|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Mie imi place!Ai avut dreptate,la lumina naturala e altceva! |
Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17828
| Si acum o noua aparitie
|
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| What a change!!!!!!
, imi place |
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Si mie!! |
| E supeeeer! Ce ai mai facut,de data asta? Ai schimbat doar stilul de pieptanat sau si altceva? |
| culoarea |
| Cum spuneam, a trecut luna, asa ca am aplicat o noua vopsire, de data aceasta ca sa scap de roscat. Nu am scapat chiar de tot, in sensul ca la lumina de neon sau blitz, sau in soare puternic tot mai bate in roscat, dar in rest este un saten mediu, destul de reusit.
Acum ma declar multumita, cel putin deocamdata .
_ _
Ce ziceti? Cum merge cu nuanta asta?
As fi vrut sa fac suvite blonde, dar mi-a explicat coafeza ca daca fac decolorare dupa decapare, s-ar putea sa nu imi placa aspectul firului de par (adica sa fie mai poros, ca si cum ar fi ars, distrus), asa ca am mers pe mana ei si sunt multumita de ce a iesit. Si daca o sa vreau totusi si suvitze, nu e nicio problema, se pot aplica si peste baza asta |
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| AdrianaC wrote:Ce ziceti? Cum merge cu nuanta asta?
Eu zic ca merge foarte bine. |
| Asa cum am mai zis, mie imi place cum iti sta cu culoarea asta! |
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/17/2006 Mesaje: 4933
| Si eu ma gandesc deja la cum sa-mi deschid culoarea parului. Ma gandesc ca atunci cand imi vor aparea fire albe imi va fi mai usor cu o culoare mai deschisa. Dar nu stiu daca mi se va mai potrivi alta culoare. In ultimii ani tot brunetul a fost baza. Nici nu stiam de procedeul asta de decolorare...am sa intreb coafeza si poate la primavara vin si eu cu rezultatul. |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Si eu m-am vopsit bruneta cativa ani de zile, acum incerc sa revin cat de cat la culoarea mea naturala, adica saten.Orice au incercat la salon , nu au reusit sa-mi scoata negreala din cap , asa ca cu rabdare astept sa mai creasca ca sa scap definitiv de brunet. Intre timp sunt nevoita sa ma vopsesc cu o culoarea apropiata celei naturale , altfel as fi alba in cap. |
|
|