Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 4/30/2008 Mesaje: 172
| sousourel wrote:Mama, ce m-ai lovit cu topicul asta... pai am devenit experta in chinuiala de a sta treaza noaptea. cu redbull, altfel adormeam cu nasul in carti. Si bb inca suge, nu stiu ce o fi fost in sistemul lui cu energizant, cafea si ceai negru
nu e sanatos ptr el |
Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| pe forum, de exemplu |
Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| Mai nou am descoperit bauturile energizante.. dar incerc sa nu fac abuz.. |
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 11/4/2009 Mesaje: 979
| stau pe forum pana se trezeste ca sa pape...stau pe forum pana adoarme bine deocamdata nu am avut atacuri cu ea de boli, simtit rau, etc...e si mica. |
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Ooof...Ce-as vrea si eu nopti linistite,in care sa pot dormi umpic! Se pare ca sufar de ...insomnie! In facultate,aveam de invatat pentru teze,examene,etc. si n puteam dormi deloc...noptile Nici nu aveam companie,sa zici ca am cu cine vorbi.Stateam singura cuc si ma rugam sa pot adormi odata(am incercat chestia aia cu oile si nu a mers)...Acum,am ocupatie...stau pe forum,se mai trezeste fica-mea si imi cere sa dorm cu ea ...Fac teste online,ascult radio,ma uit la poze,albume de cand eram mica...Sotul doarme toata noaptea,doar cateodata se mai trezeste ca ii este foame ... Ei,ca tot am scris aici,mi se cam face somn .Ma duc sa beau un ceai si ma bag la somniiic .Va pup .Noapte buna si somn usor sa aveti! |