Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17828
| In sfarsit am scapat de brunet, prin decapare si apoi vopsire |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Asa, si pozele unde sunt? Vrem poze, Adriana......... Multeeeee! |
|
| Vin si pozele !
Nu e chiar ce vroiam eu dar macar am scapat de brunet. In lumina naturala e un saten, la bec si la soare bate in roscat. AdrianaC attached the following image(s):
|
|
| Gata si pozele, dar trebuie sa fac unele la lumina, afara, ca sa iasa mai aproape de culoarea pe care o am. |
|
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Iti sta bine, Adriana! Si, in timp, daca iti faci suvite, ajungi unde vrei! Si inca o intrebare: cate kg ai acum? Parca ai mai slabit, nu? |
|
| cute_baby_of_mine wrote:Iti sta bine, Adriana! Si, in timp, daca iti faci suvite, ajungi unde vrei! Si inca o intrebare: cate kg ai acum? Parca ai mai slabit, nu?
Da, de acum posibilitatile sunt nelimitate, pot face suvite, pot sa il mai inchid la culoare sau sa il mai deschid ...
Acum am 76kg. Nu am mai slabit. Sa fie de la culoare ? |
|
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Mie imi place culoarea, si iti sta foarte bine.
|
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/22/2006 Mesaje: 4839
| Asa mai da, asa mai merge.Frumos! |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/25/2006 Mesaje: 995
| mie imi place mai mult culoarea asta, nu e contrastul asa puternic cu ochii i-ti doresc sa te simti bine cu noul "look" |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| cute_baby_of_mine wrote: Si inca o intrebare: cate kg ai acum? Parca ai mai slabit, nu?
Exact la asta m-am gindit si eu ,cind am vazut pozele! Mie imi place tare mult cum iti sta vopsita asa(mai mult decit bruneta,acum pot sa spun ) Si ne spui si noua la ce se refera "decaparea"? |
|
| Stiu doar ca nu e decolorare, se aplica o substanta care scoate pigmentul artificial din par, cica.
Oricum, s-a cam chinuit tipa sa imi dea o culoare uniforma pt ca pe jumatate din lungimea firului eram brunet si pe jumatate culoarea naturala, un saten deschis.
Multumesc fetelor de incurajari. |
|
| Am mai invatat ceva,pe ziua de azi! |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 2691
| Adriana, iti sta super bine. Negrul ala prea te inasprea ... (o fi existand cuvantul asta?) |
|
| Roxanel wrote:... inasprea ... (o fi existand cuvantul asta?) Exista,Roxanel,stai linistita! |
|
| Multumesc Roxanel !
Peste maxim 1 luna o sa ma vopsesc din nou, poate imi va iesi si ce vreau eu, ca acum e cam roscat si exact de roscat am fugit.
|
|
|