Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17829
| Eu sunt foarte rea de somn si daca nu dorm noaptea e jale. Mai rau e ca sunt nopti in care trebuie sa fac de paza pentru ca sunt copiii bolnavi si atunci simt ca imi vine rau de somn si imi pica ochii in gura de somn.
Voi ce faceti ca sa puteti sta treze noaptea?
Eu in seara asta fac de garda la Alice si deja simt ca ma ia somnul, nu stiu cum sa fac, pentru ca febra poate sa creasca rapid oricand. |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 6678
| Adriana, tu cel putin ai de ce sa stai treaza, mai ales ca in cazul febrei nu e de glumit. Sanatate lui Alice! Problema apare cand stai teraza din alte motive...griji de alta natura. Cu Alex pot spune ca nu am pierdut nici o noapte, habar nu am cum e...nu am avut niciodata probleme dar cu siguranta o sa am parte de asemenea nopti. NU pot decat sa sper ca o sa trec usor peste asemenea nopti. Spuneai ca e jale daca nu dormi. EU am atins performanta de a sta trei nopti, si zile, la rand fara sa dorm, acum vreo cinci ani, cand am avut grija de un pui de pisica ce nu putea manca de la mama...de pe-atunci stiam ca voi fi o mamica buna! Mama, dar ce chef de vorba am...si sunt atat de obosita... Noapte buna! |
|
| Noapte buna, Leut.
Daca te mai trezesti, tot aici ma gasesti |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 1855
| Poate reusesti, totusi, sa dormi si tu putin, Adriana, ca avem nevoie de un administrator forte, nu light! Eu dormeam cu Razvan in pat cand mai faceam febra (vorba vine dormeam, ca-i simteam orice miscare, ca am somnul foarte usor, mai ales cand apare si o grija in plus...nu mi-am propus niciodata sa stau treaza, ca oricum ma trezeam la fiecare ora si verificam daca mai are sau nu febra). Sper sa treci si tu usor peste noaptea asta! |
|
| Si eu sper. Nu pot sa dorm cu Alice pentru ca Andrei a adormit in patul meu si mi-e teama sa nu se trezeasca peste noapte si sa cada din pat |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Eu la fel ca Diana. cand a avut David febra l-am luat sa dorma cu mine si am tinut o mana pe talpa lui. Cand a facut 39 am sarit ca arsa ca ii frigea talpa. daca dormi cu Alice nu ai cum sa nu simti. Acum sfatul meu vine de dimineata. Cum ai trecut peste noaptea asta? |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Cum a trecut noaptea,Adriana?
Eu am dormit cu Sara in pat pentru ca are nasucul infundat,e agitata,mi-a fost teama sa nu fac febra... Exact cum au zis si fetele,la fiecare miscare a ei o controlam sa vad daca e acoperita,daca nu i-a crescut febra,daca bea un pic de ceai... A fost o noapte infernala! |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Imi pare rau, Miri, ca ai probleme cu Sara! Dar poate nu se agraveaza si in curand o sa se desfunde si nasucul... Pupici de la noi! cute_babies_of_mine attached the following image(s):
|
|
| miri_haluca wrote:Eu am dormit cu Sara in pat pentru ca are nasucul infundat,e agitata,mi-a fost teama sa nu fac febra... Exact cum au zis si fetele,la fiecare miscare a ei o controlam sa vad daca e acoperita,daca nu i-a crescut febra,daca bea un pic de ceai... A fost o noapte infernala!
Imi pare rau sa aud treaba asta! sa va faceti bine!
Ii dai ceva pt nasuc? Eu ii dadeam picaturi Vibrocil cate o picatura in fiecare nara de 3 ori pe zi. Data trecuta cand a racit am luat capsule Karvol si goleam o capsula pe o batista si o lasam langa el sa-i desfunde nasucul. O puneam la distanta ca nu cumva sa o ia si sa o bage in gurita! Multa sanatate! |
|
| Multumesc de incurajari,fetelor! Kiki,deocamdata i-am pus picaturi si am aspirat cu pompita!Uite ca mi-ai dat idee bunca cu Karvolul!Nu mai stii cit costa,ca vreau sa o rog pe mama sa-mi ia cind vine la noi? |
|
| miri_haluca wrote:Multumesc de incurajari,fetelor! Kiki,deocamdata i-am pus picaturi si am aspirat cu pompita!Uite ca mi-ai dat idee bunca cu Karvolul!Nu mai stii cit costa,ca vreau sa o rog pe mama sa-mi ia cind vine la noi?
m-am uitat pe cutie: 125.400 lei vechi |
|
Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Mama, ce m-ai lovit cu topicul asta... pai am devenit experta in chinuiala de a sta treaza noaptea. cu redbull, altfel adormeam cu nasul in carti. Si bb inca suge, nu stiu ce o fi fost in sistemul lui cu energizant, cafea si ceai negru |
|
| sousourel wrote: Si bb inca suge, nu stiu ce o fi fost in sistemul lui cu energizant, cafea si ceai negru
Poate diaree? |
|
Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| O fi asa? de sambata noaptea nu am mai baut nici unele si diareea e doar de ieri (miercuri).... |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 1/29/2007 Mesaje: 782
| dupa ce am nascut 2 luni nu am inchis un ochi, anemona avea colici si nu dormea deloc, dar de la 4-5 luni nu am mai avut probleme cu somnul;acum la 9 luni adoarme in jurul orei 22 si se trezeste la 9-10 dimineata; sunt f multumita |
|
|