veri sunt foarte feminine, delicate asa ca daca stilul tau este unul romantic ti se vor potrivi de minune. Pentru petrecerea în aer liber, alege o rochie din bumbac sau poplin cu imprimeu floral, în nuante pastelate. Asorteaza sandale sau decupati în nuante neutre si o palarie cu boruri largi. Poarta un sal sau un sacou scurt, cambrat pe deasupra, daca este frig.

- Daca petrecerea se tine seara, la restaurant, o rochie de cocktail este mai potrivita. Renunta la imprimeuri si alege nuante uni. Vara aceasta fac furori rosul, nuantele de bej nude. Mica rochie neagra este oricând potrivita. Daca rochiile nu sunt stilul tau, poti alege un costum cu sacou la un nasture si pantalon drept la care asortezi un top din matase, satin, simplu sau cu diferite aplicatii.

- Nu în ultimul rând, partenerul tau trebuie sa aiba o tinuta asortata. La sigur va merge cu un costum negru, camasa alba si cravata neagra. În timpul zilei poate purta si o camasa eleganta, uni si pantaloni asortati. Seara daca atmosfera nu este foarte formala un costum cu camasa neagra si fara cravata.
g_nicoleta2000
Scris: Thursday, March 29, 2007 3:23 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/14/2006
taki wrote:
-.
- Rochiile acestei veri sunt foarte feminine, delicate asa ca daca stilul tau este unul romantic ti se vor potrivi de minune. Pentru petrecerea în aer liber, alege o rochie din bumbac sau poplin cu imprimeu floral, în nuante pastelate. Asorteaza sandale sau decupati în nuante neutre si o palarie cu boruri largi. Poarta un sal sau un sacou scurt, cambrat pe deasupra, daca este frig.

Aveti idee ce casa de moda are postate pe net rochii din cateogia de mai sus?
stele_pe_cer
Scris: Thursday, May 31, 2007 1:50 PM
Nivel
Nivel: Senior

g_nicoleta2000 wrote:

Aveti idee ce casa de moda are postate pe net rochii din cateogia de mai sus?

Orice casa de moda iti poate face pe comanda modelul dorit.Da un search cu rokii de mrieasa si vei gasi si rokii de ocazie cu vanzare online (unele din ele).Mie una nu mi s-au parut spectaculose cele de pe site-urile romanesti, dar poate in realitate arata mai bine!
Cristy
Scris: Thursday, May 31, 2007 5:29 PM
Nivel

Inregistrat: 1/8/2007
In Romania se pune mult accentul pe rochii de seara la nunti. Ceea ce imi place in Israel, nuntile sunt scurte de la 19:30 la 24:00 maximum, iar tinuta mult mai lejera, o bluzita lycra cu decolteu ...adanc si o fustita diafana mai eleganta cu o sandala finuta si tinuta de nunta este gata ( bineinteles cu accesoriile de rigoare). Barbatii se imbraca in camasa sport-elegant cu pantalon ( still hi-tech) fara prea multa sinchiseala. Sotul meu la cei 39 de ani ai lui a imbracat doar o data costum si asta la nunta sic

flowers flowers flowers
Kiki
Scris: Thursday, May 31, 2007 11:26 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Cristy wrote:
In Romania se pune mult accentul pe rochii de seara la nunti. ...

Cam asa este. Eu insa prefer un stil elegant dar comod la nunti, nu ma prinzi des in rochie de seara.
Sambata insa, voi fi nevoita sa port totusi o rochie de seara. Ocazia este speciala si inseamna mult pentru mine. Asa ca voi iesi din tipar (al meu).
La fel si Luci. E asortat cu mine din cap pana in picioare. Camasa lui si cravata (la fel si pantofii si cureaua) sunt asortate cu rochia mea. In rest, costumul lui este negru.
AdrianaC
Scris: Friday, June 1, 2007 7:57 AM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/12/2006
Kiki, sa ne arati si noua pozici ! Abia asteptam ! ras pupici
taki
Scris: Friday, June 1, 2007 8:01 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

AdrianaC wrote:
Kiki, sa ne arati si noua pozici ! Abia asteptam ! ras pupici

Da, da ca suntem curioase! sic
Maria & Mario
Scris: Friday, June 1, 2007 9:12 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Asa e si aici cu toaletele de nunta. Ori e tinuta super eleganta , cu rochii din saten sau matase, lungi pana in pamant , Tiara , manusi , pietricele pe gentutze, sandalutze , se asculta si danseaza numai muzica clasica - ori e o tinuta mai .... lejera, eleganta - desigur, dar mai .... practica.
Acum doua saptamani am fost la o nunta aici , insa nu s-a cerut tinuta super eleganta. A fost frumos. S-a dansat si muzica romaneasca ! sic In week-end-ul asta primim si fotografiile si o sa va exemplific.

