Cum sa ramai insarcinata mai repede
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Ely
Scris: Thursday, November 2, 2006 7:39 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/2/2006
Dya pupici

Stele thumright
cristina87
Scris: Tuesday, November 20, 2012 8:14 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 11/20/2012
buna fetelor, sper sa ma primiti si pe mine in cercul vostru?
am si eu o intrebare dupa cate luni de la intreruperea pastilelor poti ramane insarcinata?
am 5 luni de cand le-am intrerupt si nimic pana acum ? ce sa fac sa raman insarcinata?

multumesc frumos.sorry1
bereea
Scris: Tuesday, November 20, 2012 8:25 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Din cate stiu eu, atunci cand intrerupi pastilele ramai imediat insarcinata .Poate sunt alte probleme, o vizizta la doctor te-ar lamuri mai bine.
shirel
Scris: Tuesday, November 20, 2012 8:25 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
cristina87 wrote:
buna fetelor, sper sa ma primiti si pe mine in cercul vostru?
am si eu o intrebare dupa cate luni de la intreruperea pastilelor poti ramane insarcinata?
am 5 luni de cand le-am intrerupt si nimic pana acum ? ce sa fac sa raman insarcinata?

multumesc frumos.sorry1

Incearca sa iei acid folic mai intai si binenteles sex la greu o zi da o zi nu.Eu cred ca am devenit experta in asta hohot hohot dar intradevar dupa multi ani in care niciodata nu am ramasa insarcinata.
distinctflow
Scris: Monday, December 10, 2012 1:39 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Interesante sfaturi
micuta100
Scris: Thursday, November 28, 2013 11:14 AM
Nivel

Inregistrat: 11/28/2013
Interesante sfaturi Bravoo
Nanny
Scris: Thursday, November 28, 2013 4:57 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/2/2012
micuta100 wrote:
Interesante sfaturi Bravoo

Te asteptam la Aspirante...http://forum.7p.ro/clubul-aspirantelor---22.aspx?g=posts&t=15956&p=36
giulia_mamik
Scris: Thursday, November 28, 2013 10:27 PM
Nivel

Inregistrat: 3/22/2010

Mda.Alte sfaturi mai bune decat acid folic si prestari ?NuImiPasa
ancuta1978
Scris: Saturday, September 6, 2014 7:51 PM
Nivel

Inregistrat: 9/6/2014
hai c-am mai aflat una: cica exista o tehnologie de ultima generatie care inlocuieste poate verifica compatibilitatea dintre barbat si femeie; asta se face pe computer
dana_h
Scris: Sunday, September 7, 2014 4:19 AM
Nivel

Inregistrat: 1/14/2014
bine ca nu face si copii,tot pe calculator hohot hohot hohot hohot
ada03
Scris: Sunday, September 7, 2014 10:17 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 2/13/2014
Buna fetelor, eu am doua experiente complet diferite. La prima sarcina, mi-am dorit din tot sufletul un copil. Am intrerupt pastilele si abia dupa 6 luni de incercari am ramas. Si in astea 6 luni nu ne-am ferit deloc deloc. Cand faceam testele si vedeam ca sunt negative, ma demoralizam, pana cand am vazut dublu yes . L-am pus pe sot sa nu mai bea Cola, sa nu mai tina laptopul pe burta (spune ca afecteaza mobilitatea spermatozoizilor din cauza undelor alea), sa nu mai fumeze deloc, eu la fel am renuntat la acid, ne-am relaxat cat am putut si uite ca nu am prins asa cum ne asteptam. Eii, la a doua sarcina a fost total diferit. Am ramas la un an si 3 saptamani dupa prima nastere, dar de data asta nu am mai incercat, nu am mai tinut nici un fel de ”regim„, ba mai mult, ne-am si ferit, a fost doar o mica scurgere, care uite s-a concretizat in mogaldeata asta care o astept peste putin timp.
In concluzie, depinde foarte mult de organism, nu cred ca exista o ”reteta„ ca sa ramai mai repede. Cum vrea Domnul nostru
chriss
Scris: Saturday, December 13, 2014 9:08 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 12/12/2014
Buna fetelor! vreau sa intreb si eu...ceva mai ciudat...cat timp trebuie sa stau dupa contactul sexual cu perna sub fund si ...sperma in vagin? Blushing daca stau prea mult e vreo problema? topai
bereea
Scris: Saturday, December 13, 2014 9:56 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
chriss wrote:
Buna fetelor! vreau sa intreb si eu...ceva mai ciudat...cat timp trebuie sa stau dupa contactul sexual cu perna sub fund si ...sperma in vagin? Blushing daca stau prea mult e vreo problema? topai

Sincer, n-am mai auzit de asa ceva.
carmenalina
Scris: Saturday, December 13, 2014 9:32 PM
Nivel

Inregistrat: 12/3/2008
chriss wrote:

puiule, oricat am vrea sa stam... tot va iesi, ca in 30 de min isi pierde din proprietati si iese singura...
chriss
Scris: Sunday, December 14, 2014 12:21 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 12/12/2014
carmenalina wrote:

puiule, oricat am vrea sa stam... tot va iesi, ca in 30 de min isi pierde din proprietati si iese singura...

multumesc! Nu stiam in cat timp isi pierde proprietatile. computerlove computerlove computerlove
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.