Kiki, asteptam fotografiiii !
Andi&Mariuca
Scris: Friday, June 1, 2007 4:18 PM
Nivel

si cand ma gandesc ca azi Kikisor a fost la mine si eu nu i-am vazut minunatia de rochie! banghead banghead nervi ca ma "ameninta" ieri ca urca la mine cu rochia ca nu se poate desparti de ea!love tre' sa fie superba! abia astept sa vad si eu poze.angel bounce

eu nu am fost la f multe nunti insa intotdeauna mi-a placut ceva clasic dar elegant. simplu, nimic epatant, nu e genul meu. poate ca unele dintre voi o sa considerati de prost gust culoarea neagra la o nunta insa eu am o rochita asa. e lunga, din voal, copiata dupa un model Carolina Herrera si arata superb. se poate folosi si la o masa de afaceri si la un eveniment social cum e nunta. si merge asortata cu orice fel de sal, esarfa mai dichisita (eu am cateva pt ea din matase naturala f faine).

mai am o rochita tot din voal, e o combinatie de maro, bej, crem si putin negru, scurta pana la genunchi si are un fel de sacou mai lung, crem. si cu aia am mai iesit "in lume" insa e mai pretentioasa datorita "siluetei" de balena pe care o detin!cyclops nervi
TatyKS
Scris: Friday, June 1, 2007 4:18 PM
Nivel

Inregistrat: 3/1/2006
Petrecere frumoasa Kiki!

Si eu perefer ca la o nunta sa fiu lejer imbracata dar in acelasi timp si elegantapupici ... cand spun lejer ma refer la faptul ca nu ma incorsetez in vreo mimozeala de rochieras in care abia sa ma misc si cu niste tocuri in care nici macar sa nu pot pashi ...va spun asta pentru ca am intalnit asemenea persoanehohot care din dorinta de a fi super elegante au fost niste kitch-urisic
fdianamaria
Scris: Sunday, June 3, 2007 1:15 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/17/2006
Noi am fost vineri la o zi de nastere, ieri la o nunta si azi la alta. La nunti, atunci cand esti gras, nu ai foarte multe alternative. Daca vrei sa te simti si comod si sa poti dansa linistita, se poate lua linistit un costum cu paltalon, uni, elegant, cu o bluzita sclipitoare/cu paiete sau decoltata. Si...gata !
Eu, cel putin n-am gasit inca rochie sa arate bine pe mine si sa...ma incapa cry
Kiki
Scris: Monday, June 4, 2007 12:20 PM
Nivel

Am revenit cu poze...una in care sunt singura si una cu ceilalti nasi (nu de alta, dar nu am o poza in care sa fiu doar eu si Luci ca sa vedeti cum ne-am asortat! Astept pareri (sincere sic ).

Cris-DL
Scris: Monday, June 4, 2007 12:30 PM
Nivel

Inregistrat: 10/4/2006
love love Suuuuuper tare kiki, draga bravo bravo ati fost 2 nasici elegantzi si foarte asortati, bravooo...... si se vede ca ai slabit cool sincer sic cool cool

Kiki
Scris: Monday, June 4, 2007 12:33 PM
Nivel

Cris, multumim! pupici O sa ii arat si lui Luci ce ai scris aici (cu asortatul), ca daca nu m-a intrebat de vreo 100 de ori daca ii sta bine, de ma innebunise de cap alcool (recunosc si eu l-am innebunit, ca daca imi sta bine parul, ca daca nu sunt prea decoltata, ca daca nu s-a sucit fusta, ca daca nu stiu ce...alcool alcool )
Maria & Mario
Scris: Monday, June 4, 2007 12:38 PM
Nivel

Kiki, sunteti un cuplu de nota 10 ! love

Asortati si zambitori ! bravo

Felicitari pentru alegerea rochiei tale ( te avantajeaza .... inalta si supla ), cu accesoriile lui Luci ..... va potriviti la fix. Bravo ! thumright

Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